Slecht nieuws voor Feyenoord?

Het zal niemand verbazen dat Feyenoord Ryo ook volgend seizoen bij de selectie wil houden. Toch kunnen we er nog niet van uit gaan dat hij ook na de zomer het rood-wit draagt. Feyenoord hoort pas in de aanloop naar het nieuwe seizoen of de Japanse aanvaller van Arsenal nog een jaartje op huurbasis bij Feyenoord blijft. Bij Arsenal zijn ze er nog niet uit of Ryo misschien aan een andere club verhuurd wordt. En dat is natuurlijk slecht nieuws voor technisch directeur Martin van Geel, die graag wil weten waar hij aan toe is. Maar ja: het lijkt er op dat we moeten afwachten. ‘Hij zal waarschijnlijk nog niet bij Arsenal gaan spelen, omdat de Engelse reglementen dat niet toestaan. Maar het kan zijn dat hij bij een andere club in Europa wordt ondergebracht. Uiteraard hopen we dat Feyenoord opnieuw de voorkeur krijgt. Hij is tenslotte al een beetje gewend hier,’ aldus Van Geel.

Laten we hopen dat niet op het laatste moment wordt beslist dat Ryo niet terugkeert naar Rotterdam, want dan wordt het wel erg lastig een goede vervanger te vinden… Trouwens, er was toch ook sprake van dat het broertje van Ryo misschien naar Feyenoord zou komen?

Eén reactie op “Slecht nieuws voor Feyenoord?

  1. ilanatje

    Tja, die broertje is nog wel jong en laten we hopen dat ryo nog wel blijft. Al gaat feyenoord niet europa in dus dat word wel erg lastig…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.