Oer-Feyenoorder Bob van den Boogaart overleden

Onderstaande bericht trof ik aan op de site van de Feyenoord Supporters Vereniging FSV. Een triest bericht over een Feyenoorder die ik weliswaar niet persoonlijk kende, maar wiens naam ik in de loop der jaren wel zeer vaak heb gehoord als het over onze club of over de FSV ging:

Zeer bedroefd, maar met een onuitwisbare herinnering aan zijn leven, stellen wij u ervan in kennis dat Bob van den Boogaart op 79-jarige leeftijd is overleden. Wij zullen zijn aanwezigheid ontzettend missen. Wij wensen zijn vrouw Annie, kinderen, klein- en achterkleinkinderen de komende tijd veel sterkte toe.

Ondank dat (ome, opa) Bob niet bij een ieder bekend is spreken diegenen die hem wel kennen met stelligheid over een Icoon. Een cultuurbewaker die met trotsheid sprak over zijn club en die zich ruim 60 jaar heeft ingezet als vrijwilliger voor zowel Feyenoord als de FSV. De laatste jaren was hij actief als mascottebegeleider bij de FSV. Voor zijn verdiensten bij de vereniging was hij eerder door het bestuur benoemd tot lid van verdiensten en sinds kort als erelid.

De afscheidsplechtigheid, die voor een ieder toegankelijk is, wordt maandag 18 juni gehouden in de Ernst Happel/Guus Brox zaal van het Maasgebouw De Kuip om 15.00 uur.

Na de plechtigheid is er een samenzijn in bovengenoemde zaal. De familie verzoekt u om hen niet te condoleren, maar gezamenlijk herinneringen te delen aan Bob en Feyenoord.

Eventuele bloemen kunt u maandagmorgen laten bezorgen bij de receptie van het Maasgebouw. Van Zandvlietplein 1, 3077AA te Rotterdam. Correspondentieadres: Feyenoord Supportersvereniging, postbus 24036, 3007 DA te Rotterdam.

Bestuur FSV

0 reacties op “Oer-Feyenoorder Bob van den Boogaart overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.