Vermoedelijke opstelling Oranje tegen Polen (…geen Feyenoorders…)

Schermafbeelding 2015-04-15 om 09.47.57Vanavond speelt het Nederlands elftal in en tegen Polen de tweede oefenwedstrijd van deze interlandperiode. Bondscoach Danny Blind voert volgens het AD vier wijzigingen door ten opzichte van het teleurstellende duel met Ierland (1-1) van afgelopen vrijdag. Maar dit betekent geen goed nieuws voor de aanwezige Feyenoorders in de selectie: net als tegen de Ieren moeten Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena namelijk genoegen nemen met een plek op de bank.

Volgens de krant krijgt Jasper Cillessen opnieuw de voorkeur boven Jeroen Zoet en Vermeer. In de verdediging zouden twee wijzigingen plaatsvinden: Kenny Tete neemt de plek in van Joël Veltman en Patrick van Aanholt vervangt Jetro Willems. Virgil van Dijk en Jeffrey Bruma vormen opnieuw het verdedigingsduo. Op het middenveld zou Marco van Ginkel in de basis starten in plaats van Kevin Strootman. Riechedly Bazoer en Georginio Wijnaldum krijgen opnieuw een kans. Voor Luciano Narsingh is een plekje weggelegd in de aanval ten koste van Memphis Depay. Vincent Janssen en Quincy Promes zijn net als tegen Ierland de andere aanvallers.

Vermoedelijke Oranje-opstelling volgens het AD: Cillessen, Tete, Bruma, Van Dijk, Van Aanholt, Bazoer, Van Ginkel, Wijnaldum, Narsingh, Janssen, Promes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.