Rotterdamse politie heeft foto’s van Feyenoordhooligans

De Rotterdamse politie heeft foto’s gemaakt van de Feyenoordsupporters, die in Nancy huis hebben gehouden. Dit leidt vooralsnog niet tot vervolging van deze raddraaiers. De beelden zijn in de Nederlandse dossier gestopt van de hooligans, die al in de gaten worden gehouden. De Rotterdamse politie kent meerdere relschoppers dus bij naam, maar de Franse politie deed tot nu toe niets met deze kennis.

De Rotterdamse politie onderneemt zelf geen actie. Pas als de Fransen erom vragen, zal de informatie worden gedeeld. De raddraaiers kunnen niet in Nederland worden vervolgd voor hun misdragen in het buitenland. Vooralsnog zijn slechts drie Feyenoord-supporters vervolgd voor hun aandeel in de ongeregeldheden rond de UEFA Cup-wedstrijd.

8 reacties op “Rotterdamse politie heeft foto’s van Feyenoordhooligans

  1. @

    Rotterdamse Politie kan beter service verlenen of de supporters helpen. i.p.v. als een trieste NSB’er fototjes te gaan staan maken terwijl 2000 Rotterdammers letterlijk vergast worden!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    kan je ze mooi oplaten draaien voor de boete en dan het geld wat is opgehaald aan een goed rotterdams doel schenken daniel den hoeb bijvoorbeeld voor kinderen of kika

      /   Beantwoorden  / 
  3. -bas

    Tís zo simpel.. Zoek uit wie die meagaulen zijn en laat ze iedere cent terugbetalen en optieven uit elk stadion waar dan ook. Ons cluppie gaat gvd naar de klote door die idioten!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Poncke

    Letterlijk vergast worden !!! Simpele ziel, van traangas is nog nooit iemand dood gegaan. Hadden ze die gasten maar vergast dan zag de wereld er een stukje mooier uit. Tyfustuig is het.

      /   Beantwoorden  / 
  5. @

    Het is toch gas of niet? Nouw dan… bovendien heb jij niet meegekregen dat er een vrouw in het vak gewoon buiten westen ging zonder dat hier ook maar iets aan werd gedaan? En onze “vrienden” van de Rotterdamse politie maar foto’s maken en lachen nee lekker is dat. Dus wie is hier nouw de simpele ziel? Omdat ik de waarheid vertel? De reden dat de Rotterdamse Politie meegaat is om alles in goede banen te leiden en als brug te fungeren tussen fans en plaatselijke politie. En dus zeker NIET om lekker plaatjes te gaan knippen van het vrouwlijk schoon tussen de supporters….

    deze hele discussie is te belachelijk en te triest voor woorden.

      /   Beantwoorden  / 
  6. ed

    Nee jij ben te triest voor woorden,je moet er ook gelijk bij vertellen waarom dat traangas gespoten werd,omdat een paar “supporters”het nodig vonden bij de 3-0 de stewards aan te vallen (waarom????) terwijl daar geen aanleiding voor was.
    het was een opgefockte sfeer in het vak.
    dus de schuld niet bij de nederlandse politie leggen.

    Die vrouw die buiten westen viel vind ik erg,maar het is toch te gek voor worden dat de stewards die ,toch maar even een vijandig vak in rennnen, belaagd werden toen ze die vrouw wilden helpen.

    Maar zoals je al zie, deze hele discussie is te gek voor woorden.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Poncke

    En ik ben een feyenoorder dus niet eens aanhanger van die andere 17 clubs. Kun je nagaan hoe een buitensstaander erover denkt.

      /   Beantwoorden  / 
  8. @

    Ik leg de schuld helemaal niet bij de politie van het hele gebeuren ik constateer enkelt en alleen maar dat ze daar waren maar niks deden om de situatie te verbeteren! (iets wat ze bijvoorbeeld in 020 doorgaans wel doen bij het uitvak). Nee deze keer stonden ze dus blijkbaar alleen maar foto’s te maken, nouw dan zeg ik dus: blijf lekker helemaal weg dan!

    En dat de stewards aangevallen werden kan ik me niet herinneren. Aan de andere kant weet ik wel dat ik uberhaubt geen steward van Feyenoord heb gezien die middag in het vak. Iniedersgeval waren ze er zeker niet meer toen er hier en daar wat mensen kwaad werden toen heb ik alleen gezien – en dan alleen in het uitvak – dat supporters elkaar corrigeerden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.