Feyenoord wil dollars…

Als we het AD mogen geloven heeft Feyenoord de hulp ingeroepen van een Engelse bureau in de zoektocht naar financiële injectie van de club. De krant schrijft dat onze club op deze manier hetzelfde wil bereiken als Liverpool. Die club, die het bureau eerder in de hand nam, is weliswaar overgenomen door een Amerikaanse investeerder maar daarbij zijn belangrijke afspraken gemaakt om de de clubcultuur te behouden.

Op korte termijn zal het bureau in overleg met Feyenoord een rapport opleveren wat aan investeerders in Engeland en de Verenigde Staten kan worden gegeven. Feyenoord zou bij een mogelijke overname 175 miljoen euro waard zijn, dat er plannen zijn voor een nieuw stadion zal bouwen spreekt investeerders aan. Toch richt Feyenoord zich volgens de krant niet alleen op het buitenland. De clubleiding zou ook nog in contact zijn met een tiental zakenmensen die Feyenoord mogelijk over willen nemen.

9 reacties op “Feyenoord wil dollars…

  1. Jakob Jan

    Goede zaak, er moet geld komen maar de clubcultuur moet ook worden gehandhaafd.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ton

    Laat het maar lekker aan mensen uit het buitenland over. Die hebben meestal een stuk meer geld te besteden ;)

    Werl goed als er mensen geld gaan investeren. Dan komt Feyenoord er wel weer bovenop :D

      /   Beantwoorden  / 
  3. rob1

    Ik hoop dat er iets gevonden gaat worden en dan eens een goede bezem overal door gehaald wordt, ook varkenoord, en zeker die Brard wegwezen, nep feyenoorder.

      /   Beantwoorden  / 
  4. bambino

    laten we wel wezen er is er maar 1 verantwoordelijk en dat is wimpie jansen,
    die haalt toch zijn vriendjes binnen en laat zich nooit zien om tekst en uitleg tegeven

      /   Beantwoorden  / 
  5. Tony C

    En dan? Schulden afbetalen houden we weer niks over, ik wordt er schijtziek van.

      /   Beantwoorden  / 
  6. orlando sam-sin

    ze zouden geen dollars moeten willen maar spelers die net zoveel HART voor deze schitterende club hebben als het legioen,zelfs met de wan prestaties zit de kuip VOL

      /   Beantwoorden  / 
  7. Con49

    Mee eens Orlando sam-sin,as zondag zit het weer vol, maar het zou toch leuk zijn als we eens verwend zouden worden voor ons geld. 190 euro, ik vind het niet niks, dan mag je toch wel wat verlangen? We komen toch niet alleen om de spelers uit te fluiten? We willen toch een leuke pot voetbal zien? Nou, eerst Bosz eruit, die had als speler al geen verstand van voetbal. En als hij gaat laat hij dan zijn vriendjes en familie meenemen. Hoeven wij [supporters] geen bezems meer te kopen en ook geen onkruidverdelger.

      /   Beantwoorden  / 
  8. orlando sam-sin

    Ik ben het weer eens met je eens .Laten wij de bestuurs-hamer maar eens ter handen nemen
    volgens mij kunnen wij als supporters het ECHT beter dan die amateur geleerde die die drollen aanstellen en er met riant salaris de club alleen duperen en vernederen.Het is nu echt hoog tijd dat het roer om gaat met alleen het vertrek van v.d Herik en Wotte zijn we er nog helaas lang niet Wat moeten we nou we hebben de FEYENOORD”ziekte” maar we hoeven ons door het wan beleid toch niet ter aarde laten bestellen welk elke week drama drastisch dichter bij komt .vriendelijke groet uit een “ziek”pijnlijk getroffen FEYENOORD-HART
    ps. zouden open sollicitaties net zo serieus opgenomen worden als al die mis-kopen en de verhuurden die nooit weg gemogen hadden. Ik heb mijn hoop gevestigd op Gio die heeft pas de echte liefde voor onze club

      /   Beantwoorden  / 
  9. Con49

    Volkomen mee eens, maar GIO? Is ook weer een ouwe lul [32] die hier komt om af te trainen en na 1 of 2 jaar klote te spelen [zie v. Hooijdonk] pleurt hij ook weer op. We hebben jong spul nodig, die we voor langere tijd vast kunnen leggen. En niet na 1 of 2 jaar naar Engeland, Spanje en Italie laten gaan. Nee, minimaal 4 of 5 jaar aan de club verbonden blijven. Wij kunnen ze opleiden tt topspelers, maar ze moeten wel een kans krijgen. En dat wil dus dit bestuur niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.