Geef hier je steunbetuiging aan Gertjan Verbeek

Het is nog steeds niet helemaal zeker of Gertjan Verbeek is ontslagen of dat hij zelf z’n biezen heeft gepakt, maar welke Feyenoorder je ook spreekt; bijna iedereen is het er roerend over eens dat Verbeek niet degene is die kind van de rekening had moeten worden.  De resultaten waren beroerd, maar bij Verbeek had je de afgelopen maanden in ieder geval het idee dat hij er keihard aan wilde werken en er veel voor over had om Feyenoord er bovenop te helpen.

Een deel van de spelersgroep, het bestuur… Dat zijn partijen waar de schuld ligt. Straks, bij de persconferentie wordt waarschijnlijk het een en ander een beetje toegelicht, maar voor nu kun je hieronder, bij de reacties onder dit artikeltje je steun uitspreken aan Gertjan Verbeek en aangeven hoe jij over de situatie denkt. Dan ga ik zorgen dat alle reacties bij Verbeek terecht komen.

Ik begin zelf wel:
Gertjan, ik was echt niet je grootste fan, maar ik ben er wel de hele tijd van overtuigd geweest dat jij de juiste man was om Feyenoord uit het slop te trekken (…al duurde dat natuurlijk langer dan wij hadden gehoopt…) Ik heb er in ieder geval geen moment aan getwijfeld dat je je met je hele ziel en zaligheid inzette voor onze club. Ik betreur dan ook de huidige gang van zaken en ik hoop dat je inziet dat je de steun van Het Legioen had en hebt. 

195 reacties op “Geef hier je steunbetuiging aan Gertjan Verbeek

  1. Leroy

    gert-jan, dit is niet wat de supporters wilden! Kom terug, snij de rotte appels weg en strijd volgend jaar met Feyenoord mee om de titel!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Maikel514

      Sorry, maar ga er niet vanuit dat je volgende jaar zowiezo om de titel strijd. Er is geen geld voor echte verbeteringen en 2 talenten willen hun contract nog niet eens verlengen dat toch al bijna afloopt. Je moet geduld hebben want dit is geen crisis die binnen een jaar is opgelost. Of Gertjan Verbeek nou wel of niet bij feyenoord zit

        /   Beantwoorden  / 
    2. Frank

      Het is erg jammer dat Gert-Jan Verbeek het veld ruimt. Feyenoord gaat door een diep dal, er zijn de laatste jaren veel dingen niet goed gegaan en daarom moet de club weer van voor af aan beginnen. Hard werken hoort daarbij. Die drive zie ik bij Verbeek, maar ik irriteer mij mateloos aan met name de routiniers die blijkbaar wel tijd hebben om bijvoorbeeld voetbalpiet uit te hangen op tv, maar op het veld niet de indruk wekken het onderste uit de kan te halen. Lees de forums maar. Het legioen staat achter Verbeek. Die willen niets liever dan hun trainer terug.

        /   Beantwoorden  / 
  2. knust

    het is jammer

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jacco

    Gertjan, ik hoop dat je snel een mooie club vindt die jou wél de tijd en ruimte geeft om jouw voetbalvisie in de praktijk te brengen. Het is doodzonde dat je nu alweer gaat. Feyenoord had mooie dingen kunnen bereiken met jou. Daar ben ik van overtuigd. Het gaat je goed, Gertjan. Vergeet niet, eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder! En wie weet, ooit…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marieke

    Ik was wel altijd al fan van Verbeek, en vond het dan ook super dat hij trainer werd van Feyenoord. Maar het slaat nergens op dat hij nu wordt ontslagen hij is de enige die zich voor de volle 100% inzet voor Feyenoord! De spelers zijn gewoon niet gewend om zo hard te trainen enzo!

    groetjes van een hele erge trouwe supporter!

      /   Beantwoorden  / 
  5. onbekend

    het is gewoon terecht dat die weg is klaar. ook wel een beetje aan de lui spelers die we hebben hoor. verbeek is een goede gast. zetten zich volledig voor ons in,maar als je geen resultaten haalt. dan moet je gewoon weg. het is niet anders. maar hij verdiend wel respect voor z’n inzet. nou hopen dat bosz en janssen ook weggaan

      /   Beantwoorden  / 
  6. Rob van der Heijden

    Gert-Jan, het is heel erg dat je weg moet. Je was een trainer met een echte Feyenoord mentaliteit! Het is dood, maar dan ook doodzonde dat jij het slachtoffer bent geworden van dit stelletje lamlullen.

    Gert-Ja, Het ga je goed!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ton

    Als er één trainer is die op dit moment respect verdiend, dan is het Verbeek wel. Hij was en is in de ogen van menig supporter de einge juiste man voor Feyenoord op dit moment!!!! En als die Bosz nu niet heel snel oprot !!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. matn

    Peter Bosz en Wim Jansen vertrekken net als trainer Gertjan Verbeek. Volgens het AD toont het tweetal zich solidair met Verbeek. Om 19.30 uur zal Feyenoord opheldering verschaffen tijdens een ingelaste persconferentie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. matn

      spelers aan de macht wie had dat gedacht

        /   Beantwoorden  / 
  9. MaartenC

    kutzooi

      /   Beantwoorden  / 
    1. MaartenC

      kleine aanvulling:
      ook als hij zelf is opgestapt, is Verbeek niet de belangrijkste schuldige. Dat zijn Hofland, Greene, De Cler, Timmer, Makaay, Janssen, Bozs, Brard, Gudde en alle verantwoordelijken die ervoor hebben gezorgd dat het zover kwam

        /   Beantwoorden  / 
      1. aalbert

        100 % gelijk!!!!

          /   Beantwoorden  / 
  10. Marieke

    Ik was wel altijd al fan van Verbeek, en vond het dan ook super dat hij trainer werd van Feyenoord. Maar het slaat nergens op dat hij nu wordt ontslagen hij is de enige die zich voor de volle 100% inzet voor Feyenoord! De spelers zijn gewoon niet gewend om zo hard te trainen en zijn gewoon lui! Ik hoop dat je goede en mooie club vindt waar je wel de tijd hebt!

    groetjes van een hele erge trouwe supporter! (14 jaar)

      /   Beantwoorden  / 
  11. SMV

    Gert Jan is misschien geen makkelijk persoon qua omgang, maar wel een persoon die zich ten alle tijde meer dan 100% inzet voor de club. Daarom alleen al verdiend ie dit niet.
    Hem kun je qua prestaties niet veel verwijten. Nee, dan die lapswanzen van een voetballers. Blessures o.k., maar waar waren de mannen die de mouwen opstroopten als dat nodig was? Waar waren de mannen toen er gebikkeld moest worden omdat het met voetbal niet lukte? Inzet, strijd en beleving zijn eigenschappen die de selectie vreemd zijn. Daar mogen de heren miljonairs wel eens over nadenken! Ik verwacht vrijdag een ongelovelijk gemotiveerd Feyenoord tegen Heerenveen. Kennelijk is er nu alleen naar de spelers geluisterd; nou de heren moeten nu maar eens laten zien dat ze het rood-wit van Feyenoord echt waard zijn!!
    Over Peter Bosz wil ik het niet eens hebben! Wat een aanfluiting is dat zeg….

      /   Beantwoorden  / 
  12. Ruud

    Verbeek de beste trainer van de afgelopen 5 jaar. man die de spelers lieten werken. Krijgt last van blessueren en kost meteen ze nek. geef hem toch een kans je kunt niet in 1 jaar een nieuwe kampioens team opzetten.

      /   Beantwoorden  / 
  13. aart

    gert jan, volgens mij valt jou niet veel te verwijten, heel jammer dat het zo moet eindigen, nu nog wat voetballers eruit, goede trainer terug, komt het wel goed> gert jan, bedankt, je had een groet kunnen worden bij feyenoord, nu zal je dat rlders laten zien?

      /   Beantwoorden  / 
  14. Ricard Olierook

    Verbeek, is echt een goede trainer! Dit ontslag zal Feyenoord niet goed doenn..!!

    Timmer, De Cler, opdonderen met die gasten! Die gasten zuipen zich klem in de Skihut in Rotterdaam! En dan moeten ze een keer een paar meters extra rennen, en dan maar klagen! Dan nog beter de gehele A-selectie in het 1ste, die wel een instelling hebben, dan zulke voetballers! Ook die Hofland, om je dood aan te ergeren.

    Voor Verbeek is het misschien niet eens zo slecht dat hij weg gaat, hij hoort gerespecteerd te worden, Feyenoord is niet goed genoeg voor hem!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Saco

    Gert Jan,

    Ontzettend jammer dat jij je kunstje niet kunt verrichten om van dit verziekte Feyenoord weer een echte topclub te maken. Bestuurlijk hebben ze er altijd om heen gedraaid. Het is net de politiek. alleen als het hun uitkomt stemmen ze in. Spelers grijpen weer de macht. Ik had met jou goede hoop dat er door jou frisse ideeën deze verwende sporters weer eens de over mijn lijk metaliteit zou gaan heersen. de watjes hebben het opgegeven. Ze kunnen geen inzet tonen voor die paar centen en gaan demonstratief je negeren. In de VI van vandaag staan genoeg van deze aantijgingen. Bosz heeft je aangesteld. Ik hoop dat hij nu ook zijn biezen pakt. Heeft jou geenszins gesteund in jou strijd. Stille kracht Jansen zien en horen we niet. Dit was toch jou voetbal know how als het om de kern van Feyenoord gaat. Nee ze hebben je lekker laten zwemmen. Ik hoop dat je zelf je conclusies hebt getrokken en niet het besluit van de directie hebt afgewacht. Jij vind vast wel een club met spelers die wel bereidt zijn om zich voor het teambelang in te zetten. Succes

      /   Beantwoorden  / 
  16. G

    Als de heren voetballers nu is hadden gedaan wat Gert Jan VerBeek hun had gevraagd hadden ze mede boven aan gestaan,,, maar klagen en achterbaks gedou van de heren is u het motto
    Liever lui als moe,,,, eigenlijk Feyenoord onwaardig,,
    Ger Jan jij bent een VENT na mijn hart en ik schaam me nu een fyenoordder te zijn
    Wand als er iemand ontslagen zou moeten worden dan de stiekemers binnen feyenoord

    veel strekte

    G uit Delft

      /   Beantwoorden  / 
  17. watta

    Gert-jan blijf alsjeblieft .

      /   Beantwoorden  / 
  18. Wouter

    Gert-Jan,
    Ik vind nog steeds dat je de beste man voor deze positie bent. Jouw aanstelling had Feyenoord omhoog kunnen helpen, daar ben ik van overtuigd! Enorm jammer dat het zo moet eindigen.

    Mocht het een ontslag zijn, dan zal ik mijn clubkaart in stukjes aan Feyenoord toezenden. Feyenoord-fan ben je de laatste jaren niet voor de lol, maar door dit wanbeleid heb ik het echt gehad!

      /   Beantwoorden  / 
  19. Ronald

    Gert-jan dit verdien je niet, je was de goede man op de juiste plaats.Geen woorden maar DADEN

      /   Beantwoorden  / 
  20. Guido

    gertjan,

    je hebt het helaas moeten afleggen tegen een stel nsb-ers die de club kapot maken! bestuur aufzalzen!
    al die spelers met hun te grote mond en totaal geen daden… aufzalzen!

    het ga je goed gertjan..

      /   Beantwoorden  / 
  21. Roel

    Gert Jan mail ffe de afressen van de spelers!!
    Gaan we ffe verhaal halen!

    Lui volk!!!

    As vrijdag maar de spelersbus klam rijden!!

    VAK E

      /   Beantwoorden  / 
  22. olaf

    Raar maar waar

    Wat een rare dagen deze week. Tijdens de nieuwjaarsreceptie leek alles nog perfect. Hoe anders kan het een dag later zijn. Bedenk mij nu gelijk een aantal dingen. Waar is het fout gegaan?

    Hoeveel trainers moeten er nog komen voordat iemand mag blijven? Word het niet eens tijd dat de spelers bij hun zelf te raden gaan?

    Ik hoop dat mr bosz ook zijn koffer pakt. Deze man zorgt alleen maar voor problemen. Zijn er dingen geweest die hij goed heeft gedaan?

    Vanuit hier wens ik u het beste en snel weer een leuke club waar de voetballers niet zo verwend zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  23. Carola

    VERBEEK… Blijf je kan het wel Feyenoord komt er wel! En zeker met jou…

      /   Beantwoorden  / 
  24. komkommer

    niet te snappen….als twente supporter zit ik normaal niet op andere club-blogs maar nu een uitzondering gemaakt!
    niet te snappen….ze hadden beter al die verwende duur betaalde vedettes weg kunnen doen en gert jan met talent laten door werken.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Jesse Schmitz

    gert jan moet blijven..

      /   Beantwoorden  / 
  26. Rowan

    Gertjan!
    het allerbeste,, dit gunde ik u niet..
    bosz moet weg niet u!
    u bent een prima trainer die echt wat van Feyenoord kon gaan maken..
    maar feyenoord denkt dat blijkbaar niet,,
    ik heb respect voor u en hoop dat het u goed gaat!

    Rowan Valkenburg.

      /   Beantwoorden  / 
  27. Marc-Jan

    Niet te geloven dit!
    Gooi die Bosz en die dikverdienende en luie spelers eruit!!!!! Niet deze man! Eindelijk iemand met hart voor de zaak. Feyenoord, wat maken jullie er een zooitje van.

      /   Beantwoorden  / 
  28. John

    Blijven en de rest weg van het bestuur

      /   Beantwoorden  / 
  29. feyenoordria

    Gert-Jan
    Met de beste instellingen en goede moed ben je aan het werk gegaan met de feyenoordspelers.
    Ik als supporter was met regelmaat bij die trainingen aanwezig heb ook vaak een praatje gemaakt met je en ook weleens gezegd dat je de zweep er over moest gooien omdat somige spelers gewoon niet vooruit te branden waren en dan lachte je altijd.
    Ik vind de manier waarop somige spelers je nu behandelen als een rotte appel te ver zijn gegaan ook dat is feyenoord onwaardig.
    Kan alleen maar zeggen nu ik hoop dat je als nog aan blijft maar ik ben bang dat de spelers hun voorkeur geven (hebben ze zelf laten blijken)aan de kromme nou dan kunnen we by by zwaai zwaai zeggen en toto devisie spelen.
    Gert-Jan Verbeek ik mis je nu al het gaat je goed dat heb je wel verdient

      /   Beantwoorden  / 
  30. ron vak u

    vind het zeilig voor die man het beleid bosz is de schudige maar hoop dat die man mooie club vind

      /   Beantwoorden  / 
  31. willem

    GertJan Verbeek, jij hebt laten zien wat we bij Feyenoord willen zien….Geen woorden maar daden.
    Jij bleef altijd maar werken/ploeteren/doorgaan (ook al had je veel tegenslagen) en dat allemaal om ons Feyenoord weer aan de kop van de ranglijst te krijgen…..(daar kunnen alle speler een voorbeeld aannemen…..mouwen opstropen)
    Jij was een voorbeeld voor ons en de spelers.
    Helaas zagen alleen de supporters het in jou zitten.
    De profs helaas niet.
    Onbegrijpelijk dat er nu naar deze profspelers geluisterd wordt en jij ontslagen wordt.
    Ik snap er helemaal niks meer van!!!

    GertJan Verbeek jouw inzet was groot.
    Ik zal die inzet nooit vergeten.
    Bedankt, GertJan!!!

      /   Beantwoorden  / 
  32. dino1

    DE SPELERS MOETEN uit hun luie stoelen komen!
    vooral makaay hofland timmer enz.

      /   Beantwoorden  / 
  33. fr4ever

    Kom op Gertjan laat je kop niet hangen en gaat ervoor bij Feyenoord.

      /   Beantwoorden  / 
  34. Marc-Jan

    Beste bestuur,

    Jullie hebben een hele domme fout gemaakt. Het enige goede wat jullie nu nog kunnen doen, is Bosz en Jansen er uit te gooien en Mario Been als trainer en Leo Beenhakker als td aan te stellen. En ook alleen maar die twee rotterdammers. Anders zijn ook jullie het niet waard te blijven

      /   Beantwoorden  / 
  35. gerrit

    er is pluspunt aan deze afaire peter bosz is ook opgepleurd voor de rest is het heel jammer voor verbeek morgen op het trainingsveld moeten ze op een klote krijgen

      /   Beantwoorden  / 
  36. Romano

    De dure werkweigeraars hebben hun zin.SCHANDE!!!

      /   Beantwoorden  / 
  37. peter

    gert jan ook al zou je zelf zijn gegaan [wat ik niet geloof] van ons had je niet hoeven gaan er is maar een voordeel bosz en zijn grafzooi zouden nu niet achter kunnen blijven gert jan het gaat je goed jij kan er ook niets aan doen dat de oudjes niet meer zo hard kunnen trainen en ja ze waren nu eenmaal gekomen om nog even wat geld te pakken niet om te werken. wij moeten het met gemiddeld 1500 per maand doen en ons eigen de pleuris voor werken maar onze jongens zien dat niet zitten stelletje klootzakken moet je zo bij die joden gaan voetballen dan weten we het wel te waarderen . ik kan je hier alleen maar mijn welgemeende excuses aanbieden voor het gedrag van onze club met een vreemd bestuur het ga je goed

      /   Beantwoorden  / 
  38. gerrit

    en nou al die klote onwaardige spelers weg doen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Supporter

      Ongelofelijk dat ze dit weer laten gebeuren! het probleem ligt niet bij de trainer maar bij de spelers. Die arme Lucius die in de media zo liep te janken dat hij een beetje krachttraining moest doen, een strik erom en gratis laten vertrekken. Dan de andere super spelers zoals Landzaat en Tomasson die werkelijk nog geen 5 wedstrijden gespeeld hebben dit seizoen!! en dan heb ik het nog niet over spelers als Hofland, De Cler, Makaay en Timmer die werkelijk niks extra’s brengen, notabene Biseswar, Tiendalli en Derijck stelen de show. En als klap op de vuurpijl laten ze Derijck voor een appel en een ei vertrekken naar Den Haag. Ik heb er gewoon geen woorden voor.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Chris

        Ik moet voor mijn workout betalen om in conditie te blijven en die gasten krijgen het voor niets en dan ook nog jammeren. Het is duidelijk, ze willen veel geld en er niets voor doen. Opzouten die gasten, ik ben er klaar mee.

          /   Beantwoorden  / 
  39. Tim

    Gert Jan, waardeloos bestuur!!!
    Feyenoord is de club van ons niet van hen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  40. P. Verhoeckx

    Amateuristisch gedoe, schandalig gedrag van dure profs!
    40.000 fans (ondanks positie op ranglijst!) en vele sponsors voelen zich in de maling genomen.

    De mannen zullen aan de bak moeten om het vertrouwen van hun fans terug te winnen, anders zit de Kuip weer net zo vol als in 1987 t/m 1991.

      /   Beantwoorden  / 
  41. K.

    Gertjan,
    Je bent een topper. Genoeg clubs zitten wel te wachten op jou!!!

      /   Beantwoorden  / 
  42. Kees

    Gert Jan, we zullen volgende week de spelers hartelijk bedanken! Ze zullen merken wat ze op hun geweten hebben!

      /   Beantwoorden  / 
  43. Sijtse

    Zeer slechte beslissing van dit bestuur. Bestuur had de spelers, oproerkraaiers aan moeten pakken. Jammer jammer,

      /   Beantwoorden  / 
  44. frank

    SPELERS BEDANKT !!!!!! Het lijkt gvd wel een kleuterschool. Ze krijgen dik betaald en dan nog zeuren over de leiding en trainingen. Kom nou gauw. Het is voor die gasten te hopen dat ze nu wel aan voetballen toe komen anders krijgen ze echt problemen met het legioen. Een schande dat dit allemaal kan gebeuren.
    Gert-Jan, veel succes bij je volgende club. Een club waar je wel medewerking krijgt van spelers die je wel respecteren. Dit heb je niet verdiend.

      /   Beantwoorden  / 
  45. Sanders

    Hey Gertjan, het ga je goed, je hebt ouderwetse Rotterdamse ballen getoond en dat zelfs met on-Rotterdamse flair. Dit is zeker geen deuk in je carriere eerder een dikke plus.
    Als Feyenoord het geld had gehad, hadden ze die speler op non-acief gesteld… helaas. De situatie was niet te houden… jonkies worden beinvloed… Biseswar en Guzman tekenen door deze zet ook nier meer bij… nog meer kapitaalvernietiging… en wie wil er nog komen..haha… Dit heeft heel grote concequenties voor de toekomst van Feyenoord! Waarom horen we gen reacties van de spelers? Die zijn toch de spil in deze geweest…

    Gert, veel succes, je hebt de kwaliteiten ervoor!

      /   Beantwoorden  / 
  46. hox

    Gert Jan,

    Wat een enorm onrecht is jou aangedaan!
    Ik hoop dat je een mooie club krijgt die jou wel de tijd en ruimte geeft om je visie uit te voeren!
    Van ons had je absoluut niet hoeven gaan!
    Dit gun ik je niet, ik geloof nog steeds dat jij de juiste man bent! Geen woorden maar daden!!!
    Het ga je goed!

    Groeten hox (veenendaal)

      /   Beantwoorden  / 
  47. bert

    fc groningen fan

    Dit heeft gertjan niet verdiend. Ik zou als legioen van deze ` grootte club` om opheldering
    vragen aan de spelersgroep. TRIEST.

      /   Beantwoorden  / 
  48. Jan

    Trieste zaak voor mijn Feyenoord, en zeker voor Gert Jan Verbeek.

      /   Beantwoorden  / 
  49. Thomas de Wreede

    Beste Gert-Jan,
    Als Fries (Lemmer) in Rotterdam was ik teleurgesteld dat je Heerenveen verliet. Maar je kwam uiteindelijk terecht bij Feyenoord en dat leek mij een goede plek. Een nuchtere Frysk (zo noemen ze ons TOG) bij een no-nonsens club. Handen uit de mouwen. Mouwen opstropen. Niet lullen maar poetsen. Maar de afgelopen maanden volgende komt het op mij over dat full-profs part-time willen werken voor een duplex-salaris. Ik sluit mij voor deze keer dus graag aan bij de Feyenoordsupporters die willen dat je BLIJFT.
    Thomas de Wreede (TOG-R).

      /   Beantwoorden  / 
  50. Ruurd

    GJ Verbeek is een trainer die past bij Feyenoord, de spelers moeten zijn ontslag zwaar aanrekenen. Om economische gronden kun je de spelers niet ontslaan – sportief gezien was dit wel beter geweest. Gewoon het komend seizoen meer met jeugdspelers het veld op. Hoelang het publiek een overgangsperiode pikt is nog maar de vraag. Onder de grote kale leider was Feyenoord niet zover afgezakt als nu, dus haal hem weer uit de motteballen en geef Gertjan een waardig afscheid door de eerste thuiswedstrijd de nodige spandoeken mee te nemen.

      /   Beantwoorden  / 
  51. Bert

    nou dit is nou weer echt typisch feyenoord mis manegement. wil je wat opbouwen, en dan breek je het weer af waar zijn wij mee bezig??????
    en jammer voor Gertjan Verbeek

      /   Beantwoorden  / 
  52. dirk

    Het word tijd dat de rotte appels er eens uit gaan en dat een trainer als gert jan verbeek de
    kans had moeten krijgen om van Feyenoord weer een
    mooie club te maken waar we trots op kunnen zijn.
    ook luie spelers hebben we niets aan deze hebben geen Feyenoord hart.

      /   Beantwoorden  / 
  53. Fc Meppel 5

    Gert Jan,

    Wij kunnen nog wel een trainer gebruiken en wij zijn per persoon beter gemotiveerd dan die spelers in Rotterdam :)

      /   Beantwoorden  / 
  54. aalbert

    Hai Gert Jan !

    Je heeft gedaan wat je kon en meer dan dat.

    Maar:Met onwillige HONDEN is het slecht Hazen vangen!!!
    Dus met snuiters die niet willen trainen en zelf de dienst uit willen maken is het onmogelijk om resultaat te halen!

    Wel salaris vangen 1 x per dag trainen en veel zeertjes aanwenden om veelal delen training ten ontlopen!!!
    De meeste van deze saboteurs zijn over 1 2 jaar uit gerangeerd!

    Ze zijn niet waardig om de KUIP te betreden des staands de kleuren Rood/Wit te dragen!

    Dank Gert Jan!
    Het aller besten!

      /   Beantwoorden  / 
  55. Swa

    Het is niet de Fout van G-J verbeek, maar het hele beleid van Bosz.

    Deze man heeft Feyenoord helemaal aan de afgrond gebracht. Gelukkig heeft de raad van commisarissen het gisteren goed ingezien.

    Helaas dat Gert-Jan hier het dupe van is geworden, zelf had ik wel vertrouwen in die gast.

    Ik hoop dat Leon Vlemmings het voor de tijd dat hij deze taak opzich neemt goed doet, maar wie moet de opvolger worden. In iedergeval niet Ronald Koeman, sorry maar die vertrouw ik niet, als een betere club zich meld rent er voor het geld naartoe.

    Ik denk zelf dat Been niet haalbaar is financieel gezien en ja voor de rest van het seizoen van Hanegem nemen lijkt mij persoonlijk de beste optie. en daarna kijken voor een coach en technisch directeur met een ECHT feyenoord hart.

    maar 1 ding is zeker

    GERTJAN HEEFT DIT NIET VERDIENT

      /   Beantwoorden  / 
  56. Kay

    GERTJAN BEDANKT.. het gaat je goed!

    Eindelijk een trainer met ballen , flair en visie
    wat we zochten.
    Mij als feyenoordsupporter doet dit veel pijn en ik hoop voor de spelers dat ze vrijdag winnen, anders wordt het dinsdag een HEL!

    MIS GERT NU AL!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. K

      flair hebben we nooit gezien, maar dit had niet mogen gebeuren.

      Kop Op Gert Jan!

        /   Beantwoorden  / 
  57. Enno

    Zijn het weer de oudere jongens die het voor het zeggen hebben ?
    De jonge jongens hoorde je niet klagen.
    Een normaal mens werkt 40 uur, waar komen de voetballers ( hooguit 30 ?)
    Gert Jan doodzonde dat je ontslagen bent, volgens mij zijn andere mensen verantwoordelijk.
    Bovendien waar halen we het geld vandaan voor een andere trainer ?

      /   Beantwoorden  / 
  58. Martin Versluis

    Ontslag te zielig voor woorden. Een trainer die bereid is de kar te trekken wordt geslachtofferd om een zooitje volgevreten profs te gerieven. Hoe kan een trainer presteren als 12 van de 25 selectieleden ziek, zwak en misselijk is. Aan het merendeel van de blessures kan Verbeek niks doen. Het bestuur had de spelers maar 1 vraag hoeven te stellen: Wie kan en wil niet meer met Verbeek werken? Deze spelers laat je dan per direct hun eigen contract eenzijdig ontbinden. Wegwezen met al die saboteurs en nooit meer terugkomen.

      /   Beantwoorden  / 
  59. FeyenoordXL

    Op de website van Feyenoordfans hebben ze ook een actie op touw gezet. Je kunt een boodschap achterlaten die ze op een kaart voor Verbeek zetten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Swa

      wat is de link?

        /   Beantwoorden  / 
  60. Mennolt

    Feyenoord is visieloos!!! Bestuur heeft geen visie en de spelers denken meer aan hun pensioen, dan aan prestaties. De enige met een visie word ontslagen. Ik snap er niks meer van!
    Gert Jan, het beste!!!

      /   Beantwoorden  / 
  61. arjen

    sterkte gertjan.ik twijfel of hij weg gaat. hoor nog steeds verschilde berichten.

      /   Beantwoorden  / 
  62. chantal

    wat een stelletjes minkukels ik had het volste vertrouwen in verbeek de gene die hier schuldig aan zijn heeeeeel gauw wegwezen en hopelijk krijgt hij in de toekomst nog een kans zich te bewijzen gertjan het ga je goed

      /   Beantwoorden  / 
  63. Rob Ajax-fan

    Gert Jan, je bent een kei van een trainer! Je had de tijd verdiend te kunnen bewijzen wat je waard bent. Weer een markante toptrainer zomaar aan de kant gezet.

      /   Beantwoorden  / 
  64. RD van Rosmalen

    Gertjan,
    Bijzonder jammer dat je inzet niet op waarde ingeschat is door de spelers groep. Zeker de ouderen hadden moeten zien dat een man al jij nodig is om tot goede resultaten te komen.
    Spelers zullen er nog wel eens aan denken als zij zelf nog eens de verantwoordelijkheid krijgen.
    Het is duidelijk dat organisatie bij feyenoord nog niet klaar was om weer een absolute top club te worden. Bijzonder bedankt voor je inzet en ben er van overtuigd dat je bij een club met een goed bestuur gaat slagen. Succes

      /   Beantwoorden  / 
  65. Marc

    Beste Gertjan,
    Ontzettend jammer dat je geen tijd was gegund om van dit stelletje nichten een onverzettelijk elftal te maken. Ik was ook van mening dat jij de ideale trainer voor ons was (en nog steeds bent).
    Bedankt voor alles, al was het van (te) korte duur.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      En Gertjan, let maar eens op bij de eerstvolgende wedstrijd hoeveel steun je nog steeds van ons krijgt.

        /   Beantwoorden  / 
  66. jort bijstra

    Jammer dat je weggaat veel succes….

    Feyenoord moet maar eens wat spelers gaan ontslaan die oude kerels eruit schoppen die voegen toch niks toe!!

      /   Beantwoorden  / 
  67. braveheart

    Beste Gertjan, zal niet lang duren of de grote mannen krijgen spijt van deze beslissing. Je zal niet zo snel een lange neus naar iemand trekken maar van mij mag je. HET ALLERBESTE

      /   Beantwoorden  / 
  68. Kees

    Beste Gertjan,

    Ik vind het zeer spijtig dat je niet meer onze trainer bent. Ik stond achter je en dat blijf ik doen. Je bent een kanjer!!

    Succes en laat gauw weer van je horen (en zien dat jouw ontslag de verkeerde keuze is geweest)

      /   Beantwoorden  / 
  69. BigMikey83

    Feyenoord, Feyenoord…. De eens zo grote reus is nu definitief gevallen, stelletje amateurs!!
    GERT-JAN BEDANKT!

      /   Beantwoorden  / 
  70. Carel

    Ik zal je missen, Gertjan!

    Hadden we eindelijk een coach die bij de club past, moet je al weer weg omdat er spelers zijn die zich gewoon niet kunnen aanpassen.

    Mijn steun heb je dan ook en ik hoop dat je ooit nog eens terug wilt komen, als er andere spelers zijn. Het Legioen zal altijd aan je denken!

      /   Beantwoorden  / 
  71. Maurice Mazenier

    Gert-Jan Verbeek heeft zijn best gedaan bij Feyenoord, het ligt ook niet aan hem. Het ligt aan het hele technische beleid bij Feyenoord zoals bij Peter Bosz (die gast heeft geen verstand van voetbal)

    Gert-Jan het beste!;)
    & Feyenoord zodra jullie van Hanegem aan de macht hebben gaat de trein draaien.

    Groetjes,

    een FC Twente-fan

      /   Beantwoorden  / 
  72. Rob

    Beste Gertjan,

    Ik schaam mij diep als Feyenoorder dat het zo ver heeft moeten komen. Her last van plaatsvervangende schaamte als ik zie hoe het bestuur van Feyenoord heeft ingegrepen. Niet jij had het veld moeten ruimen maar de zgn. Profvoetballers die een probleem met jou zouden hebben. Het valt ook niet meer om ineens 2 keer per dag te moeten trainen en 2 keer per week aan krachttraing te moeten doen voor die paar honderduizend Euro per jaar aan salaris.
    Ik wens je veel succes toe in je verdere carriere en hoop dat je het legioen van Feyenoord altijd zal blijven kosteren. Dat zullen wij ook doen.

      /   Beantwoorden  / 
  73. coen

    Beste Gertjan
    Het is triest dat je op deze manier bij deze mooie club moet vertrekken dit heb je niet verdiend.
    Het is toch achterlijk dat een aantal over betaalde spelers op zo´n manier de dienst uit maken.
    En het ergste is nog dat deze heren voor zo´n hongerloontje niet wat harder willen trainen dan dat ze gewend zijn,stel je voor dat je moe word.
    Gertjan ik wens je het allerbeste in de toekomst en laat je vooral niet uit het veld slaan.
    Nou spelers met jullie grote bek laat het dan nu maar zien nu ligt de verantwoording geheel bij jullie.
    Kunnen jullie het aan ik heb nog men grote twijfels.
    Gertjan sterkte.

      /   Beantwoorden  / 
  74. pieter

    Jammer
    Je paste er prima bij
    Een paar lamzakken hebben helaas meer macht

      /   Beantwoorden  / 
  75. D N J van Santen

    gert jan verbeek ik vind het jammer dat je moest gaan kut kanker bestuur die jansen en bosz hadden ze allang af moetten schietten ik weet zeker dat jij feyenoord naar de top had kunnen brengen het had alleen tijd nodig wij zullen van ons laten horen in de kuip gert jan veel suc6 met je verdere carriere vaarwel met pijn in onze feyenoord harten

      /   Beantwoorden  / 
  76. M

    Echt heel erg jammer dat G.J. Verbeek en W. jansen weg zijn.
    laat eric gudde maar ophoepelen!!!! Hij maakt meer kapot dan hij lief is!!!!!!!!!
    Wie oh wiezal Verbeek nu gaan opvolgen?????
    v. Hanegem? Been? Ik heb werkelijk geen iedee!
    HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEl erg veeeeeel succes Gertjan Verbeek! Meen ik echt serieus!!

      /   Beantwoorden  / 
  77. Ad

    GJ,

    Hoe is het toch mogelijk dat een groep (on!)volwassen voetballers meent dat alleen het lezen van donald duck blaadjes hen het recht geeft uit te maken hoe er getraind moet worden. Het is maar beter dat je met opgeheven hoofd vertrekt en dit stel nietsnutten eens aan het denken zet. Zal trouwens best een probleem zijn voor deze leeghoofden. Het ga je goed en succes met jouw loopbaan.

    Ad

      /   Beantwoorden  / 
  78. willem

    Het is niet te geloven!

    De pure prof/vechter wordt ontslagen en de onprofs mogen blijven zitten!
    Ik snap er helemaal niks meer van!

    Zolang die onprofs nog bij Feyenoord voetballen kan ik (helaas)niet meer 100 procent achter Feyenoord staan (en dat doet me zeer!).

    Het heeft nooit aan jou geleden Gert Jan!
    Jij was een echte vechter!
    Bedankt!

      /   Beantwoorden  / 
    1. willem

      geleden=gelegen

        /   Beantwoorden  / 
  79. Ernst

    Ik ben na het ontslag van Gertjan verbeek erg teleurgesteld in Feyenoord omdat ze zo’n geweldige goede trainer de laan uitsturen. Gewoon omdat die klootzakken op het veld te lui zijn om te werken voor hun geld godverdomme. Gertjan het ga je goed en hoop voor je dat je snel een nieuwe uitdaging zal vinden om mijn Feyenoord een hak te zetten. Ik ben er kapot van…..kan me voorstellen hoe jij je voelt.

    Het ga je goed Kanjer Verbeek!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  80. Piet (een zich schamende Feyenoord-fan)

    Beste Gert-Jan
    Dit verdien jij niet ik schaam mij diep dat ik op dit moment een Feyenoord fan ben maar dat zal ik tot in lengte van dagen blijven maar dat is een tik van mij
    Gert-Jan ik hoop dat je een hele mooie club vind met een deskundig besuuur waar jij je geheel kan onplooien want jij ben een KANJER Gert-Jan het gaat je goed en YOU NEVER WALK ALONE ik hoop je nog eens als trainer in de Kuip terug te zien maar dan met een zakenkundig bestuur

      /   Beantwoorden  / 
  81. bolleke

    Het drama compleet!
    Feyenoord verliest door deze beslissing veel supporters. Ook supporters die al sinds jaar en dag fan zijn van deze haven club. Geen structuur, geen visie, helemaal niets. Gert Jan Verbeek toonde daadkracht, visie en had een duidelijke missie: Feyenoord geleidelijk aan weer naar de top brengen. Kun je het van een trainer verwachten dat na jaren van zwalkend beleid hij dit uitermate zwakke team naar de top van de eredivisie zou leiden? Nee!
    Feyenoord is ziek, ernstig ziek!

      /   Beantwoorden  / 
  82. Leon de Vries

    Eigenlijk zou ik moeten lachen als ajacied, maar vind het diep triest. Heeft Feijenoord eindelijk een trainer in huis gehaald die wél een elftal kan neerzetten en een goede visie heeft, ontslaan ze hem. En waarom! Omdat een stel lamkloten (vooral de oude garde) denken dat ze alles al weten en niet te hard willen trainen. Wat is het toch moeilijk open te staan voor een andere visie zeg… En wat nog het ergste is, is dat ze als een stel kleine kinderen de trainer belachelijk gaan maken achter zijn rug om, stumpers zijn het. Blijkbaar heeft alleen het legioen er verstand van. Ik zou de komende wedstrijd deze spelers dan ook continu uitfluiten zodat ze snel oprotten, misschien dat het dan eens wat beter zal gaan. Gert-Jan, SUCCES!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bas van Turnhout

      Als een kakkerlak een Jood gelijk moet geven zijn de wonderen de wereld nog niet uit….

        /   Beantwoorden  / 
  83. Dirk

    Verbeek geeft terecht de spelers de schuld. Daar moeten nu dus ook ontslagen vallen! Wie van de spelers mag ik het woord geven?

      /   Beantwoorden  / 
  84. Erik

    ik hou van pizza broodjes….. :)

      /   Beantwoorden  / 
  85. Kevin

    Hofland: “ik vind dit zo jammer ik zal de looptraining missen en de krachttraining en de inspanningstraining. Echt we vinden het zelf ook heel erg zielig, alleen niet voor onszelf…”

      /   Beantwoorden  / 
  86. Frans

    GERT-JAN VERBEEK : TE GOED VOOR FEYENOORD !!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  87. justin hayward

    Ik vind het jammer dat Gertjan Verbeek weg is, degene die weg moeten zijn de uitgerangeerde overbetaalde, luie,zogenaamde professionals als; Hofland, Decler, en nog een paar van die minkukuls.

      /   Beantwoorden  / 
  88. Ted

    Er lopen teveel nare,talentloze, matennaaiers in de selectie rond. Dan heb ik het over een merendeel van de spelers en zeker niet over Verbeek. Wat een misselijke vertoning wederom van een continuerend teleurstellende spelersgroep. Gertjan, succes bij je volgende ploeg.

      /   Beantwoorden  / 
  89. fan

    peter bos heeft de beste keus ooit gemaakt om op te rotten, hij had het alleen 6 maanden geleden al moeten doen, dan hadden we gertjan verbeek nog gehad, laten we hopen dat hij toch nog blijft(gertjan)

      /   Beantwoorden  / 
  90. Bas van Turnhout

    Ik ben nu toch al heel lang Feyenoord-supporter en dat zal ik altijd blijven want die ziekte gaat nooit meer over, gelukkig. Maar wat ik vandaag weer moet horen wordt ik nu eens echt kotsmisselijk van. Verbeek is gewoon gepiepeld door de “gelauterde”spelers.Als je pretendeert dat je alles al weet en dat GJ jullie eigenlijk niks meer hoeft te leren moeten jullie mij toch eens uitleggen waar jullie dat op baseren. Ja, als je een goede bankzitter bent van PSV of je faalt in Duitsland of niet meer tegen van Gaal kan kan je altijd nog lekker “chillen”bij Feyenoord, lekker afbouwen en je zakken vullen en lekker stiekum de jonkies beinvloeden want, ja , als je eigenlijk helemaal geen ballen hebt van jezelf moet je steun halen.
    Maar mag ik u er op wijzen, heren “topvoetballers”
    dat als er geen “chemie “is tussen jou en je coach dat je zo professioneel moet zijn om dan maar chemie te maken in belang van de grootste club van Nederland!!!!

    p.s.Dit geld niet voor Gino…

      /   Beantwoorden  / 
  91. fetze

    verbeek kan hier echt niks aan doen, die verwende nesten moet es flink op hun donder krijgen, half salaris ofzo, door dit gedoe worden die losers nog arroganter!!!

      /   Beantwoorden  / 
  92. Marijn

    Gertjan bedankt, helaas is deze spelersgroep geloof ik niet ideaal om mee te werken, jij hebt je in ieder geval 200% ingezet.

      /   Beantwoorden  / 
  93. DennisDW

    Gertjan je was een harde werker, nuchter, vechtersbaas, recht door zee, geen woorden maar daden, Dit alles is Feyenoord blijkbaar niet mee…het ga je goed.

      /   Beantwoorden  / 
  94. Bas van Turnhout

    Ik vergeet nog te zeggen dat het juist de oudere ërvaren en gelauterde spelers de grootste blunders hebben gemaakt en dat de groentjes over het algemeen een lust voor het oog zijn, dank u en gaat u heel diep schamen.
    Meneer Bosz en meneer Jansen, u zijn een laf koppel en voetballen , ja, dat konden jullie maar managen? Laat me niet lachen..Gert Jan, bedankt voor je goede wil maar ze willen niet,al jaren niet….

      /   Beantwoorden  / 
  95. marcel

    Gert Jan,
    Jij de vechter wilde van Feyenoord weer een Topclub maken ,maar je kreeg er te tijd en het begrip niet voor helaas en heel schaamteloos hoe ze dit weer hebben aangepakt allemaal.
    Als jij nou aangeeft dat er een aantal niet voorruit zijn te branden dan grijp je als bestuur Bosz toch in .
    Geen prestatie ,een waarschuwing en geen Salaris en pas als jij vind dat ze presteren weer gaan betalen.
    Wij moeten ook keihard voor ons geld werken dag in daguit en dat tenslotte weer uitgeven bij deze club om te gaan kijken naar een stelletje verwende kereltjes die niet voorruit te branden zijn zoals Panna Greene , Plusius, leCler, stilleven Makaay , Slome Hofland en vele andere
    Bosz en Jansen ook weg gelukkig !
    Die Bosz is maar goed dat die zelf weggaat want die had niet meer in het stadion hoeven te komen met zijn Toyota-Lexus ,dan hadden ze er een Trabantje van gemaakt denk ik. En die Jansen wat is dat er voor een ,kon ik geen hoogte van krijgen wat een stille rare kerel was dat zeg!
    Totaal geen emotie en beleving heeft die man !
    Nu maar Mario Been z.s.m. maar halen (zal wel in zijn contract staan als Feyenoord komt dat hij weg mag )en Leo Beenhakker als Technisch Directeur erbij zou en mooi plaatje zijn.
    Nou GertJan Sucses en het gaat je goed maak er het beste van en ik hoop dat je bij je nieuwe club wel meer eruit krijgt van spelers die wel een stappie harder voor je willen lopen en trainen.
    Jij mag je een Prof noemen , jij vocht ervoor ,de andere niet helaas.
    Bedankt voor je grandioze inzet Gert Jan.
    Groetjes Marcel

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet (een zich schamende Feyenoord-fan)

      volmen met je eens ik had het niet beter kunnen verwoorden !!!!!11

        /   Beantwoorden  / 
  96. DennisDW

    Bosz was zelf ooit als speler al zo’n rat die onrust stookte in de selectie waardoor van Hanegem weg moest…what goes around… met zijn “ik had mijn contract toch niet verlengt” wat een nagemaakte, achterbakse engnek!

      /   Beantwoorden  / 
  97. perkele

    blijven!!!! kom terug jij moet blijven bosz moet weg dit komt gewoon door die kk media !!!!

    namens mij en iedereen die ken!!!

      /   Beantwoorden  / 
  98. harry nak+fam.

    moi gertjan,
    sterkte komende tyd.
    ik weet zeker dat het niet aan jou lag.
    jy hebt je voor meer dan 100% gegeven.
    je miste teveel jongens in de selectie met:
    zoals jezelf was-veel karakter.
    veel succes in je verdere carriere.
    GR GRONINGEN/FEYENOORD FAN.

      /   Beantwoorden  / 
  99. Edgar

    Beste Gert-Jan Verbeek,

    Ik wil toch nog even iets kwijt over de situatie bij Feyenoord: Hoe kan het dat je bij Heerenveen, met toch zo ongeveer dezelfde aanpak, WEL de steun van de spelers had, maar bij feyenoord niet?
    Zijn de spelers van Feyenoord nou gewoon verwend, oof ligt dit aan iets anders? Ik vind de situatie oop dit moment bij Feyenoord schunnig. Een trainer die de volle steun had van de supporters, vvan het bestuur, mag je niet zomaar wegsturen. Als de spelers zeggen dat er geen chemie weer is, moeten ze zorgen dat die er komt, en niet dat jij weggaat. ik vind het schandalig dat je zo aafgedankt wordt.

    Edgar

      /   Beantwoorden  / 
  100. FeyenoordSneek

    Jammer dat het (weer) zo moet lopen met onze club. Mooi klote! Sinds wanneer zijn de spelers de baas in de kuip. Volgens mij zijn wij dat nog steeds! De Feyenoord supporters(vooral de mensen die er bijna altijd zijn). Het zegt wel wat dat de meeste supporters nog achter jou; Gert- Jan staan. Je bent een trainer die ‘Feyenoord’ uitstraalt. Dat kan je van veel spelers en bestuursleden niet zeggen. Maar ja,….aan jouw de eer. Je kan in ieder geval gerust weer eens terugkomen want dan zijn de spelers en de rest van de organisatie weg, maar zijn wij er nog, ‘Het Legioen’. Wij blijven wel komen! Groeten van een Feyenoordsupporter uit Sneek.

      /   Beantwoorden  / 
  101. Wouter

    Verbeek is het enige goede wat de kakkerlakken hadden, op naar de 18e plek!

    worden wij wel eens verwend genoemd, maar die spelers van de kakkerlakke zijn nog veel erger

      /   Beantwoorden  / 
    1. marcel

      Wouter de Neus moet je niet naar je LOI cursus

        /   Beantwoorden  / 
  102. Wil / Netterden

    Weer een trainer de dupe van wanbeleid en spelers die geen klasse hebben.
    Gert Jan, je hoeft je niets te verwijten. Als spelers niet kunnen brengen wat er van hen wordt verwacht, houdt het op. Mentaliteit heb je of heb je niet en bij Feijenoord ontbreekt het daar aan. Blijkbaar is presteren een vies woord voor veel verwende en omhooggevallen voetballers van de club.
    Gert Jan, sterkte en succes! Ik hoop dat je snel weer een andere club mag trainen zodat je aan al die lui van Feijenoord kunt laten zien waar toe je in staat bent. Optie: samen met Jan de Jonge naar de Superboeren in de Achterhoek.

    Groetjes Wil

      /   Beantwoorden  / 
  103. marcel

    We kunnen ze het wel laten voelen hoor de spelers.
    Ze hebben nog geeneens het lef om de confrontatie aan te gaan met hun trainer.Wat een lafbekken zeg.
    Dan maar aankomende Dindag thuis voor de beker of de eerst volgende competitiewedstrijd thuis, want dan zouden er zeker 40000 supp zitten .
    We gaan gewoon niet met zijn allen, maar dan ook niemand !!!
    Dat is een treurig gezicht hoor zo´n lege Kuip.
    Misschien dat ze het begrijpen wat ze allemaal hebben aangericht die verwende kereltjes.
    Marcel

      /   Beantwoorden  / 
    1. perkele

      juist allemaal komen!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. feyenoordria

        Ja we moeten wel komen naar de kuip.
        We moeten ze ondanks alles toch blijven steunen.

          /   Beantwoorden  / 
    2. fokke

      Helemaal mee eens. Laten we maar eens wegblijven.
      Zelf reis ik elke keer vanuit Friesland naar de thuiswedstrijden en dan zie je een stelletje lamzakken over het veld lopen. De spelers van Bontebok 4 tonen nog meer beleving. Het is jammer dat Gertjan niet in alle geledingen van de club de steun heeft gekregen die hij verdiende.

        /   Beantwoorden  / 
  104. perkele

    ik blijf gaan ben geen 020

      /   Beantwoorden  / 
  105. Rob

    Het beste wat Feyenoord had krijgt een half jaartje de tijd….wat een ongelooflijk wanbeleid. Lachertjes zijn die verwende voetballers toch…..het is ook wel erg veel gevraagd een beetje te werken voor de centen ! sukkels !

    Succes Gert Jan…..je verdient beter

      /   Beantwoorden  / 
  106. R

    we moeten onze club naar deze grandioze blamage niet verder de grond in werken. Als we willen dat onze club weer gaat winnen moeten we ze toch blijven steunen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Tis misschien wel waar, degraderen zou verschrikkelijk zijn. Maar het voelt absoluut niet goed om die teringlijers (lees rotte appels)te steunen.

      Masar dit gaat wel verschrikkelijk tegen je gevoel in.

      Groeten wilco.

      Ik heb al een tijdje pijn in mijn hart en het wordt er zo niet beter op.

        /   Beantwoorden  / 
  107. Danny van den Berghe

    het is zielig van de spelersgroep dat ze op de training verbeek niet eens aankeken. Dan ben je pas echt een lafaard als je dat de trainer neit eens aankijkt . Als je een echt vent bent en een echte prof , dan stap je met de spelersgroep naar de trainer en zeg je dat je er geen vertrouwen meer in hebt , maarnee hoor , ze stappen zonder dat verbeek het wist naar wouter gudden en die hoort alles en dan ziet verbeek tot zijn verbazing als hij op het veld kwam voor de training dat de spelersgroep hem niet eens aankijkt ! BAH!!! de mannen die hier voor schuldig zijn : Gio , Hofland , Timmer , Makaay , Landzaat , de Cler , mischien Tomasson , die moeten allemaal opflikkeren want die zijn het gwn niet waard om voor de club te mogen spelen . gertjan , bedankt voor wat je hebt gedaan , ik weet zeker dat je al je energie erin hebt gestopt . maar als de spelersgroep geen inzet toont tijdens wedstrijden en alles verliest , kun je tenminste wel denken dat jij een goeie zaak hebt gedaan hier ! Het is de schuld van de spelers , niet van jou ! BEDANKT !

      /   Beantwoorden  / 
  108. Bram

    Ik ben geen Feyenoord sup. maar dit is toch wel erg hoor! Waarom sturen ze die klootzakken van een spelers niet naar huis! Tjonge jonge wat een zooitje! Er was 1 man in Rotterdam die wilde vechten en dat was Gert-Jan! Groet van een 020 sup. toch wel vreemd dat een 020 sup medelijden begint te krijgen met 010

      /   Beantwoorden  / 
  109. Nick

    Dit is schandalig, wat zijn dit voor ”top” voetballers, want een stelletje zielepoten! Ik zou zeggen weg met die rotte appels in de selectie, maar dan hou je weinig over ben ik bang.

    Gert-Jan succes en hopelijk kun je snel weer aan de slag bij een club die beschikt over spelers die wel willen vechten, en dan weet ik zeker dat je resultaten gaat halen!

      /   Beantwoorden  / 
  110. Ruud

    Gert Jan,het lag niet aan jou! Veel succes in de toekomst,en er komt heus wel een club voor jou!
    Sterkte man!
    Ruud,een AJAX sup.

      /   Beantwoorden  / 
  111. cees

    gertjan, ik heb je in almelo leren kennen als een supervent, ik vind dat je niet verdient wat je nu overkomt maar ik weet zeker dat je in de toekomst weer ergens terecht waar ze met je weglopen.
    veel succes en sterkte.

      /   Beantwoorden  / 
  112. Edwin

    Gert Jan, je was de perfecte man voor ons, succes bij je volgende club !

      /   Beantwoorden  / 
  113. Ray

    ze zouden het eerste moeten vervangen voor a1
    en Gert-jan behouden .
    hij is een top trainer een pro, dit kan je van de kleuters in feyenoord 1 niet zeggen stelletje bejaarde losers.

      /   Beantwoorden  / 
  114. foxx

    Gertjan, jouw aanstelling was het enige lichtpuntje dit seizoen, zwaar klote dat het nu zo eindigt. Ik schaam me weer kapot. Eindelijk een rechtlijnig beleid, eindelijk begon de selectie er aardig uit te zien en eindelijk een trainer met verstand en lef. Wat gaan we hier spijt van krijgen…
    Had het met een goed gesprek tussen jou en de groep niet gewoon opgelost kunnen worden? Wat een klotezooi. Ik kan kan wel janken.

      /   Beantwoorden  / 
  115. mitch

    gertjan was de juister man op de juiste plaats.
    maar hij had geen matriaal.
    ik wens hem heel veel succes bij zijn nieuwe club.

      /   Beantwoorden  / 
  116. Lou

    Graag of niet, toch? De arrogantie om GJ Verbeek te ontslaan wanneer vooral de spelers falen vind ik zielig en dom.
    En ik zit gisteren nog te lezen dat het trainingskamp positief is verlopen en afgesloten…

    Nou, aan jou heeft ‘t niet gelegen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  117. Swa

    Helaas, kan ik morgen niet komen, maar als ik niet zoveel klachten had gehad, was ik zeker daar.

    Morgen met zijn alles, die verwende spelers uitjoelen.

    Ik hoop dat ze zich aangesproken voelen en dat diegene die hun best doen en vooral hun kans bij GJ hebben gekregen zich gaan ontplooien als waardige Feyenoord spelers.

      /   Beantwoorden  / 
  118. ziari

    Nou dat word lekker degraderen met die (ik verleng mijn contract nog even met een jaar) super Timmer in de goal, wat een stelletje backstabbers…

      /   Beantwoorden  / 
  119. john

    Gert-Jan voor jou is het niet zo erg, jij vind heus wel weer een mooie club waar je wel kan doen wat jij wilt al zullen wij Feyenoord supporters je enorm missen, maar spelers schamen jullie je heel erg diep er zijn vele supporters die voor jullie salaris 10 jaar moeten werken, mag je dan een beetje je benen uit je reet lopen.
    Maar laten jullie nu maar zien dat het aan Gert-Jan lag, dat lukt jullie toch niet want jullie zijn daar veel te lui voor en laten we lekker die derde rangs keeper nog een jaartje erbij geven.
    Gert-Jan het gaat je goed en voor de spelers, Bloed, Zweet en Tranen of ook lekker oprotten.

      /   Beantwoorden  / 
  120. het oudje

    Ik zal met weemoed nog wel eens terugdenken aan de trainer Verbeek. Prestaties waren niet wat ik er van gehoopt had maar, door omstandigheden, heb hij er wel voor gezorgd dat er jonge jongens een kans kregen en daar zitten nog talenten tussen ook. De tijd is hem niet gegunt om van deze jonge ploeg een elftal voor de toekomst te voormeren. Toch bedank ik hem voor het prima werk wat hij in deze korte periode voor Feijenood heeft gedaan.

    Het zijn echter de gevestigde namen die dit Feijenoord in de steek hebben gelaten en als zij de kommende 2 wedstrijden laten zien dat zij voor hun rijkelijke salaris nog steeds de ene poot niet voor de andere willen zetten weten we meteen wie voor dit ontslag verantwoordelijk zijn.

    “Feijenoord stroomt door de aders”

      /   Beantwoorden  / 
  121. Richard

    Gert jan, aan jou heeft het niet gelegen, zoals het bijna nooit aan de trainer ligt !!

    Als de spelers niet willen, kan de trainer daar ook niets aan veranderen.

    Ik vraag me af of er een of meerdere spelers zelf de verantwoordelijkheid nemen voor deze beslissing en zelf hun contract in leveren, zeker na zoveel steun betuigingen aan Gert Jan ??

    Dan kunnen we eindelijk verder met groep jonge spelers, die niet met woorden maar wel met daden Feyenoord weer terug brengen naar de top van de nederlandse eredivisie.

    Nogmaals, Gert Jan bedankt voor wat je voor onze club hebt gedaan, het lag niet aan jou.
    Ik weet zeker dat je bij je volgende club laat zien dat ze er in Rotterdam volkomen naast hebben gezeten.

      /   Beantwoorden  / 
  122. Tom

    Gertjan. Dit had je echt niet verdiend! Die spelers moeten gewoon eens ingaan zien wat het is om Feyenoorder te zijn, zoals jij. Geen woorden, maar daden, zo is dat. Niet te geloven hoe een spelersgroep iemand kan laten vallen die zo hard zijn best doet! Echt niet te geloven. Jouw visie hadden we nodig en we zullen je missen. Veel succes bij je volgende club man! Het lukt je wel.

      /   Beantwoorden  / 
  123. Snurkie

    Gert Jan je was te goed voor deze club.
    Geld om een behoorlijke verdediger te halen was/is er niet, maar om een trainer die 1000 % gemotiveerd is om Feyenoord terug te brengen naar de top schijnt wel geld te zijn (oprotpremie).
    Naar de supporters wordt niet geluisterd.
    Advies: Koop maar eens geen seizoenskaart volgend seizoen.

      /   Beantwoorden  / 
  124. thiomen

    Ach wat heeft GJ nog echt gepresteerd. bij een midden mootclub(nooit voor een kampioenstitel of zo).Maar bij een topclub komt iets meer kijken, daar heeft ie geen kaas van gegeten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Demacky

      Sorry maar jij hebt er ook geen kaas van gegeten. Als jij kon inzien wat Verbeek bij die middenmoter heeft gepresteerd, zou je anders lullen.

        /   Beantwoorden  / 
  125. Demacky

    Gert-Jan Verbeekis in mijn ogen de enige trainer die dit lamlendige feyenoord op termijn weer er bovenop had geholpen. Het is echt vreselijk jammer dat hij het veld moest ruimen. Laat die dikgevreten voetbalmijonairs maar opdonderen.

      /   Beantwoorden  / 
  126. Hans

    Beste Gert-Jan,

    Normaal hou ik me niet bezig met forums, reacties en dergelijke maar nu voel ik me er toch toe geroepen. Ontzettend jammer dat het gerommel bij Feyenoord uiteindelijk ten koste gaat van jou en jouw positie als hoofdtrainer. Ik hoop dat je snel een degelijke en waardige nieuwe werkgever zult vinden en wens je voor de toekomst vele mooie resultaten toe, zowel op het sportieve als het persoonlijke vlak.

    All the best!

    Hans R, Rotterdam.

      /   Beantwoorden  / 
  127. Sjano

    Pleur op man, met je zielig gedoe over ´Gert-Jan´. Stelletje mafkezen. Er geen geen 1 trainer die zo slecht heeft gepresteerd, zelfs Gullit deed t beter. En wat denk je van Koeman. Daar zeken we wel over, maar die heeft meer gepresteerd met een mindere selectie! En zelfs 2e geeindigd en tot maart meegedaan voor kampioenschap. Dus hou aub op dat Verbeek wel wilde maar er geen geld was etc. Koeman had ook geen geld, maar was een trainer met visie die openstond voor zijn spelersgroep en zo respect kweekte. Verbeek luistert alleen naar zichzelf. Met alle respect, niet elke club is hetzelfde. Dus werkt je dictator werkwijze niet overal!

    Oprotten!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra

      jij bent vast geen FEYENOORD SUPPORTER IN HART EN NIEREN????

        /   Beantwoorden  / 
    2. Wilco

      Zielepiet, je denkt niet helder.

        /   Beantwoorden  / 
    3. feyenoordria

      Sjano
      De elende is begonnen met Gullit die maar bleef kopen omdat hij de vrije hand had bij feyenoord.
      En Erwin Koeman kon de kastanjers uit het vuur halen hem had ik meer gewenst bij feyenoord.
      Erwin heeft die kans niet gekregen terwijl hij goed bezig was om een hoop spelers te lozen(die aan kopen gullit)
      En Verbeek heb de kans niet gehad door de spelersgroep onder leiding van Hofland

        /   Beantwoorden  / 
  128. Roger

    Gert-Jan. Voor mij was je destijds de juiste persoon voor deze job. 200% inzet voor Feyenoord en kijk nu eens wat je er voor terug hebt gekregen. Ik mag hopen dat de verantwoordelijke spelers ook de hand in eigen boezem steken en snel opzouten, of in ieder geval presteren naar gelang hun salaris (wat niet meer normaal is) Ik wil je bedanken voor al je inzet voor Feyenoord en als die rotte appels weg zijn mag je gerust weer terug komen.

      /   Beantwoorden  / 
  129. GERRIT

    PLEUR DIE MAKAAY,BRUINS,HOFLAND,LUCIUS,GREENE ER MAAR UIT DAN KOMEN WE EEN STUK VERDER.HET GA JE GOED GERT-JAN VERBEEK SUCCES VERDER.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra

      JE VERGEET TIMMER

        /   Beantwoorden  / 
  130. Ruud

    Ik geloof de heren spelers vergeten dat ze dat ze nu al 3 seizienen 0,000 gepresteerd hebben…
    Als we die beker van vorig seizoen even vergeten….weten we nog hoe “geweldig” de heren presteerden onder Van Marwijk en Erwin Koeman?
    Lag zeker ook allemaal aan de trainer……

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ruud

      Oh ja…nog ff wat: hoezo moet de trainer altijd wijken als de spelers niet met chemikaliën kunnen omgaan?
      Waarom niet de trainer carte blanche geven en alle slechte elementen verwijderen en weer van 0 beginnen?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wilco

        dat zou fantastisch zijn.
        schop ze eruit en verbeek er weer in.

          /   Beantwoorden  / 
  131. Gerrit

    Gert-Jan jij bent altijd jezelf gebleven en je hebt altijd je 100% ingezet voor feyenoord.Dit heb je niet verdient ,maaar gelukkig ben altijd weer welkom bij sc Heerenveen.We zullen dit vrijdag ook laten horen.

      /   Beantwoorden  / 
  132. kees de wit

    Gertjan,Jammer dat je de klus niet mag afmaken.
    Gelukkig zien de supporters van Feijenoord wel dat je een kanjer bent. Ik hoop je ooit nog eens aan het roer van mijn cluppie, FC Twente, te zien.

      /   Beantwoorden  / 
  133. Guido

    Dood zonde en dom dat ze deze trainer hebben laten gaan. Wat een stel lapzwanzen zijn die spelers van het eerste. Het gros de volggevreten “vedette” zoals ze zich noemen zijn een schande voor het voetbal. Zoveel verdienen en presteren ho maar. Nou als ze genoeg prof waren geweest hadden ze de kar getrokken. Zwakkelingen. Nou door het ontslag van Verbeek zijn ze in ieder geval een supporter kwijt. Ik zie ze niet meer zitten. (en Been neem geen foute beslissing en stap niet in dit zinkende schip) Misschien over een paar jaar weer als ze wel gemotiveerde ECHTE PROFS hebben

      /   Beantwoorden  / 
  134. PCV

    Gert-Jan, ik snap het wel van die oude spelers, voor een mooi salaris wat zomeravond voetbal in de nadagen van je carriere, niet te moe thuis komen en dan ga jij vragen of ze op topniveau willen gaan presteren in de wedstrijd en op de training? Kijkend naar de jeugd die wel presteert (Bisewar etc.) had de oude garde een mooie bijdrage kunnen leveren. In plaats daarvan hebben zij hun energie gestoken in zeuren en respectloos gedrag. Kijken of ze nu je weg bent en dus lekker kunnen uitrusten wel de sterren van de hemel gaan spelen, zo niet dan hebben zij een groot probleem en jij niet, succes bij een club met een wel gemotiveerde spelersgroep.

      /   Beantwoorden  / 
  135. fredrW4

    Gertjan Laat je jezelf nu in de hoek drukken
    en wordt de handdoek nu in de ring gegooit ?
    Laten de spelers zelf maar eens in de ring gaan staan dan heb je voor die handdoeken een hele
    stomerij nodig van mij mag je blijven.

      /   Beantwoorden  / 
  136. FDC

    Al vanaf mijn 5e jaar ben ik Feyenoord supporter in hart en nieren. (momenteel ben ik 42). Veel wedstrijden van Feyenoord heb ik bezocht, Nationaal en Internationaal ondanks de grote afstand en de steeds moeilijkere weg om aan toegangskaarten te komen.

    Gisterenavond heb ik echter uit woede al mijn Feyenoord kleding en al mijn feyenoord spullen in mijn vuurkorf gegooid en verbrand en gezworen nooit meer naar 1 wedstrijd van Feyenoord toe te gaan.

    Ronduit schandalig dat een muitende (bejaarde) spelersgroep het voor elkaar krijgt om de beste trainer die Feyenoord ooit heeft gehad en een trainer wanneer hij de tijd had gekregen van Feyenoord weer een TOPCLUB had kunnen maken zo heeft beschadigd.

    DIRECTIE JULLIE MOETEN JE SCHAMEN !!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  137. Ray

    dit heb ik op mijn hyves blog geplaatst,

    Mijn zieke Feyenoord

    heb je het al gehoord?.
    de speler van ons Feyenoord hebben de trainer (figuurlijk ) vermoord.
    presteren doen ze al tijden niets,
    zij steken hun energie in het wegtreiteren van een trainer, dan doe je toch nog iets.
    Gert-Jan Verbeek een top coach moest het ontgelden, onze spelergroep ..het zijn geen helden.
    recht op de man af een gesprek ,is voor onze spelergroep een groot gebrek.
    Gert-Jan aankijken was er niet meer bij,van dit elftal wordt ik niet blij.
    RESPECT voor Gert-Jan heb ik veel, met ons ( supporters)in gesprek bij de Kuip dat zie je van trainer niet zoveel.
    RESPECT ook voor het legioen die hem bleven steunen waar anderen het allang niet meer doen.
    Hand in Hand Kameraden voor Feyenoord 1, ga in grote getalen heen.
    laat onze mening maar goed horen , kom op met die spreek koren.
    vertel deze verwaande kwasten dat wij hun , maar niet onze club laten barsten.
    Gert-Jan,
    het ga je goed al zeg ik dit met weemoed.
    van ons had JIJ mogen blijven en waren we verlost van al die oude wijven.
    ik hoop dat je ons altijd in ons hart zult dragen, zoals wij jou tot in de lengte van dagen.
    Ga Goed!!

    ©RBrouwer2009

      /   Beantwoorden  / 
  138. Peter Bijvelds

    Het heeft wat meelijwekkends. Dat ik als 43 jarige man de behoefte voel om van me af te schrijven als het gaat om voetbal. Of erger nog om clubliefde.

    Verbeek heeft ontegenzeggelijk resultaten geboekt bij Heerenveen (en eerder Heracles). Die resultaten heeft hij nadrukkelijk niet geboekt bij Feyenoord in de eerste maanden. En Feyenoord is, met alle kanttekeningen van dien, wel van een andere (grotere) orde.

    Toch blijft Verbeek glansrijk overeind en komt hij in alles verstandig, meedenkend en integer over. Nee, ik ben niet bij tactische besprekingen aanwezig maar het kan simpelweg niet zo zijn dat een (te?) intelligente man met eerder behaalde resultaten onzin uitkraamt en niet luistert naar STERKE (en daar ligt natuurlijk een probleem bij deze groep)argumenten. Daarvoor was zijn optreden, ondanks mediadruk, te imponerend. Het leek mij zelfs soms zo te zijn dat de media zich ergerden aan de sterke status van Verbeek ondanks slechte resultaten en de kritiek vanuit de media. Dat gold denk ik ook voor de failliete spelersboedel.

    Zijn wil om te veranderen en te versterken zijn hem fataal geworden. De (oudere) groep kon of wilde het niet en beschaamde zichzelf nog meer door de schuld in de schoenen van een geschenk voor Feyenoord te leggen. Beschamend. Feyenoord had zich uniek kunnen en moeten maken door de oudere spelers (zonder restwaarde!) niet meer op te stellen en te gaan voor Verbeek.

    Wie nu? De “jongere broer” van Verbeek, Mario Been?

      /   Beantwoorden  / 
  139. Wilco

    He Gert-Jan,

    Ik vond het een eer dat je trainer was bij ons Feyenoord en had en heb alle vertrouwen in je.
    Erg triest dat een stelletje over het paard getilde klootzakken Feyenoord ten gronde willen richten.

    Ik hoop dat je in de toekomst misschien nog eens terug wilt komen maar ik kan ook wel begrijpen dat je het voor gezien houdt. Aan jou heeft het in ieder geval niet gelegen.

    Ik hoop dat je weer een goede club vind en daarmee kan presteren (niet te goed natuurlijk)

    Groeten Wilco

      /   Beantwoorden  / 
  140. Chris

    Gert Jan je bent een echte trainer, daar kunnen die gasten in de kuip niet mee omgaan en dat is jammer. Al jaren erger ik mij aan de mentaliteit van de spelers. Geen woorden maar daden is er niet meer. Voor mij mogen de over gewaardeerde en betaalden gsten vervangen worden door A1 en wel direct. Die weten wel wat presteren is, net zo als Gert Jan. Het gaat je goed en je vindt een
    (h)echte spelers groep waar je weer mee gaat presteren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Chris

      Goed idee om A1 te ruilen voor de wedstrijden met Heerenveen met het eerste.?

        /   Beantwoorden  / 
  141. Bas

    Grote schande. Gert-Jan je bent het slachtoffer geworden van verwende en luie voetballers die geen inzet hebben getoond en jouw gezag over wilden nemen. Ik als die hard supporter van Feyenoord betreur de gang van zaken dan ook enorm. Maar jou valt helemaal niets te verwijten. Ik heb grote waardering voor jou. Bedankt dat je onze ”internationals” hebt laten zien wat werken is. Je gaat het zeker maken bij een club waarbij de spelersgroep respect en gezag voor jou heeft, net als de Feyenoord supporters dat ook hebben.

    Dank voor alles, vriend!

      /   Beantwoorden  / 
  142. Jaap Boelens

    Jammer, dat zo’n kei van een trainer de dupe wordt van enkele arrogante miljonairs in het team.
    Deze proberen op hun lauweren nog wat geld aan hun vermogen toe te voegen.
    De jonkies, die Gertjan Verbeek noodgedwongen heeft gebracht bewijzen de kwaliteit van deze ytrainer.
    Laat zij nu het voortouw nemen en zorgen dat de miljonairs in het team gauw uit de kuip zullen verdwijnen.
    Ik blijf vol vertrouwen hebben in mijn club, waarvan ik al ruim 50 jaar supporten ben en zal blijven.

      /   Beantwoorden  / 
  143. steweart

    Gert-Jan heeft nooit een eerlijke kans gekregen, geen kans door al die blessure’s en geen kans van de oudjes die te moe werden.
    Frustrerend, de spelers weten dat ze de macht in handen hebben, en zijn daar nooit gewetensvol mee omgegaan.Ik hoef Feyenoord een tijdje niet te zien en volg ze ook maar even niet meer, bah.

      /   Beantwoorden  / 
  144. thiomen

    wanneer gaan de oogjes open . GJ was perfect om de spelers in een kwaad daglicht te zetten. Maar ze beter te laten spelen, dat kon hij niet.zijn eigen pad veegde hij wel schoon. dus een verkeerde persoon bij de club en gelukkig is Bosz ook weg

      /   Beantwoorden  / 
  145. Mark

    Of je nu pro-Verbeek bent of niet, feit is wel dat hij probeerde een topsportklimaat in Rotterdam te creeren. Hij heeft gisteren aangegeven dat een aantal spelers hem niet in de ogen kon kijken en dat de training teleurstellend verliep (geen maximale inzet). Of je het nu eens bent met de trainer of niet, je hebt wel de verantwoordelijkheid naar je club & supporters om je voor de volle 100% in te zetten. Maar blijkbaar leeft dat niet in de gedachten van een aantal spelers. Het beeldmateriaal dat gisteren bij de omroepen werd getoond was niet echt gunstig voor een paar spelers (enorme blunders). De eerste gedachte die dan bij je opkomt is, dat desbetreffende spelers nog wel wat trainingsuren kunnen gebruiken om de handelingssnelheid te verhogen. Als je ouder wordt zul je juist harder moeten trainen om blessures te voorkomen. Krachttraining is in dit geval een welkome aanvulling. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je tijdens een wandeling dusdanig alert bent dat je niet over je hond struikelt……

      /   Beantwoorden  / 
  146. jurgenu

    het is nu aan de spelers, het is een gemiste kans voor een resolute omslag, spelers dienen zichzelf in de ogen te kijken, sterkte gert.jan

      /   Beantwoorden  / 
  147. feyenoord4ever

    Gj Verbeek ik vind het echt heel jammer dat u ontslagen bent. ik vind het op een schandelijke manier gelopen en wens u veel succes toe met uw verdere loopbaan

      /   Beantwoorden  / 
  148. wim de ruit

    werkelijk schandalig…een verwende/verwaande spelersgroep zoals deze hebben we nooit eerder gehad, en ik loop al wat jaren mee…..Eindelijk een naar Rotterdamse begrippen, hardwerkende trainer, met als enigste doel, ons Feyenoord te brengen waar hij hoort…DE TOP , maar nee, de volgevreten vedetten konden dit niet meer aan …dan maar een hetze naar de trainer ( 26 tegen 1 is altijd te winnen).
    Deze spelers , ja ook die jonkies die erbij respectloos bij lopen, moeten maar eens een paar weken de havens in….kijken wie er overleeft..
    Gertjan, jammer…bedankt…we hebben in ieder geval weer even mogen proeven hoe het wel moet, met die luie krengen…Het ga je goed, nogmaals jammer dat we jou naam, en die van Feyenoord niet kunnen scanderen, daar waar die hoort , nl. op de Koolsingel…daar liggen onze roots …Het beste !….Willem, come home

      /   Beantwoorden  / 
  149. VOETBAL

    Misschien was t achteraf ook onmogelijk om iets op te bouwen met een aantal splers die juist kwamen om af te bouwen..

    Er zijn de verkeerde spelers gehaald en daarintegen is ook de verkeerde trainer aangsteld om weer iets op te bouwen met deze selectie…

    Daarbij wordt weer duidelijk dat er geen overleg is geweest over welke trainer t best bij feyend past maar gewoon op goed geluk voor Verbeek gekozen aangezien hij beschikbaar was en nog belangrijker transfervrij..

      /   Beantwoorden  / 
  150. FR_Tijger

    Ik baal ervan dat we eindelijk een trainer met de mentaliteit die bij Feyenoord past. Krijgen we dit.

    Is het zo moeilijk om jezelf uit de naad te werken voor je club, trainer en supporters!

      /   Beantwoorden  / 
  151. robbie from vakkie-j

    Heel erg jammer dat Gert-Jan Verbeek geen eerlijke kans heeft gekregen van die over het paard getilde voetballers.Nou meneer Verbeek het ga je goed.

      /   Beantwoorden  / 
  152. wilfred

    Beste Gert JAn,

    Na jaren had ik eindelijk het idee dat Feyenoord een fantastische trainer had binnengehaald met visie en niet te beroerd keihard te werken. Maar de heren wensen niet te hard te werken voor hun habbekrats en verlinken de trainer waar hij bijstaat. Alleen dan wel met een dolk in zijn rug. Diegene die zo laf was elke keer alles naar de pers door te spelen zal wel anoniem blijven. Ik vind het alleen voor de club en vooral voor de trainer diep triest dat deze voetballres het feyenoord shirt mogen dragen, maar daar zijn we het allemaal over eens. Gert Jan, ik wens je het allerbeste in je volgende carriere, want clubs doen het onder jouw bewind altijd goed, behalve hier in Rotterdam. Door die laffe daad van de heren voetballers kom ik voorlopig niet meer, gadverdamme!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  153. fj

    |Gertjan heeft bewezen een waardige en zeer goede trainer te zijn.
    Ben zelf een groningen supporter maar ook wel een feyenoord supporter want feyenoord is gewoon een mooi team met een geweldige aanhang.
    Geweldig zoals verbeek support krijgt.. En ook ik had gehoopt dat verbeek een mooi team kon smeden maar het ligt ook aan de spelers, want als hun het niet inzien dat verbeek de man op het juiste moment is voor feyenoord en het hele legioen wel dan moeten ze misschien toch maar nog eens een keer een goed gesprek voeren want ik zag bij de spelers ook helemaal geen inzet en dat is treurig maar ik denk dat feyenoord wel weer goed op de pootjes terecht komt en volgend jaar gehakt gaat maken van kut clubs als ajax en gewoonn die titel gaat pakken..
    Verbeek als wij toe zijn aan een nieuwe trainer zou ik je graag bij groningen aan het werk zien..
    gr fj

      /   Beantwoorden  / 
  154. Henk

    Dag Gert-Jan,

    Je was de juiste man op de juiste plek. Jammer dat de spelers niet het echte Feyenoord-gevoel hebben.
    Het ga je bijzonder (zeker weten)!

    Groeten,
    Henk

      /   Beantwoorden  / 
  155. gonny sierkstra

    Hoi allemaal,,
    Gertjan Verbeek moet weg? Dit lijkt me het bewijs voor het feit dat de heren spelers tegenwoordig net iets te veel in de melk te brokkelen hebben. Stelletje watjes zijn het. Het hele verhaal heeft 1 voordeel; we hebben eindelijk weer eens een echte man gezien. Eéntje die echt staat voor hetgene waar hij zegt dat ie voor staat.
    Gertjan for ever

      /   Beantwoorden  / 
  156. Andre Zijlstra

    Hallo Gert-Jan,

    Met Louis van Gaal ging het vorig jaar erg slecht bij AZ. Er zou daarom genoeg reden zijn, om hem de laan uit te sturen. Gelukkig voor AZ, hebben ze dat niet gedaan. Want, nu staan ze toch maar mooi bovenaan. Slechte resultaten hebben nu eenmaal niet altijd alleen met de trainer te maken. Elk nadeel heb zn voordeel,je hoeft nu niet meer zoveel te reizen.

      /   Beantwoorden  / 
  157. Eazy

    Beste Gert-Jan,

    Het is spijtig dat het zo is gelopen. Jij was een vechter en zij niet. Hopelijk heb was dit voor jouw ook een wijze levensles. Succes in de toekomst en je bent altijd welkom!!

    Rood witte groet

      /   Beantwoorden  / 
  158. danny

    gert jan ik wil je heel veel succes wensen in de toekomst..ik weet zeker dat jij de enige binnen feyenoord was die er alles aan wou doen om feyenoord weer een gezicht te geven en om er weer een echte titelkandidaat van te maken maar die ondankbare spelers begrijpen niet dat dat met de harde hand moet en dat dat tijd nodig heeft..
    maar het gaat je goed gert jan

      /   Beantwoorden  / 
  159. sjack

    Gert-Jan, Ondanks het feit dat ik geen echte voetbalfan (meer) ben, heb ik altijd bewonderd om je inzet, rechtvaardigheid en respect.
    Dat je die duur betaalde, volgevreten vedettes (welke trainer heeft dat al niet eens eerder verkondigd?) een keer voor hun geld laat werken heeft helaas je kop gekost. Jammer. Ik hoop je je snel weer bij een goeie topclub terug te zien en veel succes.

      /   Beantwoorden  / 
  160. reina

    Jammer voor Feyenoord het ontslag van Gert Jan Verbeek. We zullen zien wat Feyenoord en nog van bakt zonder deze (goeie) trainer!

      /   Beantwoorden  / 
  161. jan

    Beste Gertjan,
    Van het begin af aan had ik het vertrouwen in je dat jij de enig aangewezen juiste man was om Feyenoord weer op de rails te krijgen, triest dat de spelers niet in de gaten hebben gehad en dat zij het beleid over hebben genomen. Bovendien zijn er meer slachtoffers te betreuren in deze situatie: de 12e man!
    Het wordt tijd voor een keiharde aanpak van deze over het paard getilde gasten! Bestuur, nieuwe trainer…toon lef en breng deze gasten terug in het gareel of hou grote schoonmaak. De oudere garde zijn hun zakken aan het vullen en de jongere garde wanen zich nu af superprof maar zijn in mijn ogen niet meer dan middelmatige voetballertjes, vandaar ook de 12e op de ranglijst. Passen jullie maar op dat jullie aan het eind van het seizoen geen nacompetitie hoeven te spelen. Stelletje stumpers !

      /   Beantwoorden  / 
  162. gert-jan bar

    Beste Gert-Jan Verbeek,bedankt voor jouw tomeloze inzet voor Feyenoord. Het is jammer genoeg niet geworden wat we allemaal graag wilden zien een team met ballen,inzet,strijd en de stoere mannen uitstraling.Spelers waar je van zegt, goh was ik maar zo voetbalheld. Nu is er geen een speler waarvan je zegt, stond ik maar in zijn schoenen.
    In het oude Roomse rijk had je gladiatoren gevechten, amfitheaters waar mensen uitzinnig waren van enthousiastme.
    Die spelers van toen wisten waarom het ging, de gladiatoren van Feyenoord zijn niet meer dan verwende papkindjes.Nu daar heb jij mee moeten werken, maar de spelers vonden het allemaal zo zwaar dat ze er alles aan gedaan hebben om onder jouw tiranie uit te komen.
    Nu gaan we vast weer voetbal zien met al die nutteloze pingelgastjes, die van een gemiddeld amateurteam gelijk een draai om de oren zouden krijgen op gebied van inzet… Hardenberg??
    Nou Gert-Jan bedankt voor je inzet,
    wij het legioen zullen je niet vergeten zoals we dit elftal waarschijnlijk over 2 jaar al lang vergeten zijn..

      /   Beantwoorden  / 
  163. Pim S.

    Beste Gert-jan en feyenoord supporters, ondanks dat ik fanatiek PSV-supporter ben, vond ik de gang van zaken rondom verbeek triest. Dat er dan spelers zeiken (die zelf niet eens waardig zijn aan het niveau dat Feyenoord nastreeft) vind ik laf. Ik gun Gert-Jan dan ook het beste toe bij de Graafschap. Jullie (supporters) succes met alweer een slecht seizoen.

    Groet

      /   Beantwoorden  / 
    1. sandra

      ik geloof dat Sparta ook een trainer zoekt???

        /   Beantwoorden  / 
  164. swa68

    lamp

      /   Beantwoorden  / 
  165. jan

    laat maar lekker gaan naar zijn vertrek ging ut veel beter

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.