Gaat John de Wolf Feyenoord helpen?

tsja… ik denk niet dat het gaat gebeuren, maar een mooi signaal is het wel! John de Wolf heeft gisteren zijn hart laten spreken in het programma ‘De Wereld Draait Door’. Hij gaf daarin aan dat hij het niet zo 1-2-3 ambieert om hoofdtrainer te worden, maar hij een rol als assistent-trainer zo zou oppakken. Hij zou naar de Kuip kruipen als het moet, zo gaf hij aan. KLASSE JOHN! Waren er binnen de huidige spelersgroep maar 5 die die spirit hebben…

24 reacties op “Gaat John de Wolf Feyenoord helpen?

  1. feyenoordria

    Heel fijn gebaar van John er zijn heel veel mensen en ex-feyenoordspelers die feyenoord ondanks alles een warm en goed hart toe dragen.
    Als ik feyenoord was zou ik als de bliksem Leo Beenhakker halen.
    Wens de spelers voor vanavond heel veel sterkte en wijsheid toe hoop dat we toch gaan winnen want ze moeten zich nu toch gaan bewijzen zonder G.J.Verbeek

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra

      aan de ene kant hoop ik ook dat ze winnen daar ben je meer dan 50 jaar feyenoorder voor maar aan de andere kant hoop ik ook dat ze flink op hun bek gaan kunnen ze zien dat het niet aan gert.jan heeft gelegen

        /   Beantwoorden  / 
      1. feyenoordria

        Ja oke Jabra maar we zullen toch ons kluppie moeten blijven ondersteunen ik ben ook niet blij met alles wat er gebeurd dit heb ik in die 50 jaar dat ik bij feyenoord kom nog nooit mee gemaakt.
        En echt Jabra als ze op hun bek gaan vanavond breek echt de pleuris uit bij de kuip daar kan je donder op zeggen.
        En dan vrees ik duizende vrezen voor de spelers ze zullen dan in de kuip zelf moeten trainen want dat zal op het trainingsveld niet meer gaan ben ik bang voor.
        Laten we hopen dat we winnen ook dinsdag.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    ik hoop dat de spelers gaan realiseren dat het een slechte zaak was om tegen Gertjan te stemmen via Giovanni. Ik vind het gewoon laf om het via Gio te zeggen dat je er niet mee eens bent met de gang van zaken. Fuck Lucius, de Cler en Hofland!! Ik heb liever Fer voor Lucius, Giovanni voor de Cler en Vlaar of Bahia op de plek van Hofland. Vieze kankermongolen!! Als je niet wil luisteren naar de trainer rot dan effe op!! Eindelijk een trainer die heel goed past bij de club en dan wordt ie gewoon weggestemd door de spelers.
    Het hele Legioen staat achter Verbeek en dan gaat ie weg!! Het Legioen is Feyenoord en niet die kankerspelers!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Vakkie Q

    Wat zit iedereen nou te zeiken.
    Het is in het voetbal de normaalste zaak van de wereld dat de trainer er uit vliegt als het niet goed gaat met zijn club.
    Veel mensen denken niet na over de 7 maanden van GertJan en lullen maar wat.
    Wie denkt er aan de ongeloofelijk veel geblesseerde spelers bij Fyenoord?
    Zou de methode van GertJan daar nou helemaal niks mee te maken hebben?
    De roep van Makaay om een tweede spits heeft hij niet gehoord.(Doof voor ander inzicht)
    Ik denk dat GertJan kapot is gegaan door zijn rechtlijnige manier van denken en zijn geloof dat iedereen hetzelfde denkt zoals hij.
    Ik geloof wel in zijn aanpak maar hij had veel meer overleg moeten plegen en ook beter moeten luisteren naar kritiek en er zeker iets mee moeten doen.
    Nogmaals weet ik ook niet wat er precies allemaal fout is gegaan maar als je iedere dag met lood in je schoenen en met de pest in je lijf naar je werk moet voel je jezelf ook niet lekker en doe je zeker zelf ook niet iedere dag je best.
    Laten we nu afwachten hoe de spelers het oppakken en zeker niet iedereen uitkafferen en de spelers nog meer schuldgevoel te geven zodat er straks niemand meer een bal raakt.
    Dus in moeilijke tijden de spelers die het moeten doen blijven steunen en ook de huidige interim trainer dan gaat het nog goed komen denk ik.
    Het zal morgen moeilijk worden in Hoerenveen maar dat is altijd een lastige wedstrijd.
    Maar Dinsdag in onze kuip voor de beker moet iedereen er voor 120% voor gaan om de volgende ronde te bereiken.
    Ik wens spelers en trainer veel succes voor de rest van het seizoen en ik zal alle thuiswedstrijden er zijn om jullie te steunen in de strijd

    [Antwoord op deze reactie]

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nick

      Het hoeft niet over 7 maanden over te zijn! Kijk naar Mario Been!!
      En wat denk je van de tijd van Verbeek bij Heerenveen, volgens mij waren daar niet veel blesures! En die roep van Makaay om een spits kan Verbeek ook niet veel aan doen, wie zegt dat ie dat niet heeft aan gegeven, maar te horen heeft gekregen dat er geen geld is!
      Gewoon werken voor je geld!!
      En zie dat je het berichtje vandaag vrijdag 16 januari 2009 om 16.46 hebt geplaats, ga er toch wel vanuit dat jij, met het bezoeken van alle thuis wedstrijden, wel moet weten dat toen jij dit berichtje schreef, 4 uur later Feyenoord aantreed in Heerenveen!!

        /   Beantwoorden  / 
    2. jabra

      ik weet niet of jij werkt maar kan jij tegen je werkgever zeggen wat hij fout of goed doed???ik geloof het niet en zo moet het bij die veel verdieners ook zijn ze hebben maar naar de trainer te luisteren het zou mooi zijn als een ieder maar kon doen waar zij zin in hebben

        /   Beantwoorden  / 
      1. jabra

        ik bedoel mijn antwoord natuurlijk voor vakkie Q

          /   Beantwoorden  / 
        1. Vakkie Q

          Jabra ik heb jou reactie gelezen en ik kan je vertellen dat ik al 38 jaar werk voor dezelfde werkgever en dat is KPN.
          Ik werk samen met een team mensen die een hoop klanten bedienen in de zakelijke markt.
          Aangezien KPN in slechte tijden geen fijne wergever was en er vervelende dingen gebeurden(die nooit naar buiten zijn gekomen)hebben we er met zijn allen aan gewerkt om de boel weer op de rails te krijgen.
          Ik kan je verzekeren dat ik in die slechte tijd niet vrolijk naar mijn werk ging en dat onze inzet niet 100% was.
          Dit kwam weer goed toen er een nieuwe leiding kwam met andere inzichten.
          daarna gingen we er weer voor meer dan 100% er tegen aan om alles in orde te krijgen.
          En een voetbalclub is ook een bedrijf.

            /   Beantwoorden  / 
  4. gert

    ik zag op tv iemand vertellen dat die gasten moeten werken voor hun geld, wat doet die gozer zelf dan ? Iedere dag bij de training van feyenoord rondhangen…..duh.

    Hoe er gisteren op de spelers gescholden werd was van de gekken, hoe Verbeek vertrok en zijn spelers eigenlijk de schuld gaf getuigd van navelstaren. Ik kan die spelers echt geen ongelijk geven, stel je voor, je eigen supporters
    maaken je uit voor kankerhonden. Ik zou zelf nooit meer lekker kunnen voetballen voor die club, grootverdieners of niet daar gaan ze echt niet beter van worden. Maar ja, dat moet je ook kunnen begrijpen………………………….

      /   Beantwoorden  / 
  5. gert

    Vakkie Q heeft het helemaal bij het goede eind !

      /   Beantwoorden  / 
  6. gerrit

    weer een goede eerste helft gezien maar zoals zo vaak geen winnaarsmentaliteit gezien mijn advies zo snel mogelijk een grote schoonmaak en wie niet wil voetballen en zijn uiterste best gaat doen lekker weg gaan en het tweede er in zetten werken voor hun geld moet iedereen toch??????????

      /   Beantwoorden  / 
  7. jabra

    het bewijs is weer geleverd het 1e doelpunt timmer blijft vast genagelt aan de grond het 2e doelpunt hofland staat te klungelen het 3e doelpunt timmer blijft vastgenageld aan de grond de bal nakijken, lucius heeft bij 2 doelpunten schuld ,zeker allemaal de schuld van verbeek???klungels ze kunnen gewoon zelf niet beter, en dan de schuld afschuiven dat er geen chemie meer is

      /   Beantwoorden  / 
    1. Vakkie Q

      Beste Jabra,om nu Timmer de schuld te geven van de tegen doelpunten gaat wel een beetje ver.
      Het eerste doelpunt was een verdedigings fout want die gozer kon vrij inkoppen en het tweede doelpunt begon de fout op het middenveld daar was onnodig balverlies en bij de derde tegengoal stond die speler van Hoerenveen zo vrij als god in Frankrijk om in te koppen.(fout van Fer die laat zijn vent lopen in de 16)
      Timmer heeft ook nog veel ballen gepakt dus aan hem lag het deze keer niet.
      De eerste helft geeft toch weer een sprankje hoop op betere tijden want toen had Feyenoord gewoon met een beetje geluk met 1-3 voor kunnen staan.
      Maar ja als je al zo lang supporter bent weet je dat geluk niet past bij Feyenoord.
      ook nog even mee laten wegen dat er nog steeds 10 geblesseerden zijn en we bijna nooit winnen daar geef ik de moed niet op.
      We pakken die boeren Dinsdag gewoon in en kegelen wij hun uit de beker.
      Als het publiek er maar achter staat en feyenoord aanmoedigt in plaats van uitfluiten.
      Dus sta op als je voor Feyenoord ben,zo niet ga lekker wat anders doen en kom niet meer naar de kuip.

        /   Beantwoorden  / 
      1. R

        helemaal mee eens. je kunt een verlies niet op 1 speler afwijzen. timmer heeft ook feyenoord goed geholpen een 5-1 of mss wel meer verlies te voorkomen.
        komende dinsdag moeten we ze niet uitfluiten juist de CLUB aanmoedigen want dan komt er mss tocht nog wel een succes dit jaar.

          /   Beantwoorden  / 
      2. feyenoordria

        Ben het helemaal met je eens ik ga dinsdag wel naar de kuip om de spelers te steunen en niet om ze nog meer de grond in te trappen heeft geen nut.
        Vond het ook schaamteloos dat die man met klein kindje bij hem op de training de kk verwensingen naar de spelersgroep riep met een kindje bij je moet je dat niet doen dat we boos zijn oke maar dit sloeg nergens op.

          /   Beantwoorden  / 
      3. jabra

        beste vakkie Q ik kom wel naar de kuip en hoop niet voor niets .dat ze toch een stukje feller zijn want in enkele vorige wedstrijden heb ik ze wel fel gezien en toen was gert. jan nog trainer en denk nou niet dat ik helemaal negatief ben want dan had ik niet 50 jaar door wind en regen naar de kuip gekomen, dus dinsdag ook met shirt en sjaal, OP NAAR DE 3-1 hoop ik. GROETJES

          /   Beantwoorden  / 
        1. Vakkie Q

          Hoi Jabra,ik hoop dat er velen met ons strak achter ons cluppie blijven staan en dinsdag naar de kuip komen om Feyenoord naar de overwinning te schreeuwen.
          Door weer en wind en wat je er ook van vind,
          De kuip is ons gebouw en die blijven we trouw.
          Oke maar met 2-1 ben ik ook tevreden. (hahahaha)
          Groeten uit rood en wit IJsselmonde.

            /   Beantwoorden  / 
  8. gerrit

    begin met die lekkere bejaarden kegel ze eruit en laat het tweede er in staan ze hebben het een jaartje vol kunnen houden onder van marwijk hoefden ze niet zo hard te trainen en nu wel onder verbeek dus optiefen met die gasten onder mario zal het niet veel anders zijn hard te werken dat moet iedereen en zeker nu momenteel bij feyenoord moeten ze net effe iets harder werken om uit deze situatie te komen en als ze dat weer es niet kunnen dan wegwezen met die gasten

      /   Beantwoorden  / 
  9. Michel

    Kan John tijdens de afsluitende partij van de training, diegene die de kantjes eraf gelopen hebben, even fijntjes wijzen op hun verantwoordelijkheden, door ze ouderwets over de reclameborden heen te schoppen.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Michel

    Mischien heeft Henkie Penkie Frazer ook nog wel een paar verloren uurtjes om mee te helpen.
    Hij is tenslotte toch aan het afbouwen bij ADO.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Hans de Gunst

    Er is op dit moment maar 1 ding wat het legioen kan doen is achter de spelers gaan staan en dinsdag tegen HEERENVEN ze aanmoedigen wat het legioen altijd doet.
    Ik denk dat we de helft niet weten wat er zich allemaal heeft afgespeeld en Verbeek is ook geen heilige en heeft het ook evenals de spelers niet goed gedaan.
    Dus mijn motto ga weer achter de ploeg staan en hou op met de spelers de grond inboren.
    De eikel van Borst kan in het AD ook alleen maar afbreken en dat is gemakkellijk iemand de grond in boren.
    Dus kappen met die handel en wees een FEYENOORD
    daar komen we toch voor.

      /   Beantwoorden  / 
    1. R

      helemaal mee eens die mannen in de kranten net als hugo borst en johan derksen kunnen altijd makkelijk praten als je alleen maar aan de kant toe kijkt. dinsdag flink sfeer maken in het stadion en de volledige club steunen in deze tijd!!

        /   Beantwoorden  / 
  12. ziari

    lekker een potje kaarten met met john en hem daarna bij je vrouw in bed zien, lutser

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.