Henk Timmer naar buitenlandse club?

Radio Rijnmond weet te melden dat Henk Timmer (37) er nog op hoopt om op het einde van zijn carrière nog een buitenlands avontuur mee te kunnen maken. Contractueel zou Timmer’s contract verlengd moeten worden, maar Feyenoord heeft met een afkoop-bedrag al geregeld dat Timmer gaat vertrekken, aangezien er volgend jaar in het Feyenoord van Mario Been geen plaats mee is voor de routinier. Timmer lijkt er wel oren naar te hebben om nog een buitenlands klappertje te maken…

4 reacties op “Henk Timmer naar buitenlandse club?

  1. Thomaz

    Ik vind het een lachertje dat een absoluut onkundig gebleken goalie (want dat is Timmer) hoopt op een buitenlandse club. Hij is de laatste twee seizoenen in staat gebleken Feyenoord schokkend veel punten te kosten. Been heeft gelukkig als 1 van de weinige voetbal guru’s wel gezien dat een man als Timmer de hele Feyenoord defensie onzeker maakt. Het gaat te ver te stellen dat het allemaal alleen aan Timmer ligt. maar zijn aandeel is heel erg groot.

    De mensen die denken dat Timmer wel een goede keeper is wil ik graag verzoeken te kijken naar de bewegingen en de posities waar Timmer zich bevindt als de bal niet bij hem in de buurt is. Jullie zullen zien dat hij zich opstelt met het inzicht van een cornervlag en de souplesse van de doelpaal. Tevens wil ik de Timmer fans ook eens attenderen op de zit down acties van Timmer. Bal komt er aan en Timmer gaat gauw met zijn beentjes recht vooruit op de grond zitten (als je dan toch zo snel naar de grond gaat lig dan in ieder geval dwars ). Ook kijkt hij regelmatig de bal de hoek van zijn goal in zonder te bewegen. Effin een keeper die over zijn top is die hij wat mij betreft nooit gehad heeft.

    Volgend seizoen gaat alles goed komen !

      /   Beantwoorden  / 
  2. Feyenooit

    Timmer is geen topkeeper maar feyeniks is geen topclub.. dus ze passen wel degelijk bij elkaar..

    Doe niet alsof plaats 11 aan timmer heeft gelegen.
    Als Timmer niks had tegengehouden dan had feyenoord op degradatie plek gestaan

    Timmer is de enige die direct punten heeft verdiend

      /   Beantwoorden  / 
    1. DennisDW

      Wanneer je dat denkt, dan weet iedereen gelijk dat je visueel gehandicapt bent. Dat geeft overigens niks. succes daarmee.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Thomaz

      Timmer heeft Feyenoord veel gekost daar gaat het om. TE veel. Tuurlijk heeft Timmer wel een balletje of wat tegengehouden (iedere keeper zou dat doen). Bij aanvang van een seizoen wordt echter gekeken hoeveel punten een keeper moet winnen voor zijn club en tevens ook wat een keeper de club aan punten mag kosten. Die teller staat voor Timmer verkeerd om daarom moet ie weg.

      Anyway, mensen die Feyenooit heten heb ik niet zo heel veel mee maar toch wens ik ook jou een fijn weekeinde toe.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.