Leuk jubileum voor Roy Makaay

Met zijn winnende treffer van gisteren gaf Roy Makaay een mooi gouden randje aan een speciaal jubileumduel. De spits speelde tegen ADO namelijk zijn vijfhonderdste competitiewedstrijd in het betaalde voetbal. Dus daarom werd hij voorafgaand aan de wedstrijd in de middencirkel gefeliciteerd met een grote bos bloemen. ‘Het was op voorhand al een bijzonder duel’, zei Makaay na afloop. ‘Als je dan met het winnende doelpunt naar huis gaat, dan maakt dat het een leuke mijlpaal.’

17 reacties op “Leuk jubileum voor Roy Makaay

  1. feyenoordria

    Nou gefeliciteerd en nu nog doneren in de fsv-pot

      /   Beantwoorden  / 
    1. Vakkie Q

      Nou Nou Ria jij als niet Makaay fan moet hem toch feliciteren.
      Hahahahahahahahaha wat geinig.
      Maar als je zijn staat van dienst ziet 247 doelpunten in 500 wedstrijden vind ik een prachtig resultaat en hij gaat er hopelijk nog meer maken dit seizoen en dan mag jij hem weer feliciteren.
      hahahahahahahahahaaha

        /   Beantwoorden  / 
      1. feyenoordria

        Ja dat is zo vakkie Q
        En ik ben inderdaad nog steeds geen Makaayfan zal ik ook niet worden .
        Maar feliciteren doe ik hem wel hoor zoals je kon lezen.

          /   Beantwoorden  / 
  2. roy

    wat nou doneren in de pot wiens schuld is dat het zo klote gaat met dit wanbeleid ?????????????????????????????????????????????????????? niet van de spelers hoor en de spelers zullen best wat geven aan de fsv maar moet dat aan de grote klok gehangen worden dacht het niet dat dit soort acties door de supporters al doen is goed alle begrip ervoor maar om nou door te gaan zeiken dat de spelers dit ook maar moeten doen gaat een beetje ver spelers zijn niet rotsvast meer feyenoorder dat zijn alleen de supporters dus die kunnen en als ze willen wat doen maar ook weer niet te veel meer want de seizoenkaarten zijn duur zat suportersvereninging en het legioen duur zat allemaal dus nu stoppen met al het geouwe woer over dat geld inzamelen een leuk idee maar nu weer kappe ermee laat het gaan over de belangrijke dingen dan dat klote geld wie er hier niet mee eens is nou naam eronder en dan zal ik je alles nog es voor rekenen
    gegroet

      /   Beantwoorden  / 
    1. Vakkie Q

      Hallo Roy wat maakt het nou uit wie wat geld over heeft voor ons cluppie.
      Ik ga al bijna 50 jaar naar de kuip en heb sinds 20 jaar een seizoen kaart dus ik heb al genoeg uitgegeven aan mijn club.
      Maar een beetje extra kan toch geen kwaad?
      Nou ik hoop dat jij je rekenmachine bij de hand heb zodat je een leuk rekensommetje kan maken.
      Succes er mee!

        /   Beantwoorden  / 
    2. feyenoordria

      Nou reken het me maar voor graag zelfs.
      Dan zal ik alles berekenen wat ik in die 50 jaar dat ik bij feyenoord kom zowel thuis als uit en europees en niet te vergeten het eten drinken en alle aanverwanten dingen.
      Makaay heeft per jaar twee en een half miljoen op zijn bankrekening staan daar kom ik en meerdere mensen van ze lang zal ze leven nooit aan.
      Dus hou je commentaar lekker voor je .
      IK BEN EN BLIJF ALTIJD MIJN KLUPPIE TROUW OOK IK HEB GEDONEERD DAT DOE JE GEWOON.

        /   Beantwoorden  / 
      1. feyenoordria

        Trouwens ook de spelers hebben wanprestatie laten zien dit seizoen.
        En wat kan het kwaad om de supporters te laten weten dat ze als spelers ook een duit in het zakje hebben gedaan kan alleen maar goed zijn.
        Komen er misschien meer supporters geld doneren.

          /   Beantwoorden  / 
      2. roy

        jij zegt 50 jaar in de kuip oke das mooi dan ben je al een aardig centjes kwijt geraakt aan de kuip kijk ik ben bejaard ben als ik het mag beleven volgend jaaar voor het 80 jaar bezig dan heb ik het over de kuip en de kromme zandweg en wat er nog tussenin zat dat weet ik al niet meer wat er nu is gebeurd is al veel vaker gebeurd kan me nog herinneren dat feijenoord de rijkste club van nederland is en ik hoop dat ik dat nieuwe stadion waar ze zo meebezig zijn dat dat allemaal niet doorgaat toen in 1937 zaten we ook bijna klote en de jaren negentig bijna faiiet kwamen we ook terug dus ik zie dit als stappen terug naar de basis nou dat gaat met mario en leo wel gebeuren en als ze dan geld nodig hebben mogen ze aankloppen bij wie dan ook ik vindt deze wanorde heeft iemand die niet goet bezig is geweest gemaakt vroeger in mijn tyd werd die gene opgepakt en moest zorgen dat zijn fouten weer ongedaan gemaakt kon worden maar nou is dat niet meer zo ze komen weg met een gouden handdruk nou en daar hoef ik niet aan mee te betalen dus ze kunnen nu allemaal collecteren ik doe er niet aan mee voor hun weg koopsom te betalen en dan kun je zeggen dat betalen we niet dat gaat naar de jeugd toe ! geloof je het zelf ?????? ik niet zijn allemaal hypokrieten zelfingenomen mensen ja wij hebben het beste met feienoord voor nou veel plezier ermee ik hoor peter bosz lekker hoor mooie afkoopsom gekregen mooie daad van die supporters het enigste wat die bosz van mij mag een kogel hebben en ik heb commentaar op alles ik leef in vrij land dus ga nou niet lopen zeiken dat ik geen feyenoordsupporter ben om dat ik niet donneer iedereen moet doen wat hem goed dunkt

          /   Beantwoorden  / 
        1. feyenoordria

          Lieve Roy
          Een ieder moet natuurlijk zelf weten of hij /zij wel of niet een bedrag wil doneren aan feyenoord(fsv) ik heb dit wel gedaan kon alleen niet zoveel missen dus is het maar € 10.00 euro geweest en twee maal in de kuip dat was een euro of 4 maar het gaat niet er om wat iemand geef het is het gebaar.
          Ook ik heb het mee gemaakt dat we zo goed als failiet in de jaren negentig en wat was ik blij dat v.d.Herik ons uit de stront heeft gehaald men vergeet dat niet zo gauw meer .
          Weet je Roy ik geef je in grote lijnen gelijk maar ja je geef geld aan je kluppie om ze er bovenop te helpen en een ieder moet dat doen wat zijn of haar hart ingeef .
          Ik hoop dat we elkaar een beetje begrijpen.

            /   Beantwoorden  / 
        2. feyenoordria

          Trouwens Roy kom je weleens naar de training ik vraag dat omdat ik met regelmaat bij de wijze mannen staat.
          En als je dan daar ook kom mij misschien wel kan.
          En 80 jaar nou petje af hoor ik ben nu bijna 55 jaar waar blijf de tijd.

            /   Beantwoorden  / 
        3. roy

          ik kom niet meer bij training daar staat zon grote dikkke man die alles denkt beter te weten dat ik er niet meer kom heb geen zin erin om me over hem nog druk te maken over niemand eigelijk toch ? ik zie daar af en toe mensen tjong dan zakt mijn broek er vanaf

            /   Beantwoorden  / 
  3. dennie

    kut feyenoord en kut makaay..AJAX the best

      /   Beantwoorden  / 
    1. feyenoordria

      pannenkoeken/pissenbedden neuzen

        /   Beantwoorden  / 
      1. dennie

        zo ria..grote mond:P

          /   Beantwoorden  / 
        1. feyenoordria

          Ja had je er wat van dan

            /   Beantwoorden  / 
  4. Robert

    Sterf de buiktyfus, kankerjood!

      /   Beantwoorden  / 
    1. roy

      WAT EEN WOORDEN SCHAT WAAROM NOU ??????????????????????

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.