Feyenoord en Excelsior: hoe nu verder?

Het feit dat Excelsior gisteren promoveerde naar de eredivisie heeft niet alleen grote gevolgen voor het kleine cluppie uit Kralingen. Ook Feyenoord heeft er natuurlijk op een bepaalde manier mee te maken omdat veel Feyenoord-talenten mogen rijpen bij Excelsior. Simon Kelder, algemeen directeur van Excelsior, geeft antwoord op de vraag hoe dat er nu gaat uit zien:

“Dat gaan we de komende weken eens rustig bekijken. In de wedstrijd tegen Sparta deden zeven spelers in de basis mee van Excelsior zelf. Er staat dus een redelijke basis. We mogen maximaal vijf spelers van Feyenoord gebruiken. We werken al vijftien jaar samen, dus dat komt wel goed. Het zal een zwaar seizoen worden, maar we gaan er met z’n allen hard voor werken.”

Ik ben benieuwd op welke manieren Feyenoord voor- of misschien ook wel nadeel gaat ondervinden van de promotie van Excelsior. Ik denk eigenlijk dat het allemaal wel los zal lopen.

Eén reactie op “Feyenoord en Excelsior: hoe nu verder?

  1. laurenzzzz0

    Heeft Feyenoord nu een beetje geld om spelers te kopen voor het volgende jaar? Want Hull city staat er veel slechter voor en zijn doen hun spelers voor heel weinig weg omdat ze nog ergere problemen hebben dan feyenoord. Kan feyenoord dan niet daar een paar spelers voor een prikkie weg kapen.(hopen dan dat hun salaris niet onbetaalbaar zijn) Of bij Sparta, die hebben ook wat talenten, maar ja ze zijn een rivaal.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.