Leuk geldbedrag voor Feyenoord door Bastos-transfer?

Hey… dat zijn gunstige berichten, in deze zware financiële tijden: Michel Bastos (Olympique Lyon) staat volgens l’Equipe in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Manchester United. De geboren Brazilaan stond ook al in de belangstelling van de top van de Serie A. Olympique Lyon wil echter wel de hoofdprijs voor Bastos, die afgelopen zomer voor maar liefst 18 miljoen euro werd overgenomen van Lille. Lyon zal minimaal een gelijknamig bedrag willen ontvangen.
Mocht Bastos naar Engeland of Italië vertrekken ontvangt Feyenoord een mooi bedrag voor hem. Feyenoord ontving voor zijn transfer van Lille naar Lyon geen geld, doordat de transfer plaats vond binnen Frankrijk. Anders had Feyenoord naar verluidt zo’n 4,5 miljoen aan transferrechten kunnen bijschrijven op haar bankrekening.

5 reacties op “Leuk geldbedrag voor Feyenoord door Bastos-transfer?

  1. Martijn

    Die 4,5 miljoen lijkt mij een 0 teveel. De opleidingsvergoeding is 5% over de periode van 12-23 jaar. Dus 4,5 ton zou goed kunnen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. GewoonEenFeyenoorder

    ja idd, zo 5 ton.. ach alle beetje zijn mooi mee genomen, vind ik

      /   Beantwoorden  / 
    1. Luiz

      Kan je BEENHAKKER van betalen, die vervolgens niks doet en er voor zorgt dat t alsnog weggegooid geld is.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Vakkie Q

        Het enige wat weggegooid is,is de energie die jij opbrengt om dit soort onbenullige opmerkingen op dit blog te versreiden.
        Laat Leo en Mario hun gang maar gaan want daar heb jij geen enkele boodschap aan.

          /   Beantwoorden  / 
  3. timbozuid

    Alle credits na organisatie bij feyenoord nu. De rest in de competitie zal nog wel volgen. Ik ben trots erop als ik zie hoe ze met opgeheven hoofd deze zware tijden tot zich nemen. Feyenoord is en blijft de club van de gewone hardwerkende nederlander die geregeld veel shit op zijn dak krijgt. Maar altijd zal opstaan en weer zal knalleuh zoals vroeger. hand in hand laat zich nu zien. Niet zoals bij ajax dat je gelijk de straat op wordt gewerkt en na een wedstrijd te winnen een goede trainer bent. Frank de boer wordt dit seizoen ook nog wel genaaid.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.