Schaken begint tegen De Graafschap

Goed nieuws voor Ruben Schaken. De aanvaller staat zondag in de basis als Feyenoord het uit opneemt tegen De Graafschap. Schaken viel afgelopen weekend in tijdens de met 3-0 verloren wedstrijd tegen NEC. De voorhoede bestaat naast Schaken verder uit Georginio Wijnaldum en Luc Castaignos. Bruno Martens Indi keert weer terug bij de selectie na een schorsing van drie wedstrijden. Trainer Mario Been kan in het duel met De Graafschap nog geen gebruik maken van de geblesseerde Ron Vlaar, Erwin Mulder, Jon Dahl Tomasson, Bart Schenkeveld, Dani Fernandez en Sekou Cisse.

Eén reactie op “Schaken begint tegen De Graafschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.