Rellen bij Heerenveen-Feyenoord?

Rellen bij SC Heerenveen? Ik kan me er niets van herinneren en eigenlijk ook niet voorstellen… er is geen bijzondere animositeit tussen beide clubs/supportersgroepen en als die er al zou zijn, dan gebeurt er nooit rottigheid, gewoonweg omdat dat op de een of andere manier gewoon helemaal niet aan de orde is in Friesland. Mijn vervelendste herinnering aan een uitwedstrijd tegen Heerenveen is eigenlijk… …(naast sportieve nederlagen) een wedstrijd die op het laatste moment niet door ging, terwijl wij net waren gearriveerd in het stadion…

Feyenoordsupporters mogen de wedstrijd dan ook al jaren via vrij vervoer bezoeken. Of het nou een doordeweekse bekerwedstrijd of een andere avondwedstrijd was. Wat las ik echter vandaag op de site van Lunatic News: zelfs Heerenveen-uit is een verplichte combi geworden.

Lees maar

4 reacties op “Rellen bij Heerenveen-Feyenoord?

  1. rob!

    Het kan jullie misschien zijn ontgaan (de NOS zwijgt ons dood), maar wij hebben als Groningenfans afgelopen weekend met een proteststoet stelling genomen tegen de verplichte autocombi.Hans Nijland gaf hiervoor het startschot, waarop zon 1000 supporters in collonne richting hoerenveen vertrokken.Ook wij werden voor het eerst geconfronteerd met een verplichte combi opgelegd door burgemeester de Jong , check http://www.fcgonline voor een leuk filmpje hierover.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      er is toch een soort rivatiteit tussen FC Groningen en Heerenveen, kampioen van het noorden toch? tussen Heerenveen is er nooit rivaliteit tegen over elkaar. ook niet met FC Groningen, voor mij in ieder geval niet.

        /   Beantwoorden  / 
      1. rob!

        Rivaliteit is er zeer zeker, maar dan wel in sportieve zin.Er is nooit trammelant geweest, en er was tot vorige week vrij vervoer naar hoerenveen. Opmerkelijk was dat zondag na de vernedering van die friezen de supporters van hoerenveen en de Trots van het Noorden door elkaar heen weer naar de godvergeten verre parkeerplaats P8 liepen.Jullie in elk geval veel succes.

          /   Beantwoorden  / 
        1. wouter

          help je club maar naar de klote

          om te rellen en te slopen

          een echte fan steun zijn clib

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.