Belachelijk… Waalwijk is bang voor Feyenoorders…

Nou… ik heb het nog niet tegen mijn zoontje gezegd, maar die zal wel balen… De Waalwijkse burgemeester Nol Kleijngeld heeft de bekerfinale tussen de beloftenelftallen van Feyenoord/Excelsior en AGOVV/Vitesse verboden. De wedstrijd zou op maandag 2 mei gespeeld worden in het stadion van RKC Waalwijk. De finale zou bijgewoond worden door een kleine 4.000 supporters van Feyenoord.Kleijngeld vindt het uit oogpunt van veilgheid onverantwoord om de wedstrijd door te laten gaan in Waalwijk. Hoewel al op 3 maart bekend was dat Feyenoord/Excelsior zich geplaatst had voor de bekerfinale in Waalwijk, maakte Kleijngeld pas gisteren zijn besluit om de wedstrijd te verbieden bekend

3 reacties op “Belachelijk… Waalwijk is bang voor Feyenoorders…

  1. feyenoorderuitheerenveen

    ja het is echt belachelijk dan ben je wel extreem schijterig als je een beloftenfinale niet wil laten spelen uit angst voor rellen. Als het nou Feyenoord-Ajax was geweest, oke, maar tegen Vitesse.. Hoeveel supporters nemen die mee? 50?

      /   Beantwoorden  / 
    1. feyenoord

      DOE EFFE NORMAAL, NATUURLIJK NEMEN ZE GEEN 50 SUPPORTERS MEE!!.

      Hoogtens 2 de burgemeester en zijn vrouw?… En de kinderen natuurlijk

        /   Beantwoorden  / 
  2. feyenoord1908

    Belachelijk? Achteraf gezien is het niet meer dan terecht dat de burgermeester de wedstrijd heeft geweerd uit Waalwijk. Stelletje debielen. Feyenoord onwaardig, die “supporters”. Het zou jullie sieren als je hier ook met net zo’n grote smoel zouden verkondigen dat jullie het bij het verkeerde eind hadden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.