Italiaanse Serie A-clubs willen Vlaar

Het succesvolle seizoen van Feyenoord is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven: Volgens calciomercato.com heeft Fiorentina interesse om Ron Vlaar van Feyenoord over te nemen. Eduardo Macia zou deze week al een gesprek met een Rotterdamse delegatie hebben. De Spanjaard is scout van de club uit Florence.

Het contract van de 27-jarige aanvoerder loopt in de zomer van 2014 af. In financieel opzicht kunnen zowel de Stadionclub als de speler goede zaken doen. In sportieve zin zou de verdediger Europees voetbal moeten missen. De Florentijnen eindigden op de dertiende plaats van de Italiaanse competitie. Ook Genoa schijnt belangstelling te hebben in de verdediger. Arnold Oosterveer zou reeds in het noorden van Italië zijn. De zaakwaarnemer van Vlaar onderhandelt mogelijk met de nummer zeventien van de Serie A.

5 reacties op “Italiaanse Serie A-clubs willen Vlaar

  1. pietje puk

    rot maar op vlaar dan weten we zeker dat cockroach city weer tiende word Bakkal weg Vlaar weg Guidetti weg en dan haha word dus zeuren nvolgend seizoen als vanouds gheheghegegehgegeheghegehe

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      zo`n reactie zegt genoeg over de angst voor Feyenoord, vlaar, bakal, Rotterdam en guidetti die jij heb. maar dat wisten we wel, doen alles om maar niet naar rotterdam te hoeven. t-shirtjes, slijmen bij de knjb enz….

        /   Beantwoorden  / 
  2. pietje puk

    hahahaha wat denk je nu zelf we hebben jullie afgelopen 10 jaar gruwelijk vernederd in je eigen stadion en niet zon beetje ook
    dacht je nu echt na 1 keer niet te winnen van jullie dat we bang zijn whahahahahhahaahha tuurlijk niet gekkie maar we willen niet naar die grauwe stad omdat je er nog niet dood gevonden wil worden en het stinkt er enorm en de mensen zijn spuuglelijk en onaardig daarom willen we er niet naar toe!!
    hou je babbels maar voor je Jarno want volgend jaar zul je zien wat er gaat gebeuren en geloof me ik help je iedere keer wel herrineren hoor als we constant boven jullie staan en weeeeeeeeeeeeeer kampioen worden
    neem aan dat weet dat je zwaar voor lul gaat staan als je weer niet bij de top 3 zit met dat schijtcluppie van je

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      jullie doen dan anders mooite om maar niet te komen. ik weet al waar die angst vandaan komt. kan het gewoon niet hebben dat Feyenoord al een paar keer op sterven na dood is maar telkens sterker terug komt. denk als dat club je van jou dat was de arena allang een verdekt zwembad was geworden. kunnen die schijtclubje van je beter omdopen in fc kabouter plop. past beter bij dat belachelijke kinderclubje. hopelijk weet die zelfgeprezen cruijf niet dat jij onzin uitkraamt? anders heb je zo een rechtzaak aan je broek. oh nee, die heeft het zinkent schip alweer verlaten en zit veilig in zuid-america.

        /   Beantwoorden  / 
  3. pietje puk

    volgens mij verlies je alle realiteit haha wij zijn financieel de rijkste club in nederland qua historie de rijkste club in nederland en qua fans de rijkste club in nederland en dit zijn feiten dus lijkt me eerder dat jullie dat niet kennen hebben en niet andersom natuurlijk of stonden wij onder curatele in cat 3 nee toch hahahaha??? en dat komt omdat je geen prijzen pakt en wel geld leent en uitgeeft dus jullie zijn de stakkerds met lenen en handje ophouden .
    Bijstandscluppie dus wie is nu de kaboutervereniging leven jullie in een droomwereld of wij whahahahahaha .geen woorden maar daden motto en niet waarmaken dan kom je in een droomwereld en als je rivaal dan wel alles op een rijtje heb dan doet dat pijn we weten het wel ongeacht wat jullie ervan vinden feiten liegen er niet om natuurlijk maar eh… das logisch !! en wat dat gunnen valt ook wel mee we gunnen jullie heel veel hoor hahahaa en heel 010 trouwens je moet eens weten wat we jullie dorp en jullie stinkclub gunnen das niet mis we gunnen jullie zoveel dat als dat uitkomt zal het sterftecijfer in 010 dorp vertienvoudigen hoor!!!dus dat we jullie niets gunnen klopt niet natuurlijk maar eh.. das logisch.
    en doe me een plezier blijf wel lekker reageren en happen want ik
    lach me kapot op mijn werk steeds sinds dat pacman gedoe van je breekt de dag altijd een beetje.
    oh ja bijna vergeten droom lekker verder man en vergeet niet te reageren wil straks nog ff lachen wel doen he Jarno anders benne we teleurgesteld.Laterssssssssssss

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.