Inschrijving voor mee naar Rome (via FSV incl kaart) nog t/m woensdag

Schermafbeelding 2015-01-13 om 11.27.53Met de Feyenoord Supporters Vereniging mee naar Rome? Dat kan, maar je moet wel een beetje opschieten. In overleg hebben club en supportersvereniging besloten om de FSV reisarrangementen naar Rome inclusief wedstrijdkaarten aan te bieden. Supporters die mee willen met onze 1-daagse of  2-daagse vliegreis en lange busreis hoeven dus niet zelf een kaart te kopen via ticketbox. De arrangementen inclusief wedstrijdkaarten gelden tot en met komende woensdag (21 januari). Na woensdag zullen supporters zelf zorg moeten dragen voor de aanschaf van wedstrijdkaarten via ticketbox. Zij kunnen zich na woensdag nog wel inschrijven op één van onze reizen mits ze een kaart hebben kunnen bemachtigen en er nog plaats is.

Inmiddels maakt een deel van supporters gebruik van onze arrangementen. Tot nu toe zal er zeker 1 dagcharter en bus(sen) vertrekken. Supporters worden hiervoor aangeschreven op volgorde van inschrijving. Supporters die met de bus meereizen ontvangen deze week betalingsinstructies.

Om de overige aanmelders duidelijkheid te kunnen verschaffen over het wel of niet doorgaan van de 2-daagse en een extra-1-daagse vliegreis hebben wij besloten na woensdag de balans op te maken en of alle beschikbare vliegreizen wel of niet doorgang vinden. Voor beiden zijn nog plaatsen beschikbaar. Hierbij geldt wel vol is vol.

2 reacties op “Inschrijving voor mee naar Rome (via FSV incl kaart) nog t/m woensdag

  1. sheeva

    Ik wil heel graag mee ik ben een helle grote fan van feyenoord

      /   Beantwoorden  / 
    1. blogger

      eh….

      Je weet dat die wedstrijd ruim een half jaar geleden gespeeld is he?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.