Colin Kazim-Kazim-Kazim Richards is klaar met alle bullshit

Schermafbeelding 2014-09-02 om 11.12.03Klare taal… daar zit Colin Kazim-Richards eigenlijk nooit om verlegen, dus ook gisteren niet, na de eerste training van Feyenoord. De Turkse spits stond gewoon op het veld bij die eerste training in De Kuip, ondanks de geruchten over een naderend vertrek. De spits is helemaal klaar met alle toekomstverhalen die in de media verschijnen rondom zijn persoon. ”Ik ben moe van al die bullshit. Natuurlijk heb ik verwachtingen voor het komende jaar, maar die houd ik voor mezelf.” Kazim zal onder meer de concurrentie met publiekslieveling Dirk Kuyt moeten aangaan. Een vertrek uit Rotterdam zou daarom wellicht raadzaam zijn. ”Ach, ik ben daar klaar mee, ik ga er niets over zeggen”, vervolgt de spits, die er vorig jaar elf maakte, tegen NUsport.

”Mijn verwachtingen? Die zijn voor mij. Ik wil het op het veld laten zien, mits ik daar de kans voor krijg natuurlijk. Hier bij Feyenoord op het veld? Daar ga ik niet op in”, besloot Kazim-Richards.
De transferrechten van Kazim liggen bij Feyenoord, dat onlangs de optie in het contract van de spits lichtte en de huurling definitief overnam van het Turkse Bursaspor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.