Sinterklaas-CD cadeau bij Feyenoord Kameraadjes

Het zal ook jullie niet ontgaan zijn: Sinterklaas is in het land. De goedheiligman doet er alles aan om naar een wedstrijd van Feyenoord te komen in De Kuip. Supportertjes die nu lid worden van Kameraadjes ontvangen naast het lidmaatschap de supersint CD als cadeau. De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging voor alle jeugdige Feyenoord-fans tot en met 14 jaar.

 Het lidmaatschap kost slechts 15,00 euro. Leuke Sinterklaastip toch! Tijdens het voetbalseizoen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd waarvoor je je alleen kunt inschrijven als je lid bent van Kameraadjes. Wat dacht je van de Kidspersconferentie, waar je je favoriete speler alles kunt vragen wat je altijd al van hem had willen weten. Ook ontvang je via de mail regelmatig leuke aanbiedingen of tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.