Danny Buijs: spelen voor Ajax is nooit een optie

Mooi interview in NR.14 deze maand… Wilfred Genee sprak met Feyenoorder Danny Buijs. Buijs, in de zomer gekomen, is in een paar maanden al uitgegroeid tot één van de populairste spelers uit de huidige selectie. Dat Buijs een hekel heeft aan Ajax steekt hij niet onder stoelen of banken. In het maandblad gaat de middenvelder/verdediger een stapje verder. Hij vertelt dat het onmogelijk is dat hij ooit de overstap naar amsterdam zou maken.

"Ajax is nooit bij mij langs geweest en ik wil ook niet zeggen dat ik goed genoeg ben voor het niveau van Ajax", aldus het nieuwe 'boegbeeld' van het Legioen in gesprek met Wilfred Genee. "Maar als die club was langs gekomen, was dat geen optie geweest. Ik pas met mijn voetbal niet bij Ajax. Daar heb je toch meer de mooie voetballers, terwijl ik het moet hebben van het opstropen van de mouwen."

Buijs, die naar eigen zeggen wel eens de term '020' gebruikt, ziet het dan ook niet zitten om voor Ajax te voetballen. "Er werd altijd gezegd dat áls Ajax zich als enige club voor mij zou melden, ik het wel gedaan zou hebben. Maar dat is echt niet zo. Bovendien, als een club als Ajax zich meldt, zijn Feyenoord of PSV of een goede subtopper in Duitsland of Engeland vast ook wel geïnteresseerd." (bron: NR 14)

8 reacties op “Danny Buijs: spelen voor Ajax is nooit een optie

  1. Omfg

    Mijn god zeg, die heeft ook echt het iq van een visstick.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Henk

    En jij bent vast een jood? 4-2!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bart

    Liefst vandaag nog vertrekken. Lomp, gemeen, hard, dom, need I say more?

      /   Beantwoorden  / 
  4. feyenoordinhethart

    hij kan beter proberen om indruk te maken met goed voetbal inplaats van domme harde overtredingen en populaire uitspraken

      /   Beantwoorden  / 
  5. Roy

    Jou moeten we ook cker niet hebben bij Ajax!
    Je stinkt en je bent een kakkerlak.

      /   Beantwoorden  / 
  6. -bas

    Hij moet gewoon gaan voetballen ipv die achterlijke schoppen en onnodige kaarten die die pakt. Dat ie anti ajax is weten we nou wel..

      /   Beantwoorden  / 
  7. jan lucas hoogendijk

    wat heb jij toch een grote bek,was die lelijke bogarde niet het zelfde dan?nee maar buijs niet maar focking leonardo wel he met jullie eigen goede jeugd.leve vitesse

      /   Beantwoorden  / 
  8. Joop

    Danny is een feyenoorder in hart en nieren DEAL WITH IT!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.