NAC praat met Alfred Schreuder

De kans lijkt groot dat Alfred Schreuder volgend jaar niet meer bij Feyenoord speelt. De routinier is teleurgesteld dat hij weinig speelt en heeft inmiddels al gesproken met Ernie Brandts. Brandts, trainer van NAC Breda lijkt bijzonder geïnteresseerd te zijn in de 34-jarige middenvelder, die tuseen 1997 en 2003 ook al in Breda speelde.

 

Het contract van Schreuder loopt aan het einde van dit seizoen af bij Feyenoord. De middenvelder heeft tevens van Feyenoord de aanbieding gekregen om diens contract daar met één jaar te verlengen, dit op voorspraak van trainer Erwin Koeman. Aangezien Schreuder in de nadagen van zijn carrière niet op de bank zal willen zitten, lijkt het mij zeker niet denkbeeldig dat hij weer een stukje zuidelijker gaat spelen…

10 reacties op “NAC praat met Alfred Schreuder

  1. Rob

    Misschien wel beter!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark

    Ik kan idd helaas ook niet zeggen dat ik de terugkeer van Schreuder na zijn blessure een echte vooruitgang vind in het vertoonde spel van Feyenoord. Bij NAC zou hij naar mijn mening beter op zijn plaats zijn, en als hij daar gelukkiger van wordt denk ik dat hij het gezien zijn recente verleden verdiend om zijn carrière op een waardige manier af te sluiten.

      /   Beantwoorden  / 
  3. con49

    @ Mark. Kan je daar over oordelen, na die anderhalve minuut die hij gespeeld heeft? Hij heeft zich toch niet kunnen bewijzen. Het is standaard bij Feyenoord: Lang geblesseerd….wordt opgesteld en moet direct de sterren van de hemel spelen….kan toch niet. Geef het een kans, maar geen 2 minuten speeltijd en dan maar weer op de bank. Dat geeft een speler die er zolang uit is geweest ook geen zelfvertrouwen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mark

    @con49
    ik ben het met je eens dat hij nog niet veel gespeeld heeft, maar van een man van zijn leeftijd vind ik zoieso niet dat je kunt verwachten dat hij het verschil gaat maken bij een club als feyenoord. Ik ga ervanuit dat er voor komend seizoen een nieuwe middenvelder bijkomt, en ik vind het niet goed voor een speler van zijn staat van dienst als hij zijn carrière op de bank moet afsluiten. Want als je het eerlijk bekijkt zal hij de Guzman niet uit de basis spelen, en ik hoop dat voor Bruins hetzelfde geldt.. dus dan kan hij beter op een waardige manier vertrekken nu het nog kan.

      /   Beantwoorden  / 
  5. jeroen

    eens!
    ik hoor iedereen (=E. Koeman) altijd over de enorme meerwaarde van Schreuder, maar om nou te zeggen dat je er als supporter/buitenstaander echt iets van ziet…

    Verder overigens alle respect voor Alfred Schreuder, iemand die zich altijd op een positieve manier opstelt t.o.v. Feyenoord en die heel veel persoonlijk leed heeft meegemaakt.

    Het is dan ook zeker niet zo dat ik vind dat hij weg MOET, maar als hij zelf weg wil MAG hij van mij best vertrekken.

      /   Beantwoorden  / 
  6. feyenoordinhethart

    met alle respect maar schreuder is simpel weg niet goed genoeg. ook niet voor zijn blessure.

      /   Beantwoorden  / 
  7. bolleke vak w

    alfred; verdient het wel een kans na zoveel klote dingen in je leven heb ik diep respect voor hem.pleur lekker die tindaalie
    eruit of zo ik hoop dat ie de laatste wedstr
    nog een kans krijgt marco.

      /   Beantwoorden  / 
  8. DennisDW

    Inderdaad veel respect voor de persoon Schreuder, maar of hij de man is die ons er bovenop gaat helpen? lijkt mij van niet.

      /   Beantwoorden  / 
  9. lars

    dat vind ik ook wel een beetje

      /   Beantwoorden  / 
  10. Con49

    Ik heb ook niet gezegd dat hij de man is die Feyenoord er bovenop helpt, maar ik heb diep respect voor hem: op zijn leeftijd toch nog [na al dat leed wat hij heeft moeten verwerken] terug komen en hele wedstrijden meespelen. Ik vind het knap. Hij heeft wel de ervaring om het middenveld bijeen te houden. idd. Zoals hij die jonkies hun plaats loopt te wijzen…als een aanvoerder die we nu niet hebben…Lucius???? Is in mijn ogen geen aanvoerder. Geen leider. Mist uitstraling. Kijkt uit zijn doppen of hij net uit bed is…na een nacht stappen. Is lui en zo ziet hij er ook uit. Kan je van Schreuder niet zeggen…dat hij lui is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.