Wat gebeurt er met Henk Timmer?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben redelijk verbaasd dat Henk Timmer nog geen nieuwe club heeft gevonden. Goed, we hebben hem de afgelopen jaren meerdere malen vervloekt omdat hij regelmatig slap/half ingreep bij hoge voorzetten, maar aan de andere kant heeft hij ons toch ook vaak genoeg met mooie reddingen in de wedstrijd gehouden.

Zeker nu er toch de nodige clubs zijn die keepersproblemen hebben / hadden, had ik toch echt verwacht dat Timmer snel onderdak zou hebben gevonden… Maar goed, wat niet is kan nog komen, maar de tijd begint natuurlijk wel te dringen voor de oud-Feyenoorder… Een collega van me vroeg of ik dacht dat Timmer misschien toch nog een jaartje bij Feyenoord zou terug keren, als reservekeeper, maar dat kan ik me echt niet voorstellen, jullie?

6 reacties op “Wat gebeurt er met Henk Timmer?

  1. FR_1908_078

    Henk gaat weer verder is zijn kledingzaak…

    Met de Henk “de grabbelaar” Timmer Collectie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. denny

      haha wat ben jij grappig DOMBO

        /   Beantwoorden  / 
  2. joop

    leker meelullen met de meute FR_1908_078 ?
    Timmer is echt geen slechte keeper maar als je het maar zelf verzint dat hij een slechte keeper is ga je het vanzelf geloven, van mij had Timmer mogen blijven !

      /   Beantwoorden  / 
  3. Peter

    Interesting and informative. But will you write about this one more?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Eddy

    Ik vind Henk ook een goede keeper.
    Hij had van mij nog een basisplaats gehad.
    Hadden we nu niet zo lopen zeiken met z’n allen.

    Eddy.
    Timmerfan

      /   Beantwoorden  / 
  5. Thomaz

    De hele wereld ziet wat Feyenoord tijden niet zag.

    Henk Timmer is geen goede keeper en heeft heel veel wedstrijdpunten gekost. Uiteraard zullen mensen reageren dat ie wel goed is. Helaas, ga de doelpunten die Feyenoord vorig seizoen tegen had maar analyseren als je dan nog denkt dat Timmer een goede keeper is…….adviseer ik ook de gemiste schoten op het Feyenoord doel te bekijken en te kijken hoe Timmer opgesteld stond. Hoge ballen was niet zijn ding maar waarom ? Timmer heeft een uitzonderlijk slechte positionering en weinig tot geen spelinzicht. De keren dat ie 1 op 1 uitkwam en een bal tegenhield was meer een spitsen fout dan goed keeperswerk.

    Ik durf te beweren dat Feyenoord zeker zonder al te veel problemen zich handhaaft in de top 5. Ook durf ik te stellen dat dit voor een aanzienlijk deel komt omdat Timmer weg is. De toch al in het vorig seizoen niet al te sterke verdediging werd niet aangevoerd door een zekere en stabiele doelman.

    Kortom ik ben niet verbaasd dat Timmer geen nieuwe club heeft. Misschien is Katwijk 2 of 3 wat voor hem.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.