Let op: wegwerkzaamheden voor Feyenoord – Heracles

Natuurlijk wil iedereen zondag op tijd in de Kuip zijn om afscheid te nemen van Dirk Kuyt. Het is dan ook handig om wat eerder van huis te gaan, want ook dit weekend voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de A16 ring Rotterdam vanaf het knooppunt Terbregseplein tot het knooppunt Ridderkerk. Komend weekend is de hoofdrijbaan van de A16 van Noord naar Zuid afgesloten voor alle verkeer, wat gevolgen heeft voor de bezoekers van de wedstrijd Feyenoord-Heracles.

De parallelbaan blijft wel ter beschikking met twee rijstroken. Dit geeft verkeershinder en weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

Rijkswaterstaat raadt iedereen aan om zondag zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar de Kuip te reizen. De weekendafsluiting van de A16 ring Rotterdam is een onderdeel van meerdere weekendafsluitingen. Komt u toch met de auto, dan wordt geadviseerd om via de A50 en de A15 aan te komen rijden. Er zijn geen uitwijk mogelijkheden op het gehele traject van de A16 tussen Terbregseplein en Ridderkerk. Komt u bovendien op tijd naar Rotterdam, als u laat vertrekt, dan zult u zeker vast komen te staan en het risico lopen een deel van de wedstrijd te missen. Voor actuele informatie over wegwerkzaamheden kun je kijken terecht op de websites www.rijkswaterstaat.nl/GrootOnderhoudA16 en www.vananaarbeter.nl. Je kan ook bellen met de landelijke informatielijn 0800-8002.

Doe er je voordeel mee, want het is natuurlijk erg irritant om op de radio te moeten horen hoe het Legioen Kuijt uitzwaait, terwijl jij nog in de file staat.

Eén reactie op “Let op: wegwerkzaamheden voor Feyenoord – Heracles

  1. DennisDW

    Gerechtigheid! Als je 5de wordt in de competitie! hoor je niet in de CL! HHHHEEEERRRLIJKKKKK!!!!!! Vermaelen ohho vermealen ohho!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.