Supporters van Feyenoord en 020 zitten elkaar dwars via internet

Als supporters van Feyenoord en ajax elkaar ook maar een beetje dwars kunnen zitten, dan zul de meeste dat waarschijnlijk niet laten. Ik ben absoluut geen voorstander van rellen en spreekkoren met ziektes, maar er zijn genoeg andere manieren waarop je een gezonde rivaliteit naar elkaar kunt uitdragen. Zo zullen supporters van ajax die bij boekhandels waar ik net ben geweest waarschijnlijk net even wat meer moeite moeten doen om hun favoriete clubblad te vinden, want je kan er van uit gaan dat die vakkundig zijn verstopt achter de Feyenoordkrant en de nieuwste uitgave van de Hand in Hand. Hetzelfde geld voor dvd’s met seizoensoverzichten in de bakken van de platenzaak. Kinderachtig misschien, maar ach… ik voel me er goed bij en zolang ik er niemand kwaad mee doe zal ik zulke dingetjes gewoon blijven doen.

Internet is een geweldig platform voor zulke kleine acties tegen "de vijand". Als er ergens op een site wordt gevraagd welke speler niet door de bondscoach geselecteerd moet worden voor een interland, en er staat een naam van aan ajacied tussen, dan kun je er van uit gaan dat ik op die naam klik. Momenteel is er een soortgelijke actie gaande via de site van het tijdschrift Sportweek. Daar staat namelijk een poll waarbij je kunt stemmen op het lelijkste shirt van de Eredivisie. De uitshirts van 020 en Feyenoord staan momenteel allebei in de top-5. En dat hoeft zeker niet te zijn omdat mensen dat ook echt de lelijkste shirts vinden, maar omdat ze uit emotionele gronden stemmen op het shirt van de aartsrivaal. Ik heb in ieder geval mijn stem uitgebracht op het uitshirt van die club uit amsterdam: wie volgt?

19 reacties op “Supporters van Feyenoord en 020 zitten elkaar dwars via internet

  1. Loulaa

    Ik ook…maar ik hoef hem niet te winnen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. swansea

    ja ik heb een Frans bulldog-pup,zit nog in de bench en Ajakkes-uit-shirt is ideaal om hem zindelijk te maken ,kan hij mooi zijn behoefte doen op dat vod!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hester

    :) Raaaarrrrr. Maar wel grappig.

      /   Beantwoorden  / 
  4. AFCA CBS

    natuurlijk op dat spuuglelijke uit- kakkerlakken shirt gestemd……..
    Echt een shirt voor homo’s die hand in hand lopen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. fc goden zonen

    haha,jullie kakkerlakken gaan nu zelfs onze shirts kraken.Maar uiteindelijk gaat het er om wie kampioen wordt,en dat zal zeker ajax zijn!!en ik snap dat gezeik over Charie ook niet,hebben jullie eindelijk een spits van een topclub is het nog niet goed!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. swansea

    haha wat een jankers die Rene Kleins uit o2o,maar……..eerlijk is eerlijk,de meeste gay-soa”s komen uit Amsterdam Mazzels

      /   Beantwoorden  / 
  7. bogye

    en wij dumpen onze rotterdamse homos allemaal in 020 paul de leeuw,andre van duin enz enz

      /   Beantwoorden  / 
  8. vakkieEE

    ik kots al van het woord 020 en krijg er lasogen van laatstaan dat ik het shirt zie van die badgasten

      /   Beantwoorden  / 
  9. god

    amsterdam kan niet op tegen die 45.000 duizend homo`s die om de week de kuip vullen en elkaars handje vasthouden .

      /   Beantwoorden  / 
  10. god pist over

    jezus man zie nou toch eens in dat het woord topclub niet meer bij feyenoord past waneer hoorden jullie voor het laatst bij de beste 16 van europa, feyenoord is een club geworden die de eredivisie leuk maakt maar meer ook niet het landskampioenschap is alang niet meer in jullie vizier zelfs zelfs AZ is jullie ver voorbij, jezus alkmaar/zaanstad combinatie hoe diep gaan jullie nog zinken .

      /   Beantwoorden  / 
  11. god

    nou kunnen we elkaar een keer afzeiken halen jullie ingezonden reacties weg!!!!!!.zoals heeft harry al gescoord hahahaha en mischien scoort hij wel tegen PSV nog harder lachen

      /   Beantwoorden  / 
  12. jeroen

    hoi “god”,
    welkom op Feyenoord.blog.nl. Ik vond het een uitstekende grap en ik heb er heeeeel hard om gelachen. Kom gerust nog eens terug, als je nog meer van die goede grappen hebt.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Hester

    God lijkt me een geschikte vent. Het lijkt erop dat hij blij is met zichzelf, en dat soort mensen moet je ook hebben. Maar wat ik me afvraag: heeft God geen eigen vrienden?

      /   Beantwoorden  / 
  14. zadkine50

    zit 020 altyd en overal dwars….tot in hun straatje toe…hoe heet dat straatje nou….oja sesamstraat..haha

      /   Beantwoorden  / 
  15. Danny

    ALTIJD lastig he dat FC Kopenhagen. Jullie verprutsen het voor de andere clubs die wel CL kunnen halen via zo’n 2de rangs cluppie. De arrogantie droop er vanaf die wedstrijd en eens en te meer bleek maar weer eens dat dat gekke 020 niet meer dan een bij elkaar geraapt zooitje onervaren pubers zijn die enkeld spelen voor het geld. Geen hart meer voor de echte supporters…Gewoon triest hoe een beursgenoteerd BEDRIJF ten onder gaat.. Hihihi

      /   Beantwoorden  / 
  16. Amsterdamse poepchinees

    Wat een kneuze lopen er toch rond…
    Feyenoord bakt er al jaren niks van…

    AFCA CBS JDB IN NL!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.