De volgende ronde moet je verdienen, ook als supporter!

De Kuip zal vanavond niet volledig gevuld zijn, als Feyenoord ten koste van Lokomotiv Sofia de volgende ronde in het Uefacuptoernooi moet proberen te bereiken. De oproep van de Feyenoord Supportersvereniging zal de meeste mensen die nog geen kaartje hadden waarschijnlijk niet hebben overgehaald om toch naar een ticketbox-vestiging te gaan. Toch hoop ik dat er vanavond nog een hoop mensen naar de Kuip komen, waar gewoon kaartverkoop zal plaatsvinden. Gewoon, ouderwets op de dag van de wedstrijd een kaartje kopen aan het stadion dus.

Feyenoord zal alle steun hard nodig hebben, want Lokomotiv heeft twee weken geleden wel aangetoond dat het een stugge ploeg is, die er af en toe heel gevaarlijk uit kan komen. En als zo’n ploeg vroeg in de wedstrijd via een counter kan scoren, of het je zelf niet lukt om die eerste goal te maken, dan kan je er op rekenen dat het een heel lastig avondje kan worden. De steun van Het Legioen zou dan wel eens cruciaal kunnen zijn om de Bulgaren uit te schakelen. Dat moet kunnen, en eigenlijk moet het ook gewoon gebeuren, want dankzij het poulewedstrijden-systeem dat tegenwoordig (ook) voor de Uefacup geldt, zijn we dan verzekerd van nog een paar Europese ontmoetingen. En daar wordt de huidige selectie niet alleen beter van, het zijn mogelijk ook leuke avondjes die het seizoen een beetje glans kunnen geven voor de supporters. Maar die moeten dat vanavond wel zelf verdienen, door als twaalfde man aanwezig te zijn in De Kuip. Die volgende ronde moet je verdienen: de spelers, maar ook de supporters!

3 reacties op “De volgende ronde moet je verdienen, ook als supporter!

  1. Feijenoord-Coalitie

    Beste Feyenoord blog,

    Zouden jullie een artikel willen plaatsen over onze digitale hantekeningenactie(Van Hanegem terug naar de kuip!)De actie is te vinden op Axci.nl en is ook al geplaatst door FeyenoordTime,Lunatic news,FeyenoordNet,Frgoals Frfans,Feyenoordleven en Feyenoord Internet!(Veel dank)Maar we zoeken naar nog meer media om onze actie op de kaart te brengen.Nogmaals excuses voor het vele malen plaatsen van onze actie.

    Samen sterker door strijd!

    Feijenoord-Coalitie

      /   Beantwoorden  / 
  2. Feijenoord-Coalitie

    Beste Feyenoord-blog,

    Bedankt voor het plaatsen van onze actie!

    Samen sterker door strijd!

    Feijenoord-Coalitie

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jazzper

    ik kan er helaas niet bij zijn maar ik hoop echt dat we vanavond voordeel halen uit de 12e man!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.