Supportersvereniging werft leden

Afgelopen donderdag heeft maar weer eens duidelijk gemaakt waar Feyenoordsupporters voor staan. Steun aan de club, op een manier zoals die nergens in ons land voor komt. Het Legioen is een supportersschare waarvan je trots kunt zijn als je er bij hoort. Belangrijk voor het onderlinge gevoel van de fans is de Feyenoord Supportersvereniging. Die probeert de laatste tijd weer wat nadrukkelijker leden te werven, gezien de oproep op de site:

Nu nog makkelijker lid worden van de FSVSupporters die lid willen worden van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland kunnen dit nu nog makkelijker doen. Voorheen moest u de aanmeldbon uitprinten en opsturen, u kunt nu de velden invullen en direct verzenden. U krijgt dan een bevestiging van aanmelden per mail en ontvangt u per post een welkomstbrief. Na betaling van uw lidmaatschap ontvangt u dan van de FSV uw welkomstgeschenk.

De FSV is als belangenorganisatie bewaker van de clubcultuur en komt op voor de rechten van de supporters. Daarvoor is het belangrijk om een grote belangenorganisatie te zijn en te blijven. Dit kan alleen als u zich als lid blijft aanmelden. De vereniging bestaat nu uit ongeveer 25.000 aangesloten leden en kan door nog meer aanmeldingen een nog krachtiger belangenorganisatie worden.

Buiten dat wij uw belangen beschermen krijgt u 10x per jaar het fullcolour magazine Hand in Hand en uw persoonlijke member ID card thuisgestuurd. Hiermee kunt u aantonen lid te zijn van de FSV en krijgt u op vertoon van deze card kortingen bij de fanshops van Feyenoord en op vrijwel elk evenement welke de FSV organiseert, bijv: reizen binnen en buiten Nederland.

Dus nog geen lid! Meldt u zich dan aan via onze website www.FeyenoordNet.nl. Zodat ook u, uw stem hand in hand en als kameraden kan laten horen.

2 reacties op “Supportersvereniging werft leden

  1. bolleke vak w

    Terecht ze zijn onder deze leiding weer achter de fans ga staan meer als voorheen jongens dus wordt lid

      /   Beantwoorden  / 
  2. Piet

    Nou moeten ze nog leren de prijs erbij te zetten, de sufkutten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.