Het Feyenoord megaspandoek bij u thuis?

Mensen die thuis nog wat ruimte over hebben, kunnen sinds dinsdag een bod uitbrengen op het unieke spandoek dat zondag te zien was voor de wedstrijd tegen ajax. Dit wordt namelijk verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst zal worden gebruikt voor nieuwe acties van het TIFO-team.

Zoals ik al zei: de koper moet wel wat ruimte hebben, aangezien het doek maar liefst 50×6 meter lang is. En da’s een beste lap stof! Misschien een leuk idee voor een bedrijf in de haven, voor in een fabriekspand of iemand die een heeeeele grote schuur heeft… Op het doek staan de “Bravehearts” van Feyenoord die de 020-ridders de nodige bibbers geven. Beetje jammer dat onze rood-witte vechtmachine (pffff…) het op het veld geen moment een passend vervolg heeft kunnen geven aan de fraaie actie, die ook nog eens werd omlijst met Schotse doedelzakmuziek.

Mensen die een bod willen uitbrengen, kunnen het bod mailen naar [email protected], onder vermelding van “bod spandoek”. Op de site van de Feyenoord Supportersvereniging wordt de komende dagen bijgehouden wat het hoogste bod is. Het bieden kan t/m maandag 30 oktober. Spandoek wordt alleen verkocht bij een aannemelijk bod, het openingsbod is in ieder geval 100 euro.

3 reacties op “Het Feyenoord megaspandoek bij u thuis?

  1. DennisDW

    Ik heb nog wel nieuwe gordijnen nodig….

      /   Beantwoorden  / 
  2. eric

    Ik bied 100 euro, als echte ajaxsupporter was ik in de kuip zondag en kan wel een leuk aandenken gebruiken.
    Misschien hangen we em wel in de arena als jullie bij ons langs komen, mochten jullie 22-10 vergeten zijn dan is dat een mooi geheugensteuntje

      /   Beantwoorden  / 
  3. Goudvis13

    @ eric: wat was er dan 22-10 ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.