Steun het goede doel: lekker rennen door De Kuip…

Schermafbeelding 2013-10-28 om 10.52.23Feyenoord organiseert op woensdag 25 mei 2016 de Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.Vanaf 16:00 uur starten de MiniRun (800 meter) en de FamilieRun (1,5 km). ‘s Avonds vinden de 5 & 10 km runs plaats, voor deze runs is het ook mogelijk om met een Businessteam deel te nemen. Het parcours brengt je o.a. langs het trainingscomplex Varkenoord, de trappen van Vak S en door de spelerstunnel het veld op. Tijdens de 5 km en 10 km runs wordt tijdregistratie gefaciliteerd.

Schrijf je nu hier in voor één van de FunRuns, maak eenvoudig je eigen Feyenoord-donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen. De netto inkomsten van de FunRun komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

Legioenleden krijgen 10% korting en Kameraadjes lopen gratis mee. Vul jouw persoonlijke relatienummer in en ontvang de korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.