Belgische site: ‘Dudek naar Feyenoord’

Op de Belgische site soccerplaza.be weten ze het bijna zeker: daar hebben ze in ieder geval de kop 'Dudek volgend seizoen naar Feyenoord' boven een artikel staan. Het lijkt in ieder geval vast te staan dat Jerzy Dudek volgend seizoen niet meer bij Liverpool speelt. De keeper heeft een aflopend contract en is niet van plan om dat te gaan verlengen, dat liet de Poolse doelman weten in de Engelse krant The Sun.

Waar Dudek volgend seizoen speelt is nog niet duidelijk. Maar Feyenoord heeft al meedere malen aangegeven hem graag te willen kopen, net als het Duitse VfL Wolfsburg. Laat hem maar naar Rotterdam komen, dan mag Wolfsburg Henk Timmer hebben, in ruil voor Kevin Hofland en Marcelinho…

9 reacties op “Belgische site: ‘Dudek naar Feyenoord’

  1. Jelle

    Wat een onzin weer, Timmer weg? voor marcelinho en hofland? en dat wij dan Dudek ook nog over nemen? ofwel, 3 tegenslagen voor hun voor een keeper als Timmer?

      /   Beantwoorden  / 
  2. jeroen, redactie

    hey Jelle,
    Ik ben nou eenmaal geen grote fan van Henk Timmer. Ik geef toe dat hij er veel ballen uit houdt, maar ik zie toch echt liever een held als Dudek terug bij Feyenoord.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Formule 1 Fan

    Timmer is wel goed , maar als hij echt super goed was.
    Dan hadden we ook wel minder dan 54 tegengoals.
    Is niet alleen de verdediging aan te rekenen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Glenn

    Beste mensen. Timmer is meesterlijk. Maar waarschijnlijk aan zijn laatste seizoenen bezig. Ik heb hem graag onder de lat maar een laatste avontuur naar het buitenland gn ik hem. Daarbij kan Dudek nog een paar jaartjes mee en is hij transfervrij. Doen toch? Let wel ik vind Timmer echt heel goed.

    Vakkie X

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ben

    Dudek is welkom, Timmer, ja, voor 2 spelers… Makkelijke keuze. Het is een goeie keeper, maar maakt blunders op foute momenten. Met 3 – 0 voor staan en dan met een blunder de 3 – 1 krijgen… Dat kan, maar hij doet het op onmogelijke momenten. En wat is er mis met Hofland en Marcelinho.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Con49

    Laten we niet vergeten dat Dudek ook niet meer een van de jongste is. Wat is er mis met Ekramy? Ik meen me te herinneren dat er een poosje geleden om Ekramy gesmeekt werd. En nu…wordt hij door jullie ook al aan de kant gezet, zonder dat hij een kans heeft gekregen. Kunnen jullie weer ouwehoeren als hij weggaat en bij een andere club een topkeeper wordt.

      /   Beantwoorden  / 
  7. DennisDW

    Timmer meesterlijk? goeie lijnkeeper maar uitverdedigen kan hij nauwelijks en duikt onder minstens de helft van de hoge ballen door…
    Geef onze sfinx toch een kans Feyenoord!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Con49

    Volkomen mee eens DennisDW.

      /   Beantwoorden  / 
  9. M

    Het contract van Dudek bij Liverpool loopt vannacht af!
    Misschien weten we morgen meer?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.