Feyenoord wil Kevin Hofland

Ik lees net op Nu.nl dat Feyenoord zich graag zou willen versterken met Kevin Hofland. De oud-PSV´er speelt momenteel voor het Duitse VFL Wolfburg, waarmee hij nog volop strijdt tegen degradatie. Waarschijnlijk zou het Feyenoord niet slecht uitkomen als Wolfsburg degradeert, omdat de club dan z'n aanvoerder misschien wat makkelijker laat gaan.

Hofland staat na dit seizoen nog één jaar onder contract bij Wolfsburg. In het verleden speelde de verdediger voor Fortuna Sittard en PSV. Hij is zevenvoudig international bij het Nederlands Elftal.  Volgens Rijnmond heeft Feyenoord al voor hem op de tribune gezeten in Duitsland.

Ik denk dat Hofland een nuttige aanwist kan zijn, zeker een versterking voor de huidige groep.

26 reacties op “Feyenoord wil Kevin Hofland

  1. remco

    laat hem maar KOMEN

      /   Beantwoorden  / 
  2. DennisDW

    je bent al snel een versterking voor deze groep…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Con49

    Goed zo Dennis heb ik ook al gezegd. Ik zou nog wel een verbetering zijn. Maar het schijnt dat Bosz het ontkent heeft dat ze “Kevin volgen”en interesse hebben. Wie stuurt al die leugens toch de wereld in??? Is het die zeiksnor van een Derksen niet of Radio Rijnmond, dan is het wel een ander. Als bestuur zijnde moet Feyenoord hier toch ook tegen kunnen procederen? Dit zijn pure leugens en de fans worden elke keer weer in de maling genomen. Elke keer lekker gemaakt met een dooie mus.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Feo

    Niet zo negatief Den! Hofland maakt Bahia, Schreuder, Kolkka, Harry en Greene nog veel beter…
    Weeeeeeeeeeeeeee woooooooooooooooorduh kampioen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. jeroen, redactie

    Ha, daar hebben we Frodo, dronken waarschijnlijk…

    Bahia man, da’s al een topper, die kan niet beter

      /   Beantwoorden  / 
  6. DennisDW

    Bahia…Tot een paar maanden geleden dacht ik dat die sambabal nog wel wat kon…maar nee, elk willekeurig lijmsnuivend weeskind uit een braziliaanse sloppenwijk heeft een betere techniek…

      /   Beantwoorden  / 
  7. Feo

    En dan de nonchalance van die gigant.
    Of ie al maanden kampioen is…

      /   Beantwoorden  / 
  8. Con49

    Nuchter is Frodo al niet om aan te zien, laat staan dronken.

      /   Beantwoorden  / 
  9. R.M.S.- Molukker

    Hofland, Giovanni van Bronckhorst en Koevermans zijn zeker aanwinsten voor Feyenoord, maar dan moet er een paar spelers afvallen. En dat zijn Schreuder, Hofs, Buijs, Bahia, Charisteas en Timmer. Willem van Hanegem en Mario Been zijn de geschikte personen die de selektie voor het nieuwe seizoen onder handen nemen. Maar dan moet Peter Bosz eerst vertrekken. Erwin Koeman kan beter naar een andere club zijn brood verdienen. Henk Duut en John Metgod kunnen ook vertrekken. Het is onmogelijk om Koeman weer een jaar bij Feyenoord te laten functioneren. De wond is nog niet geheeld !!!! Er zijn de afgelopen tijden teveel gebeurd binnen Feyenoord, en daarom moet er een nieuwe wind gaan waaien.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Delfzijl

    Het elftal staat niet met een speler, Hofland is een bikkel, samen met Drenthe heb je type De Wolf/Henkie Fráser achterin. en dan ……..Laat de spelers die nu in het huidige elftal zitten maar es met AZ, PSV, Of desnoods FC Twente meedoen, heb je alle maal potentiele toppers.dan zeggen we in de kuip ook van , die mot je kopen want das een topper!!! ik wil hier mee zeggen dat het niet altijd aan de spelers ligt(met hier en daar een stuk of wat uitzondering weggelaten).Maar ik ben blij dat er iemand als Bosz opstaat en zegt dat het anders moet, ik heb de volste vertrouwen erin dat het goed komt.maar dit klusje in niet geklaard in een jaar, daar moeten we het allemaal mee eens zijn, Feyenoord ligt nu gewoon op zijn kont!! en moet weer omhoog getrokken worden om weer elk jaar mee te doen met alle titels!!!ook europees!!!!
    paar suggesties qua aankopen: collin John(fulham), Quincy(spartak), Giovanni v.Bronckhorst, Boateng.en uiteraard Kevin hofland!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Voetbalvrouw

    Feyenoord ligt op zijn kont lees ik… Moet je nagaan, onze club ligt op zijn kont maar toch nog 6e! Moet je nagaan hoe het kan zijn als ze in topvorm zijn! Laat het niet echt leuk meer zijn om naar te kijken, maar PSV is 1e en is dat wel leuk om naar te kijken? Elke keer maar met een nulletje of 1 winnen pffff…. Als Gomes en Cocu wegvallen is het daar helemaal niks meer…

      /   Beantwoorden  / 
  12. feyenoord fann

    Als gio en hofland komen dan krijg je al snel dat jongens als vlaar en vele anderen zich daaraan kunne optrekken en wellicht ook veel beter worden:)

      /   Beantwoorden  / 
  13. Con49

    Als ze de kans krijgen om met die ‘grote jongens’te kunnen spelen. Dan kunnen ze zich daaraan optrekken. Maar bij Feyenoord is het meestal zo, dat als de ‘grote jongens’spelen, zitten de mindere op de bank of zitten op de tribune. Dan kunen ze ook nooit beter worden en zich aan die gasten optrekken.

      /   Beantwoorden  / 
  14. feyenoord fann

    ja dat is idd zoo , maar bosz heeft aangegeven meer met de jeugdopleiding te willen doen, dus zal hij ze ook een kans moeten geven.Anders moet hij ook zijn mond houden met: we hebben ervaren spelers nodig”
    Maar hopelijk zijn ze overtuigt door bijv het debuut van wijnaldum, dat kan nog een grote worden zo

      /   Beantwoorden  / 
  15. shannon

    heeft iemand voor mij nog informatie over kevin hofland.. jullie zullen het niet geloven maar kevin hofland is mijn achterneef.. & ik wil hem graag weer eens zien.

      /   Beantwoorden  / 
  16. DennisDW

    Bel hem anders ff. :-)

      /   Beantwoorden  / 
  17. Con49

    Vreemd hoor, om zo je achterneef te contacten…ik weet de telnrs van mijn familie wel.

      /   Beantwoorden  / 
  18. feyenoord fann

    vraag het aan andree familie ofso

      /   Beantwoorden  / 
  19. kluk kluk

    Kan iemand mij vertellen wat Hofland heeft gepresteerd de laatse 3jaar. Het enige dat ik weet is dat hij van fortuna Sittard komt en Feyenoord jaren geleden al was geinteresseerd. toen niet door gegaan. Is hij echt goed en een meerwaarde voor Feyenoord of is het een matige speler.
    wie weet wat????
    kluk kluk

      /   Beantwoorden  / 
  20. piet

    ben ook benieuwd. hofland was bij psv tweede keus

      /   Beantwoorden  / 
  21. Arie

    Hofland zou een typische Feijenoord wanhoops-aankoop zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  22. kluk kluk

    We zijn het meestal eens Piet ha ha.
    gr, kluk kluk.

      /   Beantwoorden  / 
  23. Arie

    Misschien is er dan toch licht aan het einde van de
    tunnel: Makaay wil met Feijenoord praten volgens
    verschillende media.

      /   Beantwoorden  / 
  24. FET4ever

    Timmer
    greene Vlaar lucius hofland

    slory de guzman Drenthe

    Perez
    Makaay Koevremans
    Topteam!!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  25. knotje

    ik vind het jammer dat kevin naar feyenoord gaat,maar ik gun het hem wel.
    hij had maar naar 1 club beter kunnen gaan en dat is psv.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.