Oh oh… Feyenoord wil wéér een Magrão…

Ik weet niet of ik zo blij moet zijn met het onderstaande bericht. Laat ik het zo zeggen: de vorige Magrão ligt mij nog zwaar op de maag, wat een flegmatieke, ongeinteresseerde figuur was dat zeg…  Hoe dan ook het onderstaande bericht trof ik aan op diverse Feyenoordsites. Tsja, je weet het niet…

"Feyenoord in onderhandeling over komst 28-jarige Magrão"
Volgens de Braziliaanse krant Jornal da Tarde is Feyenoord in onderhandeling met de Japanse club Yokohama Marinos over een transfer van de Braziliaanse middenvelder Magrão. De 28-jarige middenvelder, niet te verwarren met de jonge Magrão die Feyenoord eerder onder contract had, speelt momenteel op huurbasis voor het Braziliaanse Corinthians. Daar moest hij de Argentijn Mascherano vervangen. Corinthians vond de komst van Magrão destijds een voorwaarde voordat het meewerkte om Mascherano te laten gaan.

Corinthians zou de speler graag behouden, maar bevindt zich in financiële problemen. De club voldeed nog maar de helft van de afgesproken huursom aan de Japanners. Yokohama Marinos liet weten het zat te zijn en de speler weg te gaan halen bij Corinthians. Zelf zou hij daar graag willen blijven. Hij heeft al aangegeven absoluut niet te zullen terugkeren naar Japan.

Volgens de krant zijn de Japanners nu dus in gesprek met Feyenoord. Volgens de berichten zou hij drie miljoen euro moeten kosten.

9 reacties op “Oh oh… Feyenoord wil wéér een Magrão…

  1. pookie

    Nou, elke versterking is welkom, zou ik zeggen, wij hebben wel een goede verdediging, alleen de middenveld is echt dramatisch!!!!!!, en ze moete ook is een reservespits gaan halen, want chari kompleit baggah!!!!!!!!
    928139

      /   Beantwoorden  / 
  2. joey

    jah mooi versterking en chri weg en nilsson of pizzaro of cruz als spits

      /   Beantwoorden  / 
  3. hooligan

    en dudek terug halen en hofland en marcelinho dat zij pas verstrkingen

      /   Beantwoorden  / 
  4. T!GER1125

    Hebben wij drie miljoen euro dan?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Con49

    Drie miljoen voor hoelang…1 jaar….misschien 2….zo jong istie ook weer niet. Hoever kan je terug in de tijd????

      /   Beantwoorden  / 
  6. Jazzper

    Ik gok dat we hem voor 3 miljoen kopen en over een jaar voor 8 ton verkopen aan Roda ofzo waar hij voor 5 miljoen een later vertrekt naar Engeland. Dat zou een beetje in de lijn der verwachting liggen. Of ben ik nu heel cynisch ;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Con49

    Nee, hoor!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Doudie

    hij is echt goed laten we maar hopen dat hij naar feyenoord gaat

      /   Beantwoorden  / 
  9. Bob

    Het kan een goede aanwinat zijn. Het is een ervaren verdedigende middenvelder met veel voetballend vermogen. Maar ik weet niet of die naar Nederland wil, hij heeft echter al vaker in de belangstelling gestaan van Europese clubs. Heimwee gevoelig!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.