Veendam – Feyenoord: OEF!

OEF! Het was weer niet best, zeker niet zelfs. Er was grote delen van de wedstrijd absoluut geen lijn te ontdekken in het spel van Feyenoord en het feit dat je zo diep moet gaan om in de slot-slot-slotfase een eerste divisionist opzij te zetten is eigenlijk Feyenoord-onwaardig. Toch ben ik blij dat ik er bij ben geweest. Het is immers maar de vraag wanneer Feyenoord richting Veendam mag voor wedstrijd "om het echie".

Alhoewel: als de spelers van Veendam het hele seizoen dezelfde inzet op de mat leggen als ze gisteren deden, dan er best een kansje dat we volgend seizoen weer de lange rit naar het hoge noorden mogen maken, alleen dan voor de competitie. Wat mij betreft zijn ze welkom in de Eredivisie!

Ali B. is trouwens welkom in de basis. Wat een verademing was de invalbeurt van deze jongen weer. Hij is zeker niet de beste speler in de selectie en het is ook lang niet allemaal goed wat hij doet, maar aan zijn inzet kunnen een hoop andere spelers een voorbeeld nemen! Gaten induiken, doorjagen op terugspeelballen en ook gewoon eens op doel schieten in plaats van het eeuwige gebrei. Als iedereen bij Feyenoord vanaf de eerste minuut van de wedstrijd met dezelfde instelling zou hebben gevoetbald, dan kan ik me echt niet voorstellen dat we zo lang in spanning hadden moeten zitten. Van Veendam speelde aardig, werkte hard en had af en toe best goede aanvallen, maar Feyenoord heeft het toch echt vooral aan zichzelf te wijten dat het serieus in de problemen kwam tegen deze tegenstander.

3 reacties op “Veendam – Feyenoord: OEF!

 1. Feo

  Ben ook blij dat ik er bij was! Had de kamelen in het weiland bij Grootegast (tussen Heerenveen en Groningen) niet willen missen! Dat geldt ook voor de puike Chinees in Hoogezand Sappemeer.
  Vond de sfeer in het uitvak trouwens heel behoorlijk! Mag natuurlijk ook wel na een dikke 200 kilometer rijden.
  De terugweg was wat vermoeiend (binnendoor van Groningen naar Leeuwarden vanwege wegwerkzaamheden aan de A7) maar niet minder gezellig in alle gehuchten waar we doorheen reden!
  Ik hoop op een stunt van Veendam in de Jupiler League zodat we volgend seizoen terug kunnen naar de Chinees in Hoogezand en het San Siro van het Noorden!

    /   Beantwoorden  / 
 2. DennisDW

  volgende keer vliegen we op eelde…wat een tyfus eind rijden!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Veendam

  Afgelopen donderdagavond erg genoten van mijn club de BV. Bijna een stunt tegen Feyenoord, helaas mocht het niet zo zijn.
  Complimenten voor alle Feyenoord supporters in het uitvak om helemaal op een donderdagavond naar Veendam te reizen. Heb geen wanklank van jullie gehoord. Jullie bleven achter jullie club staan echt respect.
  Moest ook wel lachen om een aantal Feyenoord supporters die met eigen vervoer naar de Langeleegte waren gekomen. Ze waren zeer verbaasd dat er geen hekken en poortjes voor het stadion stonden.
  Heel wat jaartjes geleden speelde de BV in de Eredivisie. Toen was het ook al zo gezellig tegen Feyenoord (dat toen nog met MEtgod speelde, en hij was toen niet al te populair)
  Jullie hebben laten zien wat supporter zijn is van je club. Grote klasse. ( en natuurlijk grote klasse van onze geel-zwarte helden) Wij hopen ook op een stunt dit seizoen en wie weet tot volgend jaar!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.