Er had meer in gezeten voor Feyenoord

Feyenoord heeft gisteren helaas nagelaten een grote stap te zetten op weg naar de volgende ronde in de Uefacup. Want zeg nou zelf, deze wedstrijd hadden we toch gewoon kunnen (en moeten) winnen… Blackburn Rovers liet in ieder geval duidelijk zien dat het geen hoogvlieger is in Engeland en dus ook niet in Europa. Als Nicky Hofs en onze Griekse vrind hun vizier net even iets scherper hadden gehad, dan hadden we er toch echt een stuk florisanter voorgestaan in de poule.

Overigens is Erwin Koeman nog steeds hoopvol gestemd over het overleven van de groepsfase van het UEFA Cup-toernooi. Ondanks dat Feyenoord uit de eerste twee wedstrijden twee punten sprokkelde en volgende week het zware uitduel met AS Nancy wacht, is de trainer optimistisch. ‘Ik denk dat de laatste wedstrijd tegen Wisla het sleutelduel wordt. We hebben alles nog in eigen hand’, aldus Koeman op de officiële site van Feyenoord. ‘De wedstrijd van volgende week (uit tegen Nancy) is het moeilijkste duel, want ik vind dat zij de sterkste ploeg hebben in deze poule. Ik verwacht dat het wordt beslist tegen Wisla in de laatste wedstrijd. Het wordt in elk geval een spannende ontknoping.’

Eén reactie op “Er had meer in gezeten voor Feyenoord

  1. Bas

    Tuurlijk hadden we moeten winnnen.Maar wie had Feyenoord een kans gegeven aan het begin van het europese avontuur? Nu ziet het voetbal er teminste beter uit dan in het begin en daar hou ik mij aan vast.Het is nog niet het beste voetbal maar dat wij nu teleurgesteld zijn met een gelijkspel is voor mij positief te noemen daar hadden we in de het begin alleen maar van mogen dromen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.