Galatasaray – Feyenoord

De eerste wedstrijd die Feyenoord volgende week speelt om de EFES Pilsen Cup, tegen het Turkse Galatasaray, zal in tegenstelling tot wat eerder werd gemeld, niet live te zien zijn op Eurosport. Deze zender heeft de uitzendrechten voor dit toernooi, maar wil op het tijdstip van Galatasaray – Feyenoord een ander sportevenement uitzenden. De wedstrijd is overigens wel helemaal te zien op de zender, vanaf 22.45 uur.

Maandag 8 januari zal Besiktas-Werder Bremen wel live worden uitgezonden vanaf 19.00 uur. De wedstrijd om de derde en vierde plaats (10 januari om 19.30 uur) en de finale (11 januari om 19.00 uur) zullen overigiens ook wel live worden uitgezonden.

10 reacties op “Galatasaray – Feyenoord

  1. Markie

    In een conferentieoord in de Belgische plaats Neerpelt is een delegatie van Feyenoord gezien die zich terugtrokken in een afgesloten ruimte.
    Niet veel later verscheen ook Mark van Bommel in gezelschap ten tonele.

    Dus toch?

      /   Beantwoorden  / 
  2. T!GER1125

    Uuhm… zo maar een stomme vraag hoor maare bron?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Markie

    Bron?

    Werknemers van het hotel.

      /   Beantwoorden  / 
  4. redactie

    lijkt mij gelul, maar als blijkt dat Van Bommel de tweede seizoenshelft bij ons speelt, dan kan Markie een biertje van me krijgen…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Johan Mansveld

    Ik weet niet wie die ongein steeds weer het internet op gooit, maar kan het nou eens afgelopen zijn. Het enige gerucht dat er is is, dat iets waar is zodra het op de officiele feyenoord pagina staat. Van Bommel bij Feyenoord…..tsja….misschien Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en John Terry ook wel…..

      /   Beantwoorden  / 
  6. timo

    ik vind ut bijna grappig

      /   Beantwoorden  / 
  7. redactie

    Mwoah… alledrie is denk ik niet haalbaar…

    Laat Cristiano Ronaldo maar zitten, lijkt mij een bijzonder eng kereltje.

    Terry en Ronaldinho mogen best komen

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mark

    doe dan maar alleen terry… brazilianen bij feyenoord zijn nog nooit een succes geweest

    ik denk trouwens niet dat van bommel naar feyenoord zou komen :/ ik denk dat bayern toch net een iets hoger niveau is (scheelt uiteraard niet veel :P )

      /   Beantwoorden  / 
  9. con49

    Kunnen ze v. Hooijdonk daar niet achterlaten????? Hij heeft de ervaring in Turkye. De taal leert hij ook nog wel. Hij kan nog jaaaaaren mee!!! Hahaha. Zo’n afgelebberde smeerlap als v. Bommel hoef ik niet te zien bij ons “nette cluppie”. Weer zo’n ouwe lul erbij??? We hebben pas een paar zakkenvullers de laan uitestuurd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.