FC Utrecht – Feyenoord (natuurlijk live te volgen)

Geen kaartje te pakken kunnen krijgen voor de wedstrijd van vanmiddag? Da’s jammer, maar geen nood. FC Utrecht – Feyenoord is ook gewoon te volgen op televisie. Vanaf 14.30 uur rechtstreeks op Eredivisie Live, Kanaal 2.

2 reacties op “FC Utrecht – Feyenoord (natuurlijk live te volgen)

  1. vakkieQ

    Ik heb de wedstijd op TV gezien en vond Feyenoord aardig spelen,alleen na de 0-1 vergeten door te drukken.
    Jammer want dat kost 2 punten maar toch weer goed om te zien dat het elftal na de 2-1 zich terug knokte in de wedstrijd.
    Een minpunt vond ik Pieter Vink want die had de 2-1 af moeten keuren omdat Clasie omver werd getrokken en tegen Mulder aanviel en die kon daardoor niet bij de bal.
    In de slotfase vergat blinde Vink Feyenoord nog een strafschop te geven toen Guidetti met twee handen bij zijn nek werd gegrepem en daardoor niet kon scoren.
    Ach de ene keer zit het mee en de andere keer zit het tegen zullen wij als supporters maar zeggen.
    Op naar de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen FC Twente en hopelijk kunnen wij de 3 punten in Rotterdam houden.
    Zeker ook om met een goed gevoel de winsterstop in te gaan en dan de tweede seizoenhelft met vertrouwen tegemoet zien.
    Ik heb er zin an om naar de wedstrijd op mijn vertrouwde vak te gaan bekijken.
    Ik hoop op een spannende en goede wedstrijd en dat moet kunnen met 2 teams die willen voetballen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. André

      Ben het met je eens dat Vink weer eens erg blind was.Het hele scheidsrechterskorps is de laatste tijd onvoldoende. Guidetti wordt inderdaad compleet naar beneden getrokken. Kijk ook al vind je hem irritant vanwege zijn juichgedrag, penalty is penalty en staat los van de persoon.Goal van Utrecht komt tot stand nadat Clasie inderdaad bij het strotje werd gepakt, waarna vervolgens iemand van Utrecht ook nog eens met twee gestrekte benen inkomt op Martins Indi, dus m.i. 2 overtredingen en die kosten je wel 2 punten.Laten we nu maar hopen dat zondag het kwartje een keer de goede kant uitvalt voor ons.De laatste wedstrijden tegen Twente waren we vaak zelfs beter, maar stonden we ook evenzo vaak met lege of half lege handen.Drie punten zou erg lekker zijn. Je moet Twente gelijk bij de strot grijpen en ze het gevoel geven dat er niets te halen valt.Dat we kunnen voetballen hebben we nu echt wel bewezen.Het is wisselend dus dan noemen we het tegen Utrecht niet zo goed en gaan we vlammen tegen Twente.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.