Condoleanceregister voor oer-Feyenoorder

Voor de deze week overleden oer-Feyenoorder Bob van den Boogaart is een condoleanceregister geopend, dat je hier kunt tekenen. De afscheidsplechtigheid, die voor een ieder toegankelijk is, wordt maandag 18 juni gehouden in de Ernst Happel/Guus Brox zaal van het Maasgebouw De Kuip om 15.00 uur.

Na de plechtigheid is er een samenzijn in bovengenoemde zaal. De familie verzoekt u om hen niet te condoleren, maar gezamenlijk herinneringen te delen aan Bob en Feyenoord.

Eventuele bloemen kunt u maandagmorgen laten bezorgen bij de receptie van het Maasgebouw. Van Zandvlietplein 1, 3077AA te Rotterdam. Correspondentieadres: Feyenoord Supportersvereniging, postbus 24036, 3007 DA te Rotterdam.

16 reacties op “Condoleanceregister voor oer-Feyenoorder

  1. dappere strijder

    Gefeliciteerd dat Jarno er maar snel naast gaat liggen samen met zijn billemaat Coen

      /   Beantwoorden  / 
      1. dappere strijder

        Warneer??? Jarno whahahahaha tis niet te filmen met jou weet je dat??
        Ga maar lekker dood niemand heb je wat aan je op deze manier.
        Of sal ik inj joau worden gaan tipen want dis niet normal meeer stumpert
        Wat been jei achterlik zech whahahahahha

          /   Beantwoorden  / 
        1. jarno

          zolang ik maar niet in zo`n smerig kanker-shirts van jou hoeft te lopen vind ik alles best. tjonge jonge dat joch doet ook echt alles voor aandacht. oh`nee het is een wijf, vast een omgebouwde.

            /   Beantwoorden  / 
  2. hier spreekt de KONINGIN

    landgenoten,mocht Nederland met nul punten eindigen,wees lief voor elkaar,zeik elkander niet af.Niemand heeft de wil uit Sperma om zichzelf te laten worden geboren,dan dat de mens zichzelf weer voortijdig van het leven wil benemen.Slechts GOD heeft ons geschapen om zijn wil.MVG Koningin Beatrix Der Nederlanden

      /   Beantwoorden  / 
  3. blogger

    @dappere strijder: hoi monique, ik weet je ipadres. zal ik het plaatsen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

      is die dappere schijtert een wijf? zeker een omgebouwde zeker? tja zo`n iemand doet ook echt alles voor aandacht.

        /   Beantwoorden  / 
    2. COEN .

      Blogger MEEN JE DAT DIT STUK ONGELUK EEN VROUW moet wezen ?? geef haar adres maar vrij dan gaan we met een paar leuke jongens een hoop lol met die bitch maken .Ik garandeer dat stuk verdriet een heel jaar lang een ontiegelijk zere reet ! Sorry dat ik en andere feyenoordmaatjes zo reageren op dat takkewijf maar hopelijk is het nu voorgoed afgelopen .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Blogger 2

        Je kan jezelf hier noemen wat je wil, schrijven ook, enne, niets mis met vrouwen toch ?

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          o begrijp me goed blogger twee ! Ben liefhebber van vrouwen ,maar dan wel de echte ! De categorie heksen en takkewijven die zich hoe dan ook als man moeten gedragen daar krijg ik een heel vies en smerig gevoel bij .Of vind jij de taal die die voormalige dappere stryder uitbraakte normaal ? nou ik niet als mijn vrouw zoiets flikte trapte ik haar gelijk de keet uit . En evengoed moeten ook kerels (ook AL ZIJN het puistekoppen )zich dood schamen om al die ongein te verspreiden .Tja daar hoor(DE) ik ook bij maar de reden is toch duidelijk lijkt me .In ieder geval schijnt die (DAME?) verdwene te zijn dus laten we het samen weer normaaloppakken .

            /   Beantwoorden  / 
          1. lulhannes

            jj heb een vrouw,dan hebben we veel medelijden met je vrouw,,met een man die bijna dag en nacht achter de com lapt zit

              /  
        2. lulhannes

          zo is dat,lang leve de vrijheid,de mens heeft de vrije keuze om ergens op te reageren of niet.Niemand is verplicht om te gaan twitteren,staat nergens in de Wet.En eh,,alles met een korreltje zout nemen dan.Maar der zijn me toch een stelletje Hollanders zwaar op de hand zeg,dat ik denk nou nou nou

            /   Beantwoorden  / 
          1. twenteforever

            zoals je naam al aangeeft ….lulhannes !

              /  
  4. Hahaha (vanuit San Quentin State Prison)

    Ha ha ha Monique kom een keertje langs want mijn ster wordt steeds groter whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha

      /   Beantwoorden  / 
  5. Paul

    De scheids zag het niet,de grens zag het niet,en de zwarte Jurk met zijn dooie ogen op de achterlijn zag het ook niet.6 paar ogen zagen het niet?.This steeds het zelfde liedje met EKs en WKs.En als ze nou 20 zwart jurken op de achterlijn zetten zien ze het allemaal plots niet meer.De Kroaten zijn weer mooi bestolen.Lang leve het zwarte gilde Maffia.Als je op de achterlijn er een meter van af staat en het dan nog niet ziet.Dan moet je wel zijn omgekocht.Zelfs een dood liggende hond op de achterlijn had nog gezien dat het 1000 procent een 11 metertje was.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Paul

    En de zwart jurk op de achterlijn zag ook niet dat het een handsbal was van Spanje,want hij keek alleen maar naar het doel.Bang dat hij was of de bal wel goed ver in het doel zou zitten,je weet immers maar nooit……………..Raar ook die buitenspelval.Links staat niet buitenspel,en de Spaanse speler rechts staat wel buitenspel,maar de bal wor niet op hem gespeeld,zodat hij later achter de bal staat en een doelpunt maakt.Daar spelen ze ook op.Zo kun je ook wel met 6 spelers op rechts bewust buitenspel gaan staan en de bal op een links buiten speler plaatsen die niet buitenspel staat.Het is gewoon een bezopen regel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.