Jammer: protestdoeken overschaduwen jublieumactie

In de diverse media is er veel aandacht geweest voor de spandoekenactie, waarmee een groot deel van het Legioen gisteren -weer- protesteerde tegen het beleid van de afgelopen jaren. Vooral Jorien van den Herik moest het ontgelden op de de talloze doeken, die verspreid door de hele Kuip hingen.

Op zich vind ik het wel jammer dat hierdoor de tifo-actie rond het jubileum van de Feyenoord Supportersvereniging wat minder in de spotlights kwam. Goed er kwamen wat korte beelden voorbij op Talpa en in een aantal kranten waren er wat regels ingeruimd voor de actie, maar de meeste aandacht was er toch voor de protesten tegen het bestuur.En daar heb ik alle begrip voor, want dat is natuurlijk wel het feit met de meeste nieuwswaarde, maar…

Toch vind ik dat complimenten voor de Supportersvereniging op hun plaats zijn. Het was een mooie, kleurrijke actie om het 75-jarig bestaan luister bij te zetten. Daarom graag even aandacht voor deze foto, die ik aantrof op Ego2, een site met fotoreportages over bijna alle wedstrijden van Feyenoord.

Meer over de Feyenoord Supportersvereniging? klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.