Steun de Feyenoord Supportersvereniging

Toen ik afgelopen maandag in de auto op weg was naar een zaalvoetbalwedstrijd (16-4 gewonnen!) hoorde ik op de radio nog net de afsluitende paar minuten van een item over de problemen rond Feyenoord. Met aandacht voor 'de Kwestie Van den Herik', maar natuurlijk ook over de nasleep van de Nancy-rellen. Het grootste deel van het gesprek had ik toen al gemist, maar ik hoorde nog wel dat er bij de Feyenoord Supportersvereniging een flink aantal  opzeggingen zijn binnengekomen naar aanleiding van wat er in Frankrijk allemaal is gebeurd.

Dat lijkt me geen goede zaak. Niemand zal toch het idee hebben dat de Supportersvereniging op welke manier dan ook iets te maken heeft met de misdragingen. Dus het is tamelijk zinloos om op die wijze je ongenoegen te laten blijken. Sterker nog: ik denk dat het juist nu belangrijker is dan ooit tevoren om lid te worden van de Supportersvereniging, om op die manier als één blok te kunnen staan voor onze club en iedereen duidelijk te maken dat echte supporters niet tolereren dat Feyenoord door toedoen van deze figuren naar de kloten gaat.

3 reacties op “Steun de Feyenoord Supportersvereniging

  1. Jakob Jan Hoeksma

    Zeer goed initiatief. Iedereen moet lid blijven of wordne van de supportersvereniging, zij laten onze stem horen bij Feyenoord. Ik ben lid en zal altijd lid blijven.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gertjan

    Ik vind ook dat juist nu de suportersvereniging belangrijk is.
    Maar laat de FSP dan wel alle geweld (fysiek en verbaal) uitbannen. Dus ook op de Message Base geen kanker en joden meer! Anders gewoon eraf gooien of blokkeren.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Evelyne Rammstein

    Ik ben het een met Gertjan,al die scheldwoorden vreselijk,en dat hoort eigenlijk nergens thuis.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.