Categorie: "1"

FC Groningen – Feyenoord:

De KNVB heeft Jack van Hulten aangesteld als scheidsrechter voor het eredivisieduel van aanstaande zondag tussen FC Groningen en Feyenoord. De arbiter wordt in de Euroborg bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Droste en Schenkels. De heer Winter treedt op als vierde official. FC Groningen tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 14.30 uur.

Jong Feyenoord wint (weer) van Jong ajax

Voor de tweede keer in een paar weken tijd heeft Jong Feyenoord/Excelsior in Rotterdam gewonnen van de aartsrivaal. En dus bekert de ploeg verder ten kostte van de amsterdamse beloftes. De Feyenoordgoals werden gemaakt door Ribeiro, Mokotjo en Fileccia.

Het zou toch leuk zijn als deze overwinningen een soort aanloop zouden zijn voor de ‘grote klassiekers’ van de toekomst.

Ernst Happel

Natuurlijk staat vandaag vooral in het teken van Fred Blankemeijer, maar het is ook precies 18 jaar geleden dat Ernst Happel overleed. Ook een legendarische persoon in de rijke geschiedenis van onze club! Weinig trainers hebben tijdens hun verblijf in De Kuip zo veel aan de verbeelding overgelaten als Ernst Happel, de coach wiens naam voor altijd is verbonden aan het jubeljaar 1970.

Video: Feyenoord TV-special over Fred Blankemeijer

Het overlijden van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer beheerst vandaag alle Feyenoordsites. Voor iedereen die niet meteen een beeld heeft bij de lange Feyenoorder, die maar liefst zeventig jaar in verschillende functies aan Feyenoord was verbonden: hierbij een special van Feyenoord TV over Blankemeijer.

Castaignos: pijnlijke redding…

Die Luc Castaignos… Ik denk dat het maar goed was dat juist hij gisteren vlak voor tijd de gelijkmaker maakte, want anders denk ik dat ‘ie echt met een heel vervelend gevoel had teruggekeken op de thuiswedstrijd tegen Roda. Want wat ik gistermiddag al dacht, klopte toen ik ‘s avonds de beelden nog een keer zag: Luc Castaignos voorkwam een kwartier voor tijd een doelpunt van Georginio Wijnaldum.