Categorie: "colofon"

Feyenoorders; steun Coen Moulijn!

Kijk, daar kun je je als Feyenoordsupporter toch alleen maar bij aansluiten: de actie van de Feyenoord Supportersvereniging, die supporters de mogelijkheid biedt Coen Moulijn  sterkte te wensen. Een simpel mailtje als blijk van medeleven voor iemand die door-en-door Feyenoorder was, is en altijd zal blijven! 

PSV-Feyenoord: vandaag zijn wij Feyenoorders beresterk

Ik weet het niet hoor… Vandaag was de eerste dag na de herfstvakantie dat mijn kinderen weer naar school gingen/gaan. En alhoewel ik zelf uit een echt Feyenoordnest kom, en er in Gouda, waar ik opgroeide, vele malen meer Feyenoorders dan supporters van andere clubs waren, woon ik nu op een plaats waar het grootste deel van de klasgenootjes van mijn zoontje en dochtertje voor een zekere andere club is, die hier dichterbij is gevestigd dan ons Feyenoord.

Henryk Larsson: te oud voor Feyenoord?

Johan Derksen vindt van wel… Het besnorde VI-opperhoofd is in ieder geval van mening dat Larsson te oud is om de kar te trekken in Rotterdam… Nou, van mij mag Feyenoord best de proef op de som nemen en proberen Henke terug te halen. Ik weet dat de Zweed op leeftijd begint te komen, maar kom op… Larsson terug in de Kuip, dat willen we toch allemaal?

Feyenoord: waarom hebben wie die Jansen ooit gehaald dan?

Nadat eerder al beked werd dat Jordy Buijs Feyenoord verlaat is nu ook naar buiten gekomen dat Feyenoord na dit seizoen afscheid neemt van Sebastián Pardo en Michael Jansen. De beide verhuurde spelers (Excelsior en De Graafschap) krijgen geen nieuw contract aangeboden. Van Pardo kan ik me dat wel voorstellen, die is er de afgelopen jaren nooit in geslaagd echt door te breken, maar wat betreft Jansen zit ik toch met wat vraagtekens.

Colofon

Feyenoord.blog.nl
Voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt is er Feyenoord.blog.nl. Dit is één van de professionele themablogs van uitgeverij Blog Online. 

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.