Categorie: "supporters"

El Ahmadi looft Het Legioen: ‘laten we die mensen nou eens wat teruggeven’

Schermafbeelding 2015-02-05 om 11.40.49Weer geen doelpunt, weer geen overwinning… Feyenoord kreeg gisteren de zoveelste tik van de afgelopen maanden te verwerken. Karim El Ahmadi, één van de dragende spelers, reageerde na afloop teleurgesteld. Vooral voor de meegereisde Feyenoord-aanhang baalde El Ahmadi. “Bij elke andere club zouden de fans hard weglopen”, weet de middenvelder, die spreekt met het Algemeen Dagblad. “Laten we die mensen nou eens wat teruggeven zondag. Het lijkt soms alsof we niet meer kunnen scoren, dat moet nu maar eens voorbij zijn.”

Feyenoord en de kampioenswedstrijd: het wordt een rare avond…

Schermafbeelding 2015-05-21 om 15.29.23Het belooft een rare avond te worden.

Ik zit niet in het stadion (…niet dat het in de competitie nou zo’n lekker gevoel was om na een redelijke eerste helft toch met de pest in m’n lijf dat hele end terug te rijden na die kansloze nederlaag die toch nog volgde…)

Maar dat is nog niet eens het gekste. Het komt de afgelopen jaren wel vaker voor dat ik niet niet naar een (uit)wedstrijd ga, maar het gekke is: ik zit ook niet voor de buis. En dat is wel redelijk uniek. Als ik al niet bij een wedstrijd ben, dan zie ik hem toch in ieder geval wel live op televisie. Met dit seizoen als uitzondering de uitwedstrijd tegen Willem II, aangezien ik toen actief was als bevoorrader/supporter bij de Rotterdam Marathon. Vanavond speelt mijn zoontje met z’n elftal de mogelijke kampioenswedstrijd die ze moeten winnen om de titel te pakken. En dus ga ik daar kijken, want die kleine jongens hebben het (zeker de afgelopen maanden) een stuk meer verdiend dan Feyenoord 1.

Feyenoorders opgelet: tijdstip Feyenoord – Heerenveen verschoven!

Schermafbeelding 2013-04-23 om 23.09.11Zondag naar De Kuip? LET OP!!!

Bij de play-offwedstrijd Feyenoord – Heerenveen wordt zondag niet om 14.30 uur, maar pas om 15.30 uur afgetrapt. Vanwege de wielerwedstrijd World Ports Classic heeft de zogenaamde lokale driehoek in Rotterdam bepaald dat de return van de play-offs om een Europees ticket niet eerder dan 15.30 uur kan beginnen.

Feyenoord – sc Heerenveen inbegrepen in seizoenkaart, losse kaarten 10 euro

Seizoenkaarthouders hebben aanstaande zondag automatisch toegang tot de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen in de eerste ronde van de play-offs om een ticket voor Europees voetbal. De thuiswedstrijden in de play-offs zijn inbegrepen in de seizoenkaart.

De losse verkoop voor de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen is maandagochtend van start gegaan. Kaarten voor dit duel zijn exclusief verkrijgbaar via Internet, vanaf € 10,00 per stuk. Kijk voor meer informatie en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/ticketshop.

Kaarten uitvak Heerenveen – Feyenoord vandaag in verkoop

Schermafbeelding 2013-06-21 om 10.07.58Over tot de orde van de dag: de kaartverkoop voor Feyenoord-supporters voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen van aanstaande donderdag in de play-offs is vanochtend om 9.00 uur van start gegaan voor Diamond- en Goldcardhouders. Vanaf 13.00 uur volgt de verkoop voor houders van een Silvercard.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 13,50 euro (auto-combi) / 24 euro (bus-combi) via Internet en Ticketbox. Feyenoord heeft besloten om alle organisatiekosten voor deze regeling op zich te nemen. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Feyenoorders let op: nog drie dagen vroegboekkorting op seizoenkaart

Schermafbeelding 2015-03-20 om 12.11.26Ruim 29.500 supporters hebben zichzelf al verzekerd van een plek in De Kuip voor het seizoen 2015-2016. Doordat zoveel seizoenkaarthouders al verlengd hebben, is inmiddels een aantal vakken in het stadion volledig uitverkocht. Nieuwe aanvragen en verlengingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Tot en met 10 mei 2015 profiteren supporters nog van vroegboekkorting. Het recht op gegarandeerd plaatsbehoud en voorrang op verplaatsing voor seizoenkaarthouders is vanaf 17 april 2015 komen te vervallen. Wel kunnen seizoenkaarthouders die nog niet verlengd hebben, evenals nieuwe seizoenkaarthouders, nog tot en met aanstaande zondag, 10 mei 2015, profiteren van de vroegboekkorting.

Definitief: Feyenoord – Vitesse naar maandag 11 mei

Schermafbeelding 2013-10-09 om 00.04.40Het had er gisteren al alle schijn van, maar inmiddels is het definitief. Feyenoord – Vitesse is vanwege de aangekondigde politieacties verplaatst naar maandag 11 mei om 20.00 uur. Deze laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie zou oorspronkelijk gespeeld worden op zondag 10 mei 2015 om 14.30 uur. Aangekochte kaarten voor deze thuiswedstrijd blijven gewoon geldig. Supporters die losse kaarten hebben gekocht voor dit duel, maar niet in de gelegenheid zijn om maandagavond naar De Kuip te komen, kunnen het geld van hun aangekochte kaarten retour krijgen. Alle kopers van losse kaarten worden vandaag per mail geïnformeerd over de wijze waarop dit kan. Ook seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een mail met meer informatie over de verplaatsing van deze wedstrijd.

Burgemeester Aboutaleb verbiedt Feyenoord – Vitesse

Schermafbeelding 2014-07-12 om 09.51.13Nou… lekker dan: de thuiswedstrijd van Feyenoord, komende zondag, tegen Vitesse kan op die dag niet doorgaan. Dat heeft de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb besloten. Volgens het gemeentebestuur kan de veiligheid niet gegarandeerd worden omdat er geen agenten beschikbaar zijn vanwege politie acties. Er zijn acties door de politie voor een betere cao. “Dit betekent dat de geplande wedstrijden niet mogen rekenen op een volwaardige ondersteuning door de politie. Het is uiteindelijk aan de burgemeesters van de speelsteden om te beoordelen of het verantwoord is de voetbalwedstrijden te laten doorgaan”, zei een woordvoerder van de politie eerder.