Categorie: "supporters"

Daar is het bordje weer: Feyenoord – Groningen is uitverkocht

Schermafbeelding 2014-07-29 om 21.20.13Daar kunnen we mee thuis komen: wederom een uitverkocht huis voor onze club. Feyenoord neemt het komende zaterdagavond in een volledig gevulde Kuip op tegen FC Groningen. De laatste kaarten voor dit duel, dat om 19:45 uur begint, zijn inmiddels verkocht. Het is de twintigste keer dat Feyenoord dit seizoen in een uitverkocht huis speelt. Alleen voor de thuisduels met De Graafschap en Excelsior werden niet alle kaarten verkocht. Feyenoord gaat tegen Groningen op jacht naar de zevende competitieoverwinning op rij.

Het duel met de Groningers is de voorlaatste thuiswedstrijd in de competitie. Op zondag 8 mei sluit Feyenoord het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Voor dit duel zijn nog kaarten beschikbaar, die te koop zijn via www.feyenoord.nl/ticketshop. Er is geen clubkaart nodig om een kaartje te kopen en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat een supporter kan kopen.

Kritiek op moment (eventuele) Feyenoord-huldiging op Coolsingel

Schermafbeelding 2014-08-24 om 20.25.21We zitten er met z’n allen al jarenlang te wachten op een huldiging op de Coolsingel. En als het Feyenoord zou lukken ten koste van FC Utrecht de KNVB Beker te winnen, staat er ook daadwerkelijk een huldiging op de Coolsingel gepland. Maar wel op maandagochtend …en daaraan wordt niks veranderd. Feyenoorders kunnen de eventuele bekerwinst vieren om 11.30 uur op de maandagochtend na de bekerfinale. Het voelt als mosterd na de maaltijd, of zoals het AD het perfect weet te verwoorden: ‘een slap aftreksel van het uitzinnige feest waar het Legioen zo naar verlangt.’ Het kan echter niet anders, zo oordeelt de gemeente Rotterdam.

Bij eventuele KNVB Bekerwinst: Feyenoord naar de Coolsingel

Schermafbeelding 2016-04-14 om 09.05.27Om te beginnen: de huid niet verkopen voor de beer geschoten is… Nog anderhalve week, dan staat Feyenoord op zondag 24 april tegen FC Utrecht in de finale van de KNVB Beker. Als Gio en zijn mannen de Beker winnen, wacht de selectie een feestelijk onthaal op de Coolsingel op maandag 25 april. Burgemeester Ahmed Aboutaleb ontvangt de winnaars in dat geval in de Burgerzaal. Vervolgens verschijnt het team om 11.30 uur op het balkon van het Stadhuis om samen met alle Feyenoord supporters het winnen van de Beker te vieren. Burgemeester Ahmed Aboutaleb “Net zoals vele Rotterdammers hoop ik natuurlijk dat Feyenoord zondag 24 april de KNVB Beker wint. Als dit lukt huldigen we een dag later de selectie op het balkon van het Stadhuis op de Coolsingel. Ik vertrouw erop dat we er samen met de supporters een onvergetelijk moment van maken”.

Gudde was er niet, bij FC Twente – Feyenoord

Schermafbeelding 2013-09-25 om 21.46.43De uitwedstrijd van eergisteren in de Grolsch Veste stond ook een beetje in het teken van Eric Gudde. De algemeen directeur van Feyenoord moest het ontgelden. Vijandig, dat was de sfeer richting Gudde, die zich onlangs kritisch uitliet over de malaise in Enschede. De Feyenoord-directeur deed dat naar eigen zeggen vanuit zijn functie als commissaris van de ECV. Dat wordt echter niet gewaardeerd door de supporters van Twente. Door de vijandige sfeer besloot Gudde om niet af te reizen naar Enschede. Hij mist normaliter geen wedstrijd.

Feyenoorders let op: laatste week voorrangsperiode verlenging seizoenkaart

Schermafbeelding 2016-03-31 om 17.11.25Sinds gisteren (maandag) hebben seizoenkaarthouders nog precies een week (tot en met maandag 18 april) de tijd om hun seizoenkaart te verlengen met gegarandeerd plaatsbehoud. Wil jij ook volgend seizoen verzekerd zijn van je plek in De Kuip en heb je nog niet verlengd, doe dit dan zo snel mogelijk! Verleng je namelijk na 18 april dan heb je geen garantie meer op je eigen plaats in het nieuwe seizoen. Naast gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), profiteer je tijdens de voorrangsperiode ook van vroegboekkorting.

Steun het goede doel: lekker rennen door De Kuip…

Schermafbeelding 2013-10-28 om 10.52.23Feyenoord organiseert op woensdag 25 mei 2016 de Feyenoord Foundation FunRun: het leukste hardloopevenement voor het goede doel. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

Uitshirt 2015-2016 vanaf woensdag ook te koop in Fanshop Outlet

Schermafbeelding 2015-04-24 om 11.28.42Het Feyenoord-uitshirt van dit seizoen is met ingang van woensdag 6 april aanstaande ook te koop in de Feyenoord Fanshop Outlet. Het donkerblauwe shirt zal daar in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn. De Fanshop Outlet is gevestigd aan de Goudsesingel nummer 64 in het centrum van Rotterdam, op enkele minuten loopafstand van metrostation en tramhalte Oostplein. De nieuwe (tijdelijke) clubwinkel, waar supporters tot het einde van deze maand terecht kunnen voor sterk afgeprijsde clubartikelen, werd in februari geopend in het bijzijn van eerste elftalspelers Kenneth Vermeer en Renato Tapia. Sinds de opening wisten al veel supporters de weg naar de Outlet-winkel te vinden.

Voor 90 euro (incl reis en kaart) en kijkje nemen bij Lex Immers in Cardiff? Dat kan!

Schermafbeelding 2013-03-13 om 20.15.22Een kijkje nemen bij een oud-Feyenoorder? Dat kan! Voor de reis naar Cardiff City FC-Bolton Wanderers zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. De volgende omschrijving staat op de site van de Feyenoord Supportersvereniging:

Tot en met zondag 3 april kun u zich nog inschrijven. Daarna nemen wij contact op met een ieder die zich heeft ingeschreven. De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) organiseert voor haar leden een busreis naar deze wedstrijd. De FSV biedt 62 leden de gelegenheid om per luxe touringcar en boot de oversteek te maken naar Cardiff. De kosten voor deze trip incl. wedstrijdkaart bedraagt € 90,00.

Morgen: verkoop van de nieuwe Lunatic News

Schermafbeelding 2013-05-10 om 18.00.48Morgen rond de thuiswedstrijd tegen Excelsior is het weer zover! Dan verschijnt de vier-en-tachtigste uitgave (LN 84) van fanzine Lunatic News. In deze uitgave gaan de makers dieper in op de problemen binnen en buiten de lijnen. Zo nemen ze je in woord en beeld mee terug naar de protestmars op de dag dat de vorige uitgave verscheen en waar nog altijd veel over te doen is.