Categorie: "supporters"

Broodjes gezond en kwaliteitskoffie in De Kuip

Schermafbeelding 2014-07-04 om 10.04.36Goed nieuws voor mensen die vinden dat een stadionbezoek net perse gepaard hoeft te gaan met een vette hap: Met ingang van het seizoen 2014-2015 wordt het assortiment in De Kuip namelijk uitgebreid met gezonde(re) producten. Zo behoort voortaan ook een broodje gezond tot de mogelijkheden. Ook wordt de kwaliteit van het al bestaande assortiment verbeterd en worden bestaande voedselproducten vervangen door gezondere versies. Feyenoord komt hiermee tegemoet aan de wens van haar supporters, bij wie er vraag is naar gezond(er) eten in De Kuip. In vergelijking met andere stadions in Nederland beschikt De Kuip over een zeer divers en uitgebreid aanbod op het gebied van catering. Met de toevoeging van gezonde producten is dat vanaf dit seizoen nog meer het geval. En dat geldt ook voor de liefhebbers van een lekker bakkie troost:

Niet vergeten: munten inleveren!

Schermafbeelding 2014-07-28 om 22.36.06Let op, dat je niet voor een vervelende verrassing komt te staan als je wilt betalen, komende woensdagavond bij de wedstrijd tegen Besiktas even wat te eten en/of drinken wilt halen. De munten van het seizoen 2013-2014 zijn dit seizoen niet meer geldig. Sinds de Open Dag 2014 kan in De Kuip worden betaald met nieuwe munten, dit de rest van deze voetbaljaargang gelden blijven. Supporters krijgen uiteraard de mogelijkheid om hun oude munten in te wisselen voor de nieuwe exemplaren. Dit is gratis en kan bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord, vanaf het moment dat de stadionpoorten zijn geopend tot een half uur na afloop van de wedstrijd bij de bemande kassa’s. Het inwisselen van de munten is mogelijk tot en met december 2014, voor, tijdens of na Feyenoords laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar.

Mooi filmpje: het Feyenoordgevoel

Geen FSV-reis naar Besiktas-Feyenoord

Schermafbeelding 2014-03-03 om 23.13.47De vakantieperiode werkt niet mee.. En dus lukt het het de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) niet om een (charter)groepsreis te organiseren naar de wedstrijd van Feyenoord in Turkije. Vanwege het hoogseizoen zijn de toestellen of helemaal bezet of zeer beperkt in plaatsen. Tevens worden er woekerprijzen gevraagd voor het charteren van een toestel. Reisbureau Buitenlandsche Zaken, biedt wel reguliere arrangementen aan.

Het betreft reizen vanaf de vliegvelden Rotterdam, Amsterdam, Brussels , Dusselfdorf en Koln met twee overnachtingen in een 4* hotel in hartje Instanbul. Prijzen varieren van 400 tot 600 euro. Natuurlijk kunt u bij hen ook terecht voor een langer verblijf.

Besiktas met 2500 (vooral veel Nederlands/Turkse) supporters naar De Kuip

Schermafbeelding 2014-07-26 om 09.47.05Feyenoord kan zich opmaken voor een heet Europees avondje… Besiktas heeft 2500 kaarten verkocht voor het kunstmatig gecreëerde uitvak in De Kuip. Het merendeel (zo’n 2300 naar verluid) van de tickets zijn verkocht aan Turks-Nederlandse supporters. Het andere deel is ook daadwerkelijk in Turkije verkocht. Bij Feyenoord zijn de voorbereidingen in volle gang om de supporters van de thuis- en uitploeg te scheiden. De Rotterdamse club verplaatste vorig seizoen het uitvak naar de tweede ring en verwijderde daarop deze zomer de wanden op de vakken Y en G. Om van de buffervakken ook écht buffers te maken, worden er nu hekwerken geïnstalleerd.

De Open Dag bij Feyenoord: het complete programma

Schermafbeelding 2014-07-17 om 22.41.16Morgen is het zover: de dag van de traditionele Open Dag van Feyenoord. Voor veel kinderen een eerste kennismaking met De Kuip, voor veel andere supporters de kennismaking met de nieuwe/vernieuwde Feyenoordselectie. Die dag wordt traditiegetrouw de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen aan de supporters in De Kuip gepresenteerd. De nieuwe trainer Fred Rutten en een aantal nieuwe spelers, waaronder de kersverse aanwinst Khalid Boulahrouz, zullen voor het eerst meemaken hoe bijzonder het is om toegezongen te worden door een volle Kuip. De toegang tot de Open Dag 2014 is uiteraard gratis!

Amstel maakt plaats voor Heineken in De Kuip

Schermafbeelding 2014-07-17 om 22.20.17Geen wisseling van de wacht, maar een wisseling van de tap in De Kuip. Na een partnerschap van vele jaren met Amstel, wordt er, in de aanloop naar een nieuwe overeenkomst met Heineken, op dit moment in De Kuip hard gewerkt aan de overgang van Amstel bier naar Heineken bier. Dit betekent dat de oplettende bezoeker van de Open Dag aanstaande zondag al diverse Heineken uitingen in en rondom het stadion zal opmerken. Heineken en Stadion Feijenoord zijn druk bezig met de operationele omzetting van de overgang. De komende tijd zit er bij sommige uitgiftepunten in het stadion nog Amstel bier onder de tap. Zodra de omzettingen helemaal gereed zijn zal overal in De Kuip Heineken geschonken worden.

Politie en burgemeester grijpen in: géén Fortuna S. – Feyenoord

Schermafbeelding 2014-07-12 om 09.51.13Op de een-of-andere manier is het ieder seizoen wel een paar keer raak: oefenduels die worden verboden door overspannen burgemeesters. Deze keer is het weer eens de beurt aan onze club… Feyenoord komt namelijk aanstaande zaterdag niet in actie tegen Fortuna Sittard. Om veiligheidsredenen gaat de oefenwedstrijd niet door. Het duel zou zaterdag worden gespeeld in Susteren. De burgemeester van die gemeente ziet het echter niet zitten om de wedstrijd door te laten gaan. Er zouden volgens hem vanuit de lokale autoriteiten signalen zijn voor ‘verhoogde veiligheidsrisico’s’. Feyenoord betreurt het besluit, schrijft de club op de officiële website. De Rotterdammers spelen woensdag in De Kuip tegen Real Sociedad en voor dat duel had het graag nog tegen een club uit het betaald voetbal geoefend.