Categorie: "supporters"

Europa League Loting: de mogelijke tegenstanders van Feyenoord:

Schermafbeelding 2014-01-14 om 10.39.38Nou… die pot van gisteren is geweest, alhoewel er nog best een tijdje over nagepraat zal worden. Maar nu (manu) gaat het om vandaag, de loting voor de groepsfase van de Europa League waar we eindelijk weer eens van de partij zijn! Feyenoord is ingedeeld in pot 3. En dus kan Feyenoord niet loten tegen de andere clubs uit pot 3. (Het wordt dus sowieso GEEN: Everton, Young Boys, Dinamo Zagreb, FC Zurich, Estoral, Legia Warschau, Partizan Belgrado, Torino, Saint-Etienne, Guingamp of Rio Ave). Maar kunnen het dan wel worden, bij de loting, om 13.00 uur?

De potindeling (en dus de mogelijke tegenstanders) bij de Europa League-loting:

Feyenoorders opgelet: The Other Side of the Heart nu ook via iTunes

Schermafbeelding 2014-01-18 om 11.06.13Feyenoorders opgelet: dit is een dikke aanrader: De film The Other Side Of The Heart Is White is vanaf nu ook verkrijgbaar via iTunes. De supportersfilm over het unieke Feyenoord-gevoel ging in februari dit jaar in première en behaalde in recordtijd de status van Kristallen film, nadat meer dan 10.000 bezoekers de film in de bioscoop hadden gezien. Via iTunes is de film zowel te huur als te koop. Tevens kunnen klanten van UPC en Ziggo de film huren met Video on Demand via de televisie.

The Other Side Of The Heart Is White is een documentaire over het leven van vier fanatieke maar totaal verschillende Feyenoord-supporters. Hun gepassioneerde verhalen over de liefde voor de club gaan gepaard met bijzonder geschoten beelden van het stadion, de stad en de haven van Rotterdam.

Fuck… Feyenoord, daar had meer in gezeten! (billenknijpen here we come…)

Schermafbeelding 2014-02-05 om 11.09.38Goed, het had een stuk slechter af kunnen lopen bij die uitwedstrijd in Kiev, maar kom op Feyenoord…

…zo briljant was deze tegenstander niet. Er had ook absoluut meer in gezeten dan dat 1-1 gelijkspel tegen Zorya Lugansk…

1-1 lijkt Europees een aardig resultaat, maar -fuck- …we zijn toch beter dan deze gaten. En een overwinning vanavond had er mogelijk voor kunnen zorgen dat we volgende week net even  een heel klein beetje in de stress hadden moeten zitten. Want,  (en geloof me, ik kom al bijna 30 jaar in De Kuip) dit wordt gewoon weer billenknijpen bij de return…

Geen Oekraïne… dus RTL7 voor Feyenoordsupporters

Schermafbeelding 2013-08-28 om 19.18.15Hoe mooi Europese trips ook zijn, dit is er eentje die de meeste Feyenoordsupporters (begrijpelijk) laten schieten… En dus zijn we voor de EL-uitwedstrijd tegen Zorya Lugansk aangewezen op de televisie.

RTL7 zendt aanstaande donderdag de play-off wedstrijd in de voorronde van de Europa League tussen Zorya Luhansk en Feyenoord live uit. Het duel begint om 19.45 uur, de voorbeschouwing begint om 19.20 uur. Mocht je nou ook niet in de gelegenheid zijn om naar de thuiswedstrijd te gaan: De return een week later zal door FOX worden uitgezonden.

Europa League: Feyenoord weet tijd en stadion

Schermafbeelding 2014-03-19 om 09.11.42Het aanvangstijdstip en stadion van de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Zorya Luhansk is bekend. Het eerste duel in de play-off ronde van de Europa League begint op donderdag 21 augustus aanstaande om 20.45 uur lokale tijd (19.45 uur Nederlandse tijd). Locatie van de wedstrijd is het Valeri Lobanovski stadion, de thuishaven van Dinamo Kiev.

Eerder deze week werd bekend dat de uitwedstrijd tegen Zorya Luhansk niet op donderdag 28, maar donderdag 21 augustus wordt gespeeld. De UEFA heeft Kiev aangewezen als speelstad, omdat Luhansk is gelegen in het momenteel onveilige oosten van Oekraïne.

Feyenoord toch eerst uit in Europa League

Schermafbeelding 2013-11-22 om 11.32.40Al een halve vrije dag geregeld om lekker een pre-match-biertje te drinken voor die thuiswedstrijd tegen Zorya Lugansk? LET OP: In tegenstelling tot eerdere berichtgeving werkt Feyenoord eerst een uitduel af in de play-offs van de Europa League. De heenwedstrijd tegen de Oekraïners wordt op donderdag 21 augustus in Kiev gespeeld en niet in het oorspronkelijke stadion van de Europese tegenstander. FC Zorya Lugansk is namelijk afkomstig uit het oosten van Oekraïne, het gebied waar momenteel een oorlog gaande is en waar enkele weken geleden de vliegtuigcrash van MH17 plaatsvond. Aanvankelijk zou Feyenoord het heenduel thuis afwerken, maar dat is nu door de UEFA omgedraaid. Op donderdag 28 augustus volgt nu de thuiswedstrijd in De Kuip. Overigens heeft de Europese bond een team naar Kiev gestuurd om de situatie te inventariseren. FC Zorya Lugansk speelde haar eerdere Europese duels ook al in die stad.

Kaartverkoop: met korting naar Feyenoord – FC Zorya Luhansk

Schermafbeelding 2014-01-29 om 09.13.36De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Zorya Luhansk is inmiddels van start gegaan. Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders kunnen dus nu kaarten kopen voor het duel in de play-off ronde van de Europa League op donderdag 21 augustus. De kaartverkoop gaat via TicketBox en internet. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro per stuk. Tot aanstaande woensdag 13 augustus 23.59 uur geldt er voor seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders een korting van 5 euro per kaart.

Feyenoord – FC Utrecht op zondag ivm Europa League

Schermafbeelding 2014-08-08 om 09.04.28Pak de agenda/kalender er maar bij: de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht is verplaatst. Het competitieduel stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 23 augustus, maar wordt nu gespeeld op zondag 24 augustus. Dit is omdat de ploeg van trainer Fred Rutten op donderdag 21 augustus moet aantreden in de play-off ronde van de Europa League, tegen één van deze tegenstanders. (na voorloting bij de UEFA)

Het tijdstip van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht is vastgesteld op 14.30 uur. Het duel met Utrecht is voor Feyenoord de derde competitiewedstrijd van het seizoen. Aanstaande zondag opent de ploeg met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, terwijl een week later de ontmoeting met sc Heerenveen wacht.