Categorie: "supporters"

Oefenpot Feyenoord tegen Anderlecht

Schermafbeelding 2014-03-07 om 09.55.24Zoals ik vanochtend al meldde zal Feyenoord deze zomer een trainingskamp beleggen in Oostenrijk. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Feyenoord in Oostenrijk ook twee oefenwedstrijden spelen, welke toegankelijk zijn voor publiek. Een van deze wedstrijden is tegen het Belgische Anderlecht. De tweede tegenstander is op dit moment nog niet bekend. Nadere informatie over de data, locatie en aanvangstijd van de vriendschappelijke duels tijdens het trainingskamp volgt eveneens via deze website en het Twitter-kanaal.

Met het trainingskamp in Oostenrijk krijgt de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen steeds verder vorm:

Nagenieten: Jaaroverzicht 2015-2016 nu verkrijgbaar

Schermafbeelding 2014-03-12 om 22.39.54Het officiële Feyenoord Jaaroverzicht van het seizoen 2015-2016 is nu verkrijgbaar. In het 68 pagina’s tellende, fraai vormgegeven blad wordt in woord en beeld uitgebreid teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Het document is daarmee niet alleen een onmisbaar naslagwerk voor iedere Feyenoord-supporter, maar ook een tastbare herinnering aan de winst van de KNVB beker. In het Jaaroverzicht wordt uiteraard veel aandacht besteed aan het hoogtepunt van het afgelopen seizoen: de bekerwinst en de huldiging op de Coolsingel. Dat begint al bij de cover, waarop een fraaie foto prijkt van de feestvierende spelers met de beker in bad. Verderop in het blad wordt teruggeblikt op de succesvolle bekercampagne, waarin Feyenoord onoverwinnelijk bleek en maar liefst zes Eredivisieclubs versloeg. Van de overwinning op PEC Zwolle tot de finale tegen FC Utrecht, alle wedstrijden komen in een compleet overzicht aan bod.

Samengang: FSV De Feijenoorder: hoe zit het precies?

Schermafbeelding 2015-10-30 om 11.18.45Flinke ontwikkelingen in Feyenoord-supportersland. Daarom hierbij wat uitleg, zoals te vinden op de sites van De Feijenoorder en de FSV:
FSV De Feijenoorder, dat wordt de naam van de nieuwe supportersvereniging. Een krachtige naam die het beste van beide verenigingen combineert. Op 3 mei maakten we bekend dat de Feyenoord Supportersvereniging en Vereeniging De Feijenoorder de intentie hebben om de  handen in één te slaan en verder te gaan als één vereniging voor en door alle Feyenoordsupporters.

Algemene ledenvergadering

Binnenkort organiseren beide verenigingen een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV). Op deze vergadering leggen we het samengaan aan onze leden voor en beantwoorden graag alle vragen. Leden ontvangen binnenkort een uitnodiging en agenda.

Over een half jaartje: heel nieuw Feyenoord Museum aan Olympiazijde

Schermafbeelding 2015-11-10 om 16.58.51Het Feyenoord Museum, dat afgelopen zomer tijdelijk de deuren sloot, zal terugkeren aan de Olympiazijde van De Kuip. Hier zal een gloednieuw museum worden ingericht voor de relikwieën die het tastbare bewijs vormen van Feyenoords rijke geschiedenis.  Met een handtekening van het dagelijkse bestuur van Stichting Feyenoord Museum en vormgeversatelier Heijmerink Wagemakers/Pronk Studio werd de bouw van een splinternieuw museum woensdagmiddag bevestigd. Het nieuwe Feyenoord Museum zal worden gebouwd op de begane grond van het historische Olympiagebouw van De Kuip.

In het huwelijksbootje …in De Kuip!

Schermafbeelding 2015-11-10 om 16.58.51Trouwen op de middenstip van De Kuip, een spetterend feest met familie en vrienden in de luxe Boardroom en de huwelijksnacht doorbrengen in de legendarische spelerstunnel die uitkomt op het heilige gras. Feyenoord en hoofdsponsor Opel maken dit op zaterdag 11 juni mogelijk voor één verliefd stel in Nederland. Opel heeft hart voor Feyenoord en voor het legioen. Supporters van Feyenoord houden van hun club, dat is een verbintenis voor het leven. Net als het aangaan van een huwelijk. Met deze unieke actie geeft Opel een Feyenoord-supporter de kans om ook zijn andere liefde voor het leven aan zich te verbinden. Via www.opel.nl/feyenoord kunnen koppels met actuele of sluimerende trouwplannen zich tot vrijdag 20 mei aanstaande opgeven en motiveren waarom zij deze geheel verzorgde bruiloft verdienen. Welke supporter gaat hiervoor nou niet spontaan op zijn knieën?  

Legioen blijft Feyenoord trouw: al ruim 30.000 seizoenkaarten verkocht

Schermafbeelding 2016-03-31 om 17.11.25Klasse hoor! Enkele dagen na de laatste competitiewedstrijd van het huidige Eredvisie-seizoen bereikte Feyenoord een mooie mijpaal. Vandaag werd bekend dat de 30.000ste seizoenkaart voor het seizoen 2016-2017 is verkocht, zo valt te lezen op het digtale thuis van de club. Dat deze grens dit jaar twee weken eerder wordt bereikt dan een jaar geleden, benadrukt nog maar eens dat grote trouw en loyaliteit van het Feyenoord-legioen. Afgelopen zondag na afloop van de wedstrijd tegen NEC werden diezelfde supporters hartelijk bedankt voor hun steun gedurende het jaar.

Feyenoord gaat nog een wedstrijd spelen dit seizoen!

Schermafbeelding 2013-12-25 om 15.34.30De beker is binnen, de derde plaats ook… De competitie is afgelopen, maar in de laatste trainingsweek van het seizoen 2015-2016 speelt Feyenoord toch nog een potje: een oefenwedstrijd tegen vv Lyra. Op woensdag 18 mei oefent de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in De Lier tegen de zaterdagtweedeklasser. De aftrap van het duel is om 19:00 uur. In juli 2007 oefenden beide ploegen ook al eens tegen elkaar, toen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Feyenoord werd destijds gecoacht door Bert van Marwijk en opende de oefencampagne met een 0-8 overwinning op de Westlandse amateurs.

Schitterende opbrengst voor Hartstichting door Feyenoord – Sparta

Schermafbeelding 2016-03-24 om 10.16.53Klasse! Dat zijn mooie berichten: De ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam, die op 24 maart werd gespeeld in De Kuip, heeft een totaalbedrag opgeleverd van € 120.602,66 voor de Hartstichting. Mark Koevermans (commercieel directeur Feyenoord), Manfred Laros (algemeen directeur Sparta Rotterdam) en Johan Claassen (algemeen directeur Opel Nederland) hebben afgelopen zondag voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – N.E.C. een cheque met dit schitterende bedrag overhandigd aan de Hartstichting. Met de opbrengst van de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ zal de Hartstichting zoveel mogelijk extra automatische externe defibrillators (AED’s) toegankelijk maken voor burgerhulpverleners. Hiervoor zullen AED’s aan de buitenzijde van een gebouw worden geplaatst en worden aangemeld bij het reanimatie-oproepsysteem, zodat opgeroepen burgerhulpverleners onderweg naar een slachtoffer een AED kunnen oppikken.