Categorie: "supporters"

Volgende week: PMDS (You’ll never drink alone!)

Schermafbeelding 2015-08-01 om 10.27.20Het is bijna weer zover, het seizoen 2015/2016 staat in de startblokken om te beginnen met een mooie avond pot tegen FC Utrecht. Het is een late avondwedstrijd dus dat betekend… veel tijd voor een ouderwetse PMDS! Daarom is er voor de wedstrijd bij Cafe de Pint een PMDS party 2.0. Na het succes van de vorige keer moest er wel een vervolg komen! De Pint zorgt ditmaal voor dat er lekkere ‘oldschool’ beats uit de boxen knallen.

Feyenoorders opgelet: Kaartverkoop Feyenoord – Willem II van start

Schermafbeelding 2013-06-21 om 10.07.58Seizoenkaarthouders en houders van een Legioen Clubkaart kunnen vanaf woensdag (vandaag) kaarten kopen voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Willem II. Dat duel wordt op zondag 13 september om 14.30 uur gespeeld. De vrije verkoop voor deze thuiswedstrijd begint op zaterdag 1 augustus om 9.00 uur.

De kaartverkoop voor Feyenoord – Willem II verloopt alleen via Internet. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf  € 21,- per stuk. Seizoen- en Legioen Clubkaarthouders kunnen per direct kaarten bestellen via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Het nieuwe Feyenoord uitshirt loopt als een trein! Nu ook met lange mouwen

Schermafbeelding 2015-04-24 om 11.28.42Het nieuwe uitshirt van Feyenoord is mateloos populair onder de supporters. Het donkerblauw met oranje tenue voor het seizoen 2015-2016 vindt vooral gretig aftrek onder de jongeren. Zo verkocht de club nu al dubbel zoveel uitshirts in kindermaten ten opzichte van geheel vorig seizoen. Gevolg is onder meer dat de maten 116 t/m 164 (korte mouw) van het uitshirt nog slechts beperkt op voorraad zijn in de Feyenoord Fanshops, waar het uittenue sinds eind april verkrijgbaar is. De nieuwe voorraad uitshirts in kindermaten (korte mouw) wordt voor de feestdagen in december verwacht. Ook de uitshirts in volwassen maten gaan erg hard. Daarvan zijn er momenteel al meer dan 10% boven het gehele aantal van vorig seizoen verkocht.

Vanavond het afscheid: Jordy Clasie over Het Legioen

Schermafbeelding 2015-04-07 om 12.12.24Vanavond is het zover, dan neemt Jordy Clasie (24) in de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Southampton afscheid van het legioen. ”Ik zal ze missen, de mensen hebben me altijd gesteund en maken Feyenoord tot de fantastische club die het is, míjn club. Dat blijft zo”, stelt hij in VI. ”Ik vertrek als aanvoerder, heb me op alle fronten ontwikkeld, thuis zitten een vrouw en straks twee kindertjes… Ja, ik ben best trots op mezelf”, zegt de middenvelder verder. ”Tegelijkertijd heb ik inderdaad niets gewonnen. Dat steekt, omdat ik vind dat het er juist wel heeft ingezeten. En niet één keer. Het rare was dat we er in de topwedstrijden meestal wel stonden, het ging mis tegen de zogenoemde kleinere clubs. Het laatste stapje konden we maar niet zetten. Daarmee hebben we iedereen tekortgedaan. Hoe het kan? Ik weet het ook niet. Misschien was het gemakzucht, onderschatting.”

De Feijenoorder / Groene Haas FIFA-toernooi

Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.56.18Zelf heb ik eerlijk gezegd helemaal niets met computergames, maar aangezien er onder het Legioen natuurlijk volop supporters zijn die dit wel als een mooi tijdverdrijf zien, toch even aandacht voor het volgende: Op zondag 9 augustus wordt namelijk het eerste FIFA Playstation Supporterstoernooi voor Feijenoorders georganiseerd: ‘Het Groene Haas FIFA toernooi’. Het toernooi zal om 16h00 beginnen in de huiskamer van Charlois: Café ‘t Vinkje (Doklaan 45, Rotterdam). Deelname kost je EUR 10, maar daarvoor krijg je twee consumpties en maak je kans op mooie prijzen:

- De winnaar van het toernooi wint EUR 60, een goodiebag gesponsord door FRFC1908 met o.a. cadeaubon t.w.v. EUR 25,- voor de FRFC1908 webshop en natuurlijk eeuwige roem. Daarnaast heeft de winnaar zich direct geplaatst voor eventueel een nieuw toernooi in de toekomst!  De verliezer van de finale wint EUR 30 en uiteraard ook een goodiebag met daarin een aantal prijzen!

Nog enkele kaarten beschikbaar voor Feyenoord-Southampton-Barbecue

Schermafbeelding 2015-07-22 om 20.13.00Voorafgaand aan de openingswedstrijd Feyenoord – Southampton FC organiseert Feyenoord een barbecue voor supporters. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Toegangsbewijzen voor de barbecue zijn alleen te koop voor supporters die in het bezit zijn van een wedstrijdkaart voor Feyenoord – Southampton. De barbecue is op basis van ‘all you can eat’. Drank is niet inbegrepen, maar kan tegen betaling van munten worden gekocht.

Toegangsbewijzen zijn uitsluitend vooraf en alleen online te koop voor € 15,- per stuk via www.feyenoord.nl/bbq.