Categorie: "supporters"

Standard Luik-spandoek zou bij Feyenoord niet kunnen

Schermafbeelding 2015-01-29 om 10.08.12Je kunt het bijna niet hebben gemist: de fans van Standard Luik (we wisten al dat het boefjes waren) lieten zich afgelopen weekend met een groot spandoek van hun duisterste kant zien. Kan zoiets ook bij Feyenoord gebeuren? “Nee,” aldus Raymond Salomon van Feyenoord tegen Metro. ”Onze supporters steken doorgaans veel tijd en energie in het maken van de doeken. Om teleurstellingen te voorkomen zorgen we ervoor dat we hier vroeg bij betrokken worden. Zo kunnen we niet alleen de ideeën toetsen aan de richtlijnen, maar ook faciliteren bij de voorbereidingen en het uitrollen van het spandoek in het stadion.

Uitverkocht… Feyenoord – AS Roma in volle Kuip

Schermafbeelding 2014-07-29 om 21.20.13Lekker hoor. Laten we hopen dat we er na de uitwedstrijd nog een beetje florissant voor staan, dan kan het wel eens een aardige beresfeer worden… De kraker tussen Feyenoord en AS Roma in De Kuip staat pas over een maand op het programma, maar is nu al volledig uitverkocht. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen AS Roma ging begin deze maand van start, waarbij seizoenkaarthouders twee weken lang het voorrecht hadden om hun eigen plaats terug te kopen. Vandaag (woensdag) werden na de Legioen Clubkaarthouders ook de reguliere Clubkaarthouders in staat gesteld om een kaartje te kopen. En dat hebben ze gedaan ook: binnen enkele minuten werden de laatste kaarten voor de return in de knock-outfase van de Europa League verkocht, wat betekent dat de ploeg van trainer Fred Rutten op donderdagavond 26 februari kan rekenen op de steun van een bomvolle Kuip.

Meeslepend promofilmpje voor AS Roma – Feyenoord

De laatste training voor Ajax – Feyenoord (regelement…)

Schermafbeelding 2014-06-25 om 19.43.10Feyenoord werkt aanstaande zaterdag 24 januari de laatste training af in de aanloop naar de Klassieker van zondag. Deze training vindt plaats in De Kuip en begint om 10.30 uur. De oefensessie is vrij toegankelijk voor supporters, die de ploeg van trainer Fred Rutten zodoende een extra stimulans kunnen geven voor de uitwedstrijd tegen Ajax. Lees hieronder belangrijke informatie omtrent het bezoeken van de zaterdagtraining.

Rondleiding in De Kuip nu ook langs Feyenoord-spelersshirts

Schermafbeelding 2015-01-23 om 13.38.12Mooi nieuws voor mij, als Feyenoordshirts-verzamelaar: de rondleidingen door De Kuip brengen bezoekers voortaan langs een extra locatie: de Feyenoord-zaal. In deze ruimte is sinds kort een unieke collectie te bewonderen, bestaande uit tien tijdens wedstrijden gedragen shirts van Feyenoord-helden uit het recente verleden.

Zo zijn shirts te bewonderen van onder andere Dirk Kuyt, Patrick Paauwe, Pierre van Hooijdonk, Giovanni van Bronckhorst en Graziano Pellè. De shirts zijn in bruikleen gegeven aan het Feyenoord Museum door Vereeniging De Feijenoorder.

AS Roma – Feyenoord bijna uitverkocht: nog geen antwoord op verzoek om meer kaarten

Schermafbeelding 2013-06-21 om 10.07.58Laten we hopen dat het nog lukt om er meer kaarten bij te krijgen en dat er dus zoveel mogelijk Feyenoorders aanwezig kunnen zijn in Italië. Feyenoord heeft inmiddels 3415 kaarten verkocht voor het Europese treffen met AS Roma in Italië. Zaterdag mogen de ‘gewone’ seizoenkaarthouders proberen om een ticket te bemachtigen. Bij de clubleiding van AS Roma ligt een verzoek op meer kaarten, maar in De Kuip hebben ze nog geen antwoord daarop ontvangen. Momenteel heeft Feyenoord dan ook de beschikking over ‘slechts’ 3600 kaarten. Misschien toch nog maar een keertje een telefoontje aan wagen om er nog tweeduizend kaartjes bij te krijgen ofzo…

“Klassieker in De Kuip is anders dan in de arena”

Schermafbeelding 2014-02-27 om 22.42.01In Rotterdam of in amsterdam… Er zijn wel degelijk verschillen waar De Klassieker wordt gespeeld. Dat weet oud-scheidstrechter Mario van der Ende als geen ander. ”In Rotterdam zijn de passie en haat nog veel duidelijker voelbaar, staat iedereen nog meer op scherp”, deelt hij zijn ervaringen in De Telegraaf. ”Het is een heerlijke wedstrijd voor een scheidsrechter, omdat er tijdens de Klassieker altijd iets gebeurt. Maar wie gaat ‘m komende zondag fluiten? Van der Ende denkt het wel te weten: “Normaal gesproken zou je zeggen dat Björn Kuipers de aangewezen persoon is, omdat de beste scheidsrechter de belangrijkste wedstrijden moet fluiten.”

Inschrijving voor mee naar Rome (via FSV incl kaart) nog t/m woensdag

Schermafbeelding 2015-01-13 om 11.27.53Met de Feyenoord Supporters Vereniging mee naar Rome? Dat kan, maar je moet wel een beetje opschieten. In overleg hebben club en supportersvereniging besloten om de FSV reisarrangementen naar Rome inclusief wedstrijdkaarten aan te bieden. Supporters die mee willen met onze 1-daagse of  2-daagse vliegreis en lange busreis hoeven dus niet zelf een kaart te kopen via ticketbox. De arrangementen inclusief wedstrijdkaarten gelden tot en met komende woensdag (21 januari). Na woensdag zullen supporters zelf zorg moeten dragen voor de aanschaf van wedstrijdkaarten via ticketbox. Zij kunnen zich na woensdag nog wel inschrijven op één van onze reizen mits ze een kaart hebben kunnen bemachtigen en er nog plaats is.