Categorie: "supporters"

Feyenoord – AS Roma… UEFA MAFIA

Schermafbeelding 2014-11-07 om 13.52.44Het moge duidelijk zijn…

…deze scheidsrechter wist precies wat de bedoeling was: het was niet de bedoeling dat Feyenoord de volgende ronde zou bereiken.

Goed, het is jammer dat er nog altijd hersenloze Feyenoordsupporters zijn die dingen op het veld gooien, maar dat was vandaag wel een druppel op de gloeiende plaat van alle beslissingen in ons nadeel: De onbestrafte elleboog tegen Kazim, de onzinnige rode kaart voor Te Vrede, het opblaas-banaan-incident, het staken, de rode kaart voor Mulder, het ontbreken van zulke kaarten toen er 25 man van Roma halverwege het veld liepen bij de 1-1 (waarvan er ook nog eens een stel flink liepen te gebaren naar het publiek), die belachelijke beslissing om de corner aan de andere kant te laten nemen en de niet gegeven rode kaart voor die Italiaanse doodschop in de slotfase… (best wel een lijst, en dan heb ik het nog niet eens over alle kleine beslissingen die in ons nadeel uitvielen).

Feyenoord – AS Roma: 20% meer stewards, vuurwerkhonden en …DJ Paul Elstak

Schermafbeelding 2015-02-26 om 15.42.15Nog een paar uurtjes, dan neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen AS Roma, een beladen duel, zeker na vorige week. En dus neemt Feyenoord extra maatregelen om de pot goed te laten verlopen. De club zet in totaal 20 procent meer personeel in dan bij de voorgaande wedstrijden in de Europa League. Vuurwerkhonden zullen daarnaast zowel bij uit en thuispubliek naar vuurwerk zoeken, aldus het Rotterdams Dagblad.

Alvast in de stemming komen voor Feyenoord – AS Roma? Het kan met deze mix:

Schermafbeelding 2014-05-12 om 20.20.48Kun je ook niet wachten tot het donderdagavond is? Dan is dit misschien een lekker nummertje om alvast in de stemming te komen. De heren van de South Side Elite zijn druk bezig met werkzaamheden in de studio. Inmiddels is bekend dat hun nieuwe track “Wij zijn Feyenoord” officieel op label zal gaan uitkomen. Wanneer is nog een verrassing, maar momenteel wordt er hard gewerkt om de video clip af te krijgen. Is dat dan alles? Nee zeer zeker niet! Speciaal voor aanstaande donderdag hebben ze de track “SUPER FEYENOORD” in een nieuw jasje gestoken. Nu al te beluisteren via deze link.

Morgen met de trein naar De Kuip? LET OP!

Schermafbeelding 2013-10-04 om 12.16.45Het zal jullie niet ontgaan zijn: Feyenoord speelt morgen om 21.05 uur tegen A.S. Roma. De wedstrijd in het kader van de Europa League zal gespeeld worden in een uitverkocht stadion. Evenals bij de thuiswedstrijd tegen Excelsior moeten bezoekers reizend met de trein tussen Den Haag en Rotterdam rekening houden met een vertraging en/of een omleiding. Voor het project Spoorzone Delft voert ProRail grootschalige werkzaamheden uit rondom station Delft. Het nieuwe ondergrondse station Delft wordt aangesloten op het bestaande spoornetwerk. Om deze vernieuwingen mogelijk te maken en om dit werk goed en veilig uit te kunnen voeren, is er van zondag 22 t/m vrijdag 27 februari geen treinverkeer mogelijk op het traject Schiedam Centrum – Den Haag Hollands Spoor (HS) / Den Haag Centraal. Op dit traject rijden NS-bussen in plaats van treinen:

Feyenoord – AS Roma: oproep

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Nog twee nachten slapen: aanstaande donderdag staat dé wedstrijd op het programma. Feyenoord – AS Roma. Alles of niets. Door een prima prestatie in het Olympische stadion te Rome hebben we met de 1-1 een goede uitgangspositie, maar de strijd is nog lang niet gestreden… Voor de thuiswedstrijd doen alle sfeergroepen een beroep op jullie, de supporters. Geen strandballen of luchtkussens, maar vlaggen, spandoeken, sjaals en alles wat je maar kunt bedenken. Donderdag geen sfeeractie van een minuut, maar gewoon 90 minuten lang chaos. Vanaf het moment dat de Italianen het veld betreden.

Italiaanse politie verwacht geen problemen met Feyenoorders in Rome

Schermafbeelding 2014-08-29 om 13.34.51Laten we hopen dat ze gelijk krijgen: De politie in Rome verwacht geen problemen bij de Europaleague-wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord. Naar verwachting zitten donderdag bijna 5000 Feyenoord-supporters in het stadion. Volgens de Italiaanse politie is er sprake van een ‘gemiddeld risico,’ omdat beide clubs nog nooit eerder tegen elkaar speelden. Daardoor zijn er geen wraak- of haatgevoelens tussen de supporters van beide clubs.

Mooie en voordelige Feyenoordsjaal: ROME WE KOMÛH!

Schermafbeelding 2015-02-11 om 15.00.03Nog een paar nachten en de volksverhuizing naar Rome gaat beginnen. Het is lang geleden dat zoveel Feyenoord-supporters de weg naar het buitenland vonden. Rome gaat dan ook een mooi voetbalfeest worden voor jong en oud. Bij een mooi feest hoort een mooi aandenken en speciaal voor die reden hebben de Feyenoord Supportersvereniging en de Feyenoordfans-shop FRFC1908 de handen in elkaar geslagen om een mooi en uniek item te maken; een prachtige sjaal met een onvervalste Rotterdamse slogan erop: Rome we komûh!

Poorten van de Kuip open: bezoek het Coen Moulijn-beeld op zijn geboortedag

Schermafbeelding 2014-02-15 om 11.43.32Aanstaande zondag, 15 februari, is de geboortedag van Coen Moulijn. Het in 2011 overleden clubicoon zou die dag de leeftijd van 78 jaar hebben bereikt. Feyenoord biedt alle supporters de mogelijkheid om zondag tussen 9.30 en 15.00 uur het standbeeld van Moulijn bij De Kuip te bezoeken. Het standbeeld van Coen Moulijn is te vinden aan de Olympiazijde van Stadion Feyenoord, direct voor de eregalerij van herinneringsstenen, met daarop de namen van Coens ploeggenoten uit het legendarische Feyenoord-elftal van 1970.

Nog enkele plaatsen beschikbaar naar Rome met FSV

Schermafbeelding 2015-02-13 om 10.16.36Nog geen kaart? Nog geen reis geboekt? Snel doen dan, je moet wel opschieten!Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd AS Roma-Feyenoord. Supporters kunnen hiervoor terecht bij TicketBox tot maandag a.s. De FSV heeft nog enkele plaatsen beschikbaar voor de 2-daagse vliegreis naar Rome. Uw boeking voor deze reis is eenvoudig te plaatsen via deze link. Hier geldt nadrukkelijk: vol is vol! Haast is dus geboden.