Categorie: "supporters"

Losse kaarten Europa League in de verkoop

Schermafbeelding 2014-01-29 om 09.13.36Nog geen passepartout voor de Europa League-thuiswedstrijden van Feyenoord? Ze zijn er nog en Feyenoord is inmiddels ook gestart met de losse verkoop van kaarten voor de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League. Voor thuisduels met Standard Luik (2 oktober) en HNK Rijeka (6 november) geldt een 1:1 regeling, wat wil zeggen dat seizoenkaarthouders en (Legioen) clubkaarthouders één kaart per wedstrijd kunnen kopen. Voor de thuiswedstrijd tegen Sevilla FC (27 november) geldt een 2:1 regeling, waardoor seizoenkaarthouders en (Legioen) clubkaarthouders twee kaarten voor dit duel kunnen kopen.

Berry – Wij Zijn Feyenoord! (officiële videoclip)

Elvis Manu: ‘Niet als speler? Dan als supporter in De Kuip!’

Schermafbeelding 2014-09-12 om 10.01.02Hij is nu eigenlijk al een beetje de held van het seizoen: Elvis Manu, die Feyenoord met zijn late treffer tegen FC Zorya Lugansk naar de groepsfase van de Europa League schoot. In het Algemeen Dagblad vertelt Manu (21 pas) dat hij mede dankzij zijn vader staat waar hij nu staat. Terwijl de kleine Manu er alles aan deed om profvoetballer te worden, werkte zijn vader zich een slag in de rondte om zijn gezin te onderhouden. “Op een gegeven moment had hij zelfs twee banen, ik zag hem bijna niet meer”, zegt Manu in de krant. “En het kleine beetje wat mijn ouders over hadden, zetten ze opzij voor mij. Dat zal ik nooit vergeten”, aldus de Feyenoord-aanvaller.

Hand in Hand op een kerkorgel!

Feyenoord met minstens 800 supporters naar Sevilla

Schermafbeelding 2014-03-07 om 09.55.24Feyenoord zal volgende week donderdag minimaal door ruim 800 Feyenoord fans gesteund worden bij de opening van de Europa League tegen de Europa League winnaar. Tot aan donderdagmiddag verkocht Feyenoord dus een kleine duizend kaarten.

Alle seizoenkaarthouders van Sevilla kunnen gratis naar Sevilla – Feyenoord. Morgen begint verkoop van de overige kaarten van de thuisclub.

Kaartjesboeren hebben niet genoeg papier voor Feyenoord-Europaleague-kaarten!

Schermafbeelding 2014-07-29 om 21.20.13Kijk… Da’s dan wel weer een mooi bericht…

Eigenaren van Primera winkels in de regio Rijnmond kampen met een tekort aan papier om Feyenoordkaarten voor de Europa League op te printen. Volgens Metronieuws is er een klein probleem. Het papier waarop de wedstrijdtickets worden gedrukt is bij veel Primera-winkels in de regio op. Het gaat om zaken in Rotterdam-Zuid, maar ook bij de filialen in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Oud-Beijerland en Rhoon spreken ondernemers van een tekort. “Een normale competitiekaart wordt geprint op het formaat 241”, legt Anneke Polder van Primera Polder aan de Spinozaweg in Rotterdam-Zuid uit. “Dat is een kaart met een speciaal Feyenoordlogo en daar hebben wij er genoeg van op voorraad. Voor de Europa League worden andere tickets gebruikt… En dus kunnen de kaarten binnenkort weleens uitverkocht zijn, zonder dat ze echt uitverkocht zijn.

Feyenoorders, laat je van je beste kant zien:

Schermafbeelding 2014-09-09 om 11.38.52Onderstaande oproep zag ik vanochtend staan op de site van de Feyenoord Supportersvereniging.

Ik ga er van uit dat zowel Feyenoord als de Supportersvereniging inmiddels een kaartje, poster, sjaaltje en/of shirtje heeft gestuurd, maar het lijkt me een kleine moeite om die kleine man ook als Feyenoordsupporters sterkte en beterschap te wensen!

Feyenoord bellen? Vergeet het maar…

Schermafbeelding 2014-09-05 om 11.01.14In verband met onverwacht noodzakelijk technisch onderhoud is Feyenoord tot aan begin van de middag vandaag (vrijdag) niet telefonisch bereikbaar. Feyenoord rekent erop dat het nummer 0900-1908 in de loop van de middag weer bereikbaar is.

Supporters met vragen, bijvoorbeeld over de verkoop van passe partouts voor de groepsfase van de Europa League, kunnen totdat het onderhoud voltooid is terecht op www.feyenoord.nl/service. Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen plus antwoorden en kun je een vraag stellen via het reactieformulier.

Informatie over kaartverkoop voor Sevilla uit

Schermafbeelding 2013-06-21 om 10.07.58 De kaartverkoop voor Sevilla FC – Feyenoord gaat op zaterdag 6 september aanstaande van start. Houders van een Diamondcard kunnen die dag vanaf 9.00 uur een kaart kopen voor de eerste uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Dezelfde dag vanaf 11.00 uur komen ook Goldcardhouders aan bod, terwijl de verkoop voor Silvercardhouders vanaf 13.00 uur van start gaat. De uitwedstrijd van Feyenoord tegen Sevilla FC wordt op donderdag 18 september om 21.05 uur gespeeld.

Vandaag: start verkoop passe partout-kaarten voor Feyenoord in de Europaleague

Schermafbeelding 2014-03-29 om 09.03.16Feyenoorders opgelet: De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League is vanochtend om 9.00 uur in passe partout-vorm van start gegaan. Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders kunnen dan met voorrang een passe partout kopen voor de drie thuiswedstrijden tegen Sevilla FC, Standard Luik en HNK Rijeka. Zij profiteren hierbij van een korting van ongeveer 25%.

De kaartverkoop (uitsluitend via TicketBox en Internet) loopt tot vrijdag 12 september 13.00 uur. Daarna kunnen clubkaarthouders een week lang een passe partout kopen met een voordeel van ongeveer 15% op de som van de losse kaarten. Op 20 september start de verkoop van losse dagkaarten voor de verschillende wedstrijden.