Categorie: "supporters"

Enorm afscheids-interview met Ronald Koeman

Schermafbeelding 2014-04-16 om 15.54.56We hebben nog twee wedstrijden voor de boeg, maar in de nieuwe VI blikt Ronald Koeman alvast terug op zijn driejarige trainerscarrière bij Feyenoord. Voetbal International pakt groots uit met een afscheidsinterview met de oefenmeester wiens gevoel zei dat het klaar was in De Kuip. Dat de coach in zijn periode in De Kuip geen prijs heeft weten te pakken vindt hij uiteraard jammer. Maar Koeman, zijn staf en de spelers hebben de club iets veel mooiers gegeven, stelt hij in het voetbalweekblad. ‘Hoewel we geen prijs pakten, wonnen we wel de trots van de mensen terug. Misschien is dat wel veel meer waard.’

(VIDEO) Mooie oproep voor Feyenoordsupporters:

Naar PSV – Feyenoord? LET OP!

Schermafbeelding 2013-10-04 om 12.16.45Morgen naar Eindhoven? Let op: Feyenoord-supporters die met de trein-combi richting Eindhoven reizen voor de uitwedstrijd tegen PSV, dienen er rekening mee te houden dat er in verband met de Marathon van Rotterdam in de ochtend diverse wegen rondom De Kuip zijn afgesloten. De lopers zullen tussen 10.40 uur en 11.30 uur de Stadionweg passeren, waardoor deze tot uiterlijk 12.30 uur afgesloten zal zijn.

PSV – Feyenoord nog steeds gewoon om half vijf

Schermafbeelding 2014-04-08 om 11.34.05De wedstrijden PSV – Feyenoord en  ajax – ADO Den Haag worden zondag op dezelfde tijd gespeeld. Beide duels beginnen om 16.30 uur. Dat heeft de KNVB laten weten. Het duel van ajax zou eigenlijk 4 uur eerder beginnen. De KNVB is van mening dat er nu sprake is van het meest sportieve en spannende scenario in de ontknoping van de eredivisie. Als Feyenoord punten zou laten liggen in Eindoven zouden de amsterdammers kampioen kunnen worden als het zelf thuis van ADO Den Haag wint. Ronald Koeman heeft in het AD al laten weten dat hij het eventuele feestje bij ajax gewoon nog minstens een week uit wil stellen door met Feyenoord te winnen in Eindhoven. Laten we het hopen!

Zo ziet de nieuwe Feyenoord seizoenkaart er uit:

Gedurende afgelopen periode hebben seizoenkaarthouders mee kunnen stemmen over het nieuwe ontwerp voor de Feyenoord Seizoenkaart 2014-2015. Het ontwerp is nu bekend. De meeste stemmen gingen uiteindelijk naar de kaart waarop een close-up van het thuisshirt met het Feyenoord-logo te zien is. Het winnende ontwerp wordt als kaart in productie genomen en voorafgaand aan het seizoen 2014-2015 aan alle seizoenkaarthouders verstuurd.

Feyenoord en Go Ahead bezorgen het Sophia een mooie dag!

Schermafbeelding 2014-04-01 om 13.53.19Even dacht ik dat Go Ahead Eagles met ‘Sophia’ op de rug speelde, dat was natuurlijk echt waanzinnig geweest. Het bleek de normale rugsponsor ‘Sophiq’ te zijn, maar toch hebben de bezoekers zich zondag van hun beste kant laten zien bij de wedstrijd tussen Feyenoord en de Eagles. De collecte die zondag rond de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles plaatsvond in De Kuip voor het Sophia Kinderziekenhuis heeft een totaalbedrag van 21.365,82 euro opgeleverd. Dit bedrag komt ten goede aan Sophia TV, dat gemiddeld vier keer per week live radio- en televisie-uitzendingen met en voor de kinderen in het ziekenhuis. Een deel van dit bedrag werd bijeengebracht door supporters van Go Ahead Eagles. De Supportersvereniging Go Ahead Eagles stelde 1000 euro beschikbaar. Bovendien leverde een collecte onder de uitsupporters in de bussen van Deventer naar Rotterdam 860,81 euro op. Grote klasse! 

Straks naar De Kuip? Vertrek op tijd!

Schermafbeelding 2014-03-07 om 09.55.24Feyenoorders opgelet! Als je naar je klok kijkt en denkt dat je nog een hele tijd hebt voordat je naar De Kuip gaat voor Feyenoord – Go Ahead Eagles, dan moet je er wel zeker van zijn dat je die klok al op de zomertijd hebt gezet. Anders kan je zomaar een uur te laat komen! De aftrap van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles is zondag om 12.30 uur en omdat de wedstrijd zo goed als uitverkocht is, is het slim om bij voorkeur per openbaar vervoer naar De Kuip te komen.

Dikke Duim voor Eagles-fans in de aanloop naar Feyenoord – Go Ahead

Schermafbeelding 2013-08-02 om 09.15.22Grote klasse! De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles zal zondag voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles een cheque van 1000 euro overhandigen aan het Sophia Kinderziekenhuis. Bovendien wordt er in de bus vanuit Deventer naar Rotterdam gecollecteerd onder supporters die het duel in De Kuip bezoeken. Met de donatie dragen de supporters van Go Ahead Eagles hun steentje bij aan de Sophia dag in De Kuip. Op deze dag wordt er gecollecteerd voor het Sophia Kinderziekenhuis en zijn er circa 800 kinderen uit het Sophia te gast.

Sjaalactie rondom Feyenoord – Go Ahead Eagles

Schermafbeelding 2014-03-29 om 09.03.16Rondom de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles van aanstaande zondag (30 maart, aanvang 12.30 uur) geldt een bijzondere sjaalactie in de Feyenoord Fanshops. Een groot aantal Feyenoord-sjaals is die dag te koop voor een speciale prijs van tien euro per stuk in de vestiging van de Fanhop tegenover het stadion, de Coolsingel en in de officiële verkooppunten van de Fanshop in en rondom De Kuip. Klik hier voor meer informatie over de Feyenoord Fanshops en de openingstijden van de vestigingen.

Feyenoord (wéér) zonder Het Legioen naar Almelo…

Schermafbeelding 2013-12-13 om 17.04.16hmmm… Kwalijke zaak…

Als de voortekenen niet bedriegen, moet Feyenoord het woensdag voor de tweede keer dit seizoen op bezoek bij Heracles Almelo stellen zonder eigen supporters. De clubleiding gaat opnieuw niet akkoord met de verplichte buscombiregeling van de gemeente Almelo. Daardoor blijft net als op 18 december, toen Heracles en Feyenoord in de beker tegenover elkaar stonden, het uitvak in het Polman Stadion leeg.