Categorie: "supporters"

Europa League: hoe zit het met de kaartverkoop voor AS Roma – Feyenoord?

Schermafbeelding 2014-08-29 om 13.34.51Ook plannen om naar Rome te gaan? Helaas, je moet nog even wachten op duidelijkheid. Feyenoord verwacht niet eerder dan half januari meer nieuws te kunnen verschaffen over de kaartverkoop voor de wedstrijd AS Roma – Feyenoord op donderdag 19 februari 2015 in de Europa League. De clubleiding wil eerst de uitkomsten van een overleg met de Italianen afwachten, dat in de tweede week van januari gepland staat. Tijdens dat gesprek worden onder andere afspraken gemaakt over het aantal beschikbare kaarten, de prijs en de opvang van de Feyenoord-supporters.

Kantoor FSV dicht tot begin volgend jaar…

Schermafbeelding 2014-09-05 om 11.01.14Info nodig van de FSV? Let op: In verband met de feestdagen is het kantoor van de Feyenoord Supporters Vereniging gesloten van maandag 22 december tot maandag 5 januari. Hierdoor is de FSV ook telefonisch niet bereikbaar. In deze periode gestuurde post en/of mail wordt 5 januari beantwoord.

Voordelig naar een thuiswedstrijd van Feyenoord

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Ik meldde het eerder vandaag al, Feyenoord belegt in de winterstop ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft een trainingskamp in Dubai. Voorafgaand aan het trainingskamp in Dubai speelt Feyenoord op zondag 4 januari om 14.30 uur benefietwedstrijd tegen FC Emmen in De Kuip. De opbrengst van dit duel gaat volledig naar de Feyenoord Foundation, het goede doel van Feyenoord. Kaarten voor deze wedstrijd zijn voor € 7,50 per stuk te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Het Legioen wil massaal naar Rome voor Europa League-wedstrijd

Schermafbeelding 2014-08-29 om 13.34.51De belangstelling is enorm: supporters van Feyenoord willen op donderdag 19 februari met duizenden naar Rome reizen voor de Europa Leaguewedstrijd tegen AS Roma, de club van Oranje-international Kevin Strootman. In het Olympisch Stadion van de Italiaanse hoofdstad kunnen 3600 fans in het uitvak, maar Feyenoord moet afwachten of de Italianen ook daadwerkelijk zoveel kaarten ter beschikking stellen. De belangstelling voor het duel, dat één dag voor de start van de voorjaarsvakantie plaatsheeft, is nu al enorm.

Europese duels Feyenoord tegen AS Roma ‘gewoon’ live op RTL7

Schermafbeelding 2013-07-17 om 08.31.46Goed nieuws voor Feyenoordsupporters die niet in de gelegenheid zijn om naar de Europa League-wedstrijd(en) tegen AS Roma te gaan: de duels zijn gewoon rechtstreeks te zien op het open net. RTL7 zal in de knock-outfase van de Europa League een keuze moeten gaan maken tussen de wedstrijden van PSV en ajax. De Eindhovense club werd gekoppeld aan de Russische miljoenenploeg Zenit Sint-Petersburg, terwijl ajax het opneemt tegen de Poolse topclub Legia Warschau. De duels van Ajax en PSV vallen gelijktijdig. Op 19 februari speelt PSV om 21:05 uur in het Philips Stadion tegen Zenit, terwijl op hetzelfde tijdstip ajax – Legia Warschau op het programma staat in de msterdam ArenA. Feyenoord speelt op die avond om 19:00 uur de uitwedstrijd tegen AS Roma en zal dus zeker te zien zijn bij RTL7.

Wat geeft Colin Kazim Kazim Kazim Richards de meeste voldoening?

Schermafbeelding 2014-09-02 om 11.12.03Da’s duidelijk: …winnen. Colin Kazim-Richards wordt steeds belangrijker voor Feyenoord. De spits was in zijn laatste zeven duels voor Feyenoord betrokken bij zes goals (één doelpunt, vijf assists). De bonkige Engelse Turk laat er desondanks geen misverstand over bestaan wat hem de meeste voldoening geeft. ‘Ik hou ervan om te scoren en hetzelfde geldt voor het geven van een assist, maar uiteindelijk geeft het winnen van wedstrijden de meeste voldoening’, zegt hij in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine dat vandaag gratis verkrijgbaar is in De Kuip.

Deze clubs kan Feyenoord loten (oa Celtic, Liverpool, AS Roma, Spurs, Torino…)

Schermafbeelding 2013-07-02 om 11.57.09We moeten nog een paar dagen wachten, maar Feyenoord weet in ieder geval wat de mogelijke tegenstanders zijn voor de volgende ronde. De UEFA zal aanstaande maandag om 13.00 uur de loting verrichten voor de volgende ronde van de Europa League (de laatste 32). Deze wedstrijden vinden op 19 en 26 februari plaats.

Geen Sevilla, geen PSV of ajax, maar het geplaatste Feyenoord kan de volgende ploeg loten:
AS Roma, Anderlecht, Liverpool, Villarreal, Torino, Tottenham Hotspur, Celtic, Dnjepr Dnjepropetrovsk, Wolfsburg, Young Boys, Aalborg, Guingamp en Trabzonspor.

Morgen: biertje drinken op Varkenoord voor vertrek naar Luik – Feyenoord

Schermafbeelding 2014-03-19 om 09.25.24Mooi intiatief van de mannen van De Feijenoorder, in samenwerking met Sportclub Feyenoord:

Een Europese uitwedstrijd, da’s toch zo’n beetje het mooiste dat er is. Lekker een paar dagen met je maten een stad ergens in Europa op z’n kop zetten. De avond voor de wedstrijd eerst even naar de training en dan door het geluid, op de wedstrijddag al vroeg de kater verdrijven met een kleine pils, wedstrijdspanning, naar het stadion om daar negentig minuten de mannen in het rood-en-wit aan te moedigen. En na de wedstrijd de overwinning vieren of bier drinken om het bier drinken in de stad.

Europa League: Luik op slot voor Feyenoordsupporters

Schermafbeelding 2014-08-29 om 13.34.51Geen kaart voor het uitvak en wel plannen om af te reizen naar Luik? Dat kan, maar wees gewaarschuwd: de Belgische politie heeft extra manschappen opgetrommeld om te voorkomen dat supporters van Feyenoord op eigen houtje naar Luik komen. Volgens het Rotterdams Dagblad staat er voor hen een arrestatie en een boete van 250 euro te wachten. Feyenoord verwacht in ieder geval geen problemen. ”We hebben geen enkele aanwijzing dat het niet goed zal gaan”, vertelt een woordvoerder in de ochtendkrant. Feyenoord wordt in het Europa League treffen gesteund door een uitverkocht uitvak met 1400 fans die met de verplichte buscombi naar Luik gaan.

Al 80.000 euro aan boetes voor Feyenoord in Europa

Schermafbeelding 2013-12-13 om 17.04.16Feyenoord heeft voor het afsteken van vuurwerk tijdens het Europa League-duel met Sevilla (2-0) opnieuw een boete gekregen van de UEFA. Door de sanctie (vijftienduizend euro) is het totaal dat bij de Europese voetbalbond moet worden afgetikt opgelopen naar tachtigduizend euro. Feyenoord kreeg eerder al een boete van vijfduizend euro voor het vermeend omverwerpen van een veiligheidshek in het Europa League-uitduel met HNK Rijeka. Daartegen ging de club overigens in beroep. Eerder dit seizoen braken in de Europa League ongeregeldheden uit in het thuisduel met Standard, bevonden zich op de trappen van het stadion fans en werd er ook vuurwerk afgestoken. Dat leidde toen ook al tot een boete van vijftienduizend euro voor de Rotterdammers.