Categorie: "supporters"

Dit is het nieuwe thuisshirt van Feyenoord:

Schermafbeelding 2016-06-26 om 14.40.58Feyenoord en adidas presenteren het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2016-2017. Het team van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst draagt het tenue voor het eerst tijdens de eerste training vandaag (zondag) vanaf 12:00 uur in De Kuip. Het kenmerkende rood-witte shirt heeft een klassieke uitstraling, met een geborduurd Feyenoord logo op de borst. Het shirt is afgewerkt met zwarte details, die we terug zien in de v-hals, op de mouwen en met de adidas-strepen op de zijkant van het shirt. 

Tsja… denk erom…

Schermafbeelding 2015-12-29 om 00.47.20Vandaag staat’ie op het programma: de eerste training van het nieuwe seizoen. En mocht je nou je spullen staan te pakken (geld voor een nieuw shirt), let dan op dat je niets meeneemt dat strafbaar is en waarmee je in de problemen kunt komen. In tegenstelling tot eerdere jaren mag je dit keer geen vuurwerk meenemen naar De Kuip. Dat heeft de clubleiding duidelijk gemaakt op de eigen site.

Boskamp in actie bij Eerste Training Feyenoord

Schermafbeelding 2014-08-04 om 22.33.04Over twee dagen opent Feyenoord zijn nieuwe clubwinkel aan het Binnenwegplein in het centrum van Rotterdam. In de nieuwe Feyenoord Fanshop is voor het eerst het thuistenue voor het komende seizoen verkrijgbaar. Jan Boskamp krijgt de eer om de winkel te openen. Dit zal zondag om 9.00 uur gebeuren. ‘Aansluitend zal hij het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ signeren in de clubwinkel. Dit boek is eveneens zondag voor het eerst verkrijgbaar’, meldt Feyenoord verder op de officiële website. ‘Het nieuwe onderkomen van de Feyenoord Fanshop komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60′, schrijft de club, die verder laat weten dat de fanshops bij het stadion en op het Centraal Station zondag een uur later, om 10.00 uur, openen.

“Daarom fluit ik liever Feyenoord-ajax dan ajax-Feyenoord”

Schermafbeelding 2014-02-27 om 22.42.01De KNVB maakte onlangs het speelschema voor het seizoen 2016/2017 openbaar. Op 23 oktober staat Feyenoord in de eigen Kuip tegenover aartsrivaal ajax.Dat is niet alleen voor de spelers een bijzondere wedstrijd. “De Klassieker is de mooiste wedstrijd van het seizoen om te fluiten”, zegt toparbiter Bas Nijhuis in het online praatprogramma EK Daily. ”Ik vind de moeilijkste wedstrijd van het seizoen ook de mooiste, daarom fluit ik liever Feyenoord – ajax dan ajax – Feyenoord. Het is jammer dat er geen uitsupporters meer bij die wedstrijden zijn, want dat hoort wel. Ik heb die rivaliteit vaak gezien dus misschien is het ook wel beter dat er geen supporters van beide clubs aanwezig zijn.”

Vuurwerk verboden bij Eerste Training Feyenoord

Schermafbeelding 2014-12-27 om 20.30.29Feyenoord werkt op zondag 26 juni de eerste training af van het nieuwe seizoen. In tegenstelling tot eerdere jaren mogen fans dit keer geen vuurwerk meenemen naar De Kuip. Dat heeft de clubleiding van de ploeg uit Rotterdam duidelijk gemaakt op het digitale thuis.

Feyenoord is tot de conclusie gekomen om het vuurwerk te verbieden nadat de eerste training in aanloop naar het seizoen 2015-2016 niet geheel vlekkeloos verliep. Supporters staken illegaal vuurwerk af waarbij zelfs de gezinsvakken niet gevrijwaard werden.

Komende zondag eerste training 2016-2017 in De Kuip

Schermafbeelding 2013-11-22 om 11.32.40Het is bijna zover! Feyenoord begint over zondag aan de voorbereiding op het seizoen 2016-2017. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt zondag 26 juni aanstaande de eerste training af, die plaatsvindt in De Kuip en begint om 12:00 uur. Ben jij van plan de eerste training te bezoeken? Hieronder vind je de belangrijkste bezoekersinformatie:

Supporters die naar de eerste training komen, hebben zondag vanaf 10:30 uur (anderhalf uur voor aanvang van de training) via de poorten 19 t/m 24 toegang tot De Kuip. Bij de toegangspoorten vindt een fouillering plaats. Alleen het meenemen van kleine drinkpakjes van max. 30 cl zijn in beperkte hoeveelheden toegestaan. In het stadion kan je vervolgens plaatsnemen op de vakken Q, R, S, T, U en X. De vakken V en W1, W2, W3 gelden tijdens de eerste training als gezinsvakken. W4 gaat open zodra eerdergenoemde vakken (bijna) vol zitten. De gezinsvakken staan aangegeven met borden. Mindervalide supporters hebben via poort 25 toegang tot het stadion. De training kunnen zij bekijken vanaf vak Z. Ook dit staat aangegeven met borden. Bezoekers van de eerste training kunnen zondag gratis parkeren bij De Kuip, op de parkeerplaatsen P2 en P3/4.

Feyenoorders opgelet: de nieuwe Fanshop opent op 26 juni

Schermafbeelding 2013-10-04 om 12.16.45Jaja, er komt een speciale dag aan mensen: 26 juni, niet alleen de verjaardag van mijn dochtertje, maar ook voor veel andere Feyenoorders mogelijk een mooie dag: die dag opent Feyenoord namelijk een nieuwe Fanshop in het centrum van Rotterdam. Op zondag 26 juni, tevens de dag van de eerste training van het nieuwe seizoen, zal een prominente Feyenoorder de officiële opening verrichten van de Feyenoord Fanshop op het Binnenwegplein. Het nieuwe onderkomen van de Fanshop, ter grootte van ruim 210 vierkante meter, komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60. Op de dag van de officiële opening zullen het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn van Feyenoord voor het seizoen 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar zijn.

Concept Eredivisie: Feyenoord begint in Groningen, eindigt tegen Heracles

Schermafbeelding 2012-11-28 om 08.52.11Goed, het is allemaal nog niet definitief, maar de KNVB heeft dinsdagochtend het conceptprogramma betaald voetbal voor het seizoen 2016-2017 gepresenteerd. Daaruit blijkt dat de Eredivisie voor Feyenoord begint met een uitwedstrijd tegen FC Groningen op zondag 7 augustus. Een week later (zondag 14 augustus) speelt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste thuiswedstrijd tegen FC Twente of De Graafschap, afhankelijk van welke van deze twee clubs komend seizoen in de Eredivisie actief is. De Kuip is op zondag 23 oktober decor van de eerste Klassieker van het seizoen 2016-2017: Feyenoord – ajax. Een dikke maand eerder speelt Feyenoord haar eerste topduel van het nieuwe seizoen, uit bij PSV op zondag 18 september. Op zondag 26 februari 2017 komen de Eindhovenaren naar Rotterdam, terwijl ajax – Feyenoord op zondag 2 april 2017 op het programma staat.

Mijlpaal: 100.000 volgers voor Feyenoord op Instagram

Schermafbeelding 2013-02-15 om 11.06.30Nou, dat is weer een mooie nieuwe mijlpaal voor Feyenoord op Instagram! Het officiële account van de club is de grens van 100.000 volgers gepasseerd. Daarmee is het aantal volgers van Feyenoord op Instagram in minder dan een jaar tijd meer dan verdrievoudigd. Via het officiële Instagram-account @feyenoord.rotterdam krijgen supporters een uniek kijkje achter de schermen, met fraaie foto’s en exclusieve video’s. Het eerste elftal van Feyenoord staat centraal, maar uiteraard is er ook ruimte voor onder meer de rijke clubgeschiedenis of andere evenementen van de club. Daarnaast komen er regelmatig leuke winacties voorbij.

Waarchijnlijk toch geen oefenwedstrijd Feyenoord – Las Palmas

Schermafbeelding 2016-01-27 om 19.02.29Zou er dan toch een meer aansprekende tegenstander worden gezocht? Het lijkt erop dat er een streep door de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen het Spaanse UD Las Palmas kan worden gezet. De onderhandelingen over het oefenduel waren bijna afgerond, maar er is dus toch een kink in de kabel gekomen. Volgens technisch directeur Toni Cruz van de Spanjaarden is de kans klein dat het nog tot een oefenduel komt. “We zijn ons nu op plan B aan het richten om alsnog tot een goed oefenprogramma te komen”, aldus de technische man tegen Spaanse media.