Categorie: "supporters"

Naar ajax – Feyenoord buiten de combi om? ADO uit zonder clubkaart?

Schermafbeelding 2015-06-30 om 10.24.51Feyenoord – ajax zonder clubkaart-verplichting? Vrij vervoer naar ADO Den Haag-uit? Ik zie het allemaal logischerwijs niet zo snel gebeuren, maar in het betaald voetbal komen dit seizoen wel degelijk proeven waarbij mensen zonder clubkaart naar wedstrijden kunnen en zonder combiregeling naar uitwedstrijden kunnen reizen. Minister Van der Steur van Justitie heeft daarover afspraken gemaakt met de KNVB, het OM, de politie en de clubs schrijft de NOS. Hij wil de veiligheidsmaatregelen aanpassen. Ook de supportersverenigingen worden betrokken bij de plannen. De plannen lijken te zijn versneld en uitgebreid na de eerste competitieronde, waarbij wedstrijden zonder problemen werden gespeeld zonder veel politie-inzet.

Wederom uitverkochte Kuip voor Feyenoord – Vitesse

Schermafbeelding 2013-11-22 om 11.32.40Nog een paar uurtjes, dan is het zover: Feyenoord – Vitesse. En de Kuip is zondagmiddag tot de nok toe gevuld, als Feyenoord op jacht gaat naar de derde overwinning van het nog prille seizoen. In verband met de verwachte drukte adviseert Feyenoord alle bezoekers bijtijds en bij voorkeur met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Hieronder lees je de belangrijkste reis- en vervoersinformatie omtrent de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse, die om 16.45 uur begint.

Nog naar training in de aanloop naar Cambuur – Feyenoord?

Schermafbeelding 2013-07-08 om 10.11.53Na de rustdag van gisteren heeft de selectie van Feyenoord vandaag de groepstraining hervat. Met vier groepstrainingen bereidt Giovanni van Bronckhorst zijn mannen voor op de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen, komende zondag uit tegen Cambuur. Zowel dinsdag, woensdag als vrijdag meldt de selectie van Giovanni van Bronckhorst zich vanaf 10.30 uur op Varkenoord. Deze oefensessies zijn allen vrij toegankelijk voor belangstellenden.

Feyenoord Supportersvereniging juicht KNVB-plannen toe

Schermafbeelding 2015-06-30 om 10.24.51Zoals verwacht wordt het plan van diverse gemeenten en de KNVB om te gaan experimenteren met minder politie-inzet bij voetbalwedstrijden wordt met groot enthousiasme ontvangen bij de Feyenoord supportersvereniging. “Wij zijn hier een groot voorstander van”, zegt Ron Smit tegen de NOS, voorzitter van de FSV. “Wij weten zeker dat de fans, ook de fanatiekste, die verantwoordelijkheid aan kunnen. Wij pleiten al langer voor deze zaken. Nu zijn we in goed overleg met Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam. Zo hoort het ook, volgens mij. Natuurlijk zal er nooit helemaal zonder politie gevoetbald kunnen worden. Er zijn altijd agenten nodig om dingen te begeleiden, maar minder zichtbaar is zeker een optie”, zegt Smit.

Marko Vejinovic geniet van waanzinnige sfeer bij Feyenoord – FC Utrecht

Schermafbeelding 2015-06-29 om 11.27.09Na de niet echt geïnspireerde potjes tegen Southampton en Olympiakos, speelde Marko Vejinovic speelde afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht een sterke eerste competitiewedstrijd in De Kuip. Vejinovic genoot met volle teugen: ”Maar nu was het echt. Dit was een totaal andere sfeer. De fans en de spelers voelden dat dit om de punten ging. De sfeer werd opeens geweldig hier. Man, ik kon opeens mijn eigen medespelers niet meer verstaan! Dat is waanzinnig, hoor. Het gaf de hele ploeg een boost.”

Volgende week: PMDS (You’ll never drink alone!)

Schermafbeelding 2015-08-01 om 10.27.20Het is bijna weer zover, het seizoen 2015/2016 staat in de startblokken om te beginnen met een mooie avond pot tegen FC Utrecht. Het is een late avondwedstrijd dus dat betekend… veel tijd voor een ouderwetse PMDS! Daarom is er voor de wedstrijd bij Cafe de Pint een PMDS party 2.0. Na het succes van de vorige keer moest er wel een vervolg komen! De Pint zorgt ditmaal voor dat er lekkere ‘oldschool’ beats uit de boxen knallen.