Categorie: "supporters"

Ronald Koeman : held!

Schermafbeelding 2013-10-28 om 09.36.48Ronald Koeman volgt het Nederlandse voetbal nog altijd op de voet. De Nederlandse manager van Southampton gaat zondag De Klassieker tussen ajax enFeyenoord (aftrap 12.30 uur) bekijken en heeft een duidelijke voorkeur. ‘Ik hoop dat Feyenoord wint’, geeft Koeman, die als trainer en speler een verleden heeft bij beide clubs  in gesprek met FOX Sports. ‘Dat heeft te maken met mijn verleden bij Feyenoord. Ik hoop dat ze de goede lijn na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Roda (1-0) doortrekken. Dat gun ik de trainer en de supporters.’

Feyenoordsupporters brengen record bijeen via Vriendenloterij

Schermafbeelding 2014-01-16 om 20.32.48Supporters van Feyenoord hebben het afgelopen jaar via deelname aan de VriendenLoterij meer dan een miljoen euro bij elkaar gespeeld voor de jeugdopleiding van de club. Het totaalbedrag, maar liefst 1.186.507 euro, is een record – nooit eerder brachten supporters via hun deelname aan deze loterij zo’n hoog bedrag bij elkaar. De cheque met daarop het prachtige geldbedrag werd dinsdagavond tijdens het Goed Geld Gala in het Tropenmuseum in Amsterdam in ontvangst genomen door Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans.

Voorrang op kaartverkoop voor Feyenoord Legioenleden

Schermafbeelding 2013-05-14 om 22.59.30Leden van Het Legioen hebben tot zaterdag 6 februari 9.00 uur voorrang op de kaartverkoop voor de laatste vijf thuiswedstrijden van dit seizoen. Op dat moment eindigt de exclusieve voorrangsperiode van één week, waarvan leden van Het Legioen kunnen profiteren.

Feyenoord speelt in de rest van dit seizoen nog thuis tegen SC Cambuur, De Graafschap, SBV Excelsior, FC Groningen en N.E.C. Nijmegen. Hiervoor kunnen onbeperkt kaarten worden aangeschaft. Vanaf zaterdag 6 februari 9.00 uur gaat de vrije verkoop voor deze thuiswedstrijden van start.

Dubbel vervelend gevoel bij Dirk Kuyt: racisten verbannen uit de sport

Schermafbeelding 2015-10-27 om 12.02.54Dirk Kuyt had na dit weekend niet alleen een nare bijsmaak over de uitslag van Feyenoord – PSV… De Feyenoord-aanvoerder nam ook met afgrijzen kennis van de oerwoudgeluiden bij ADO Den Haag, waar een deel van de fans ajacied Riechedly Bazoer racistisch bejegende. „Ik heb het idee dat dat soort mafkezen trots is als het hele land het er over heeft. Ze zoeken een platform om aandacht te vragen, die ze totaal niet verdienen. Maar het is toch niet meer dan logisch dat de kranten vol staan met verhalen rond het gedrag van de ADO-fans? Ik begrijp alle aandacht in de media wel, maar eigenlijk zou je het moeten doodzwijgen en achter de schermen kei- en keihard ingrijpen. Er staan toch camera’s op de tribunes gericht? Dan pik je die gekken eruit en je laat ze nooit meer toe in een stadion.”

Nog een paar kaarten voor Feyenoord – Heerenveen

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Nog even een kleine aanvulling op het bericht van eerder vandaag. Behalve PSV (zondag, uitverkocht) en ADO Den Haag (31 januari, uitverkocht) ontvangt Feyenoord in januari ook sc Heerenveen in De Kuip. De competitiewedstrijd tegen de Friezen wordt gespeeld op donderdag 28 januari (aanvang 20.45 uur) en voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Dat die wedstrijd uitverkocht gaat raken lijkt een zekerheidje. De vraag is wanneer…

Direct kaarten bestellen? Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop.