Categorie: "supporters"

Zondag: nieuw Feyenoord-leesvoer te koop!

Schermafbeelding 2014-04-21 om 23.23.46Nog een paar dagen wachten, maar dan is het weer zover: zondag verschijnt bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, thuis tegen Cambuur, de nieuwste uitgave van Lunatic News! Op de dag dat Ronald Koeman afscheid neemt als trainer in De Kuip, is er voorafgaand aan Feyenoord – Cambuur Leeuwarden nummertje 72 oftewel LN 72 te koop. Met onder andere aandacht voor de eerste competiewedstrijd die beide ploegen in 1992 tegen elkaar speelden in Leeuwarden.

LET OP: Vandaag deadline voor Feyenoord-supporters!!!!!

Schermafbeelding 2013-04-19 om 09.53.41Niet vergeten he… vandaag moet je tot actie overgaan!  Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd? Doe dit dan uiterlijk deze zondag. Dan loopt namelijk de voorrangsperiode af, waarin huidige seizoenkaarthouders recht hebben op gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), terwijl er geen prijsstijging wordt doorberekend. Wanneer je jouw seizoenkaart na deze voorrangsperiode, maar vóór het einde van het lopende seizoen 2013-2014 verlengt, dan betaal je ook geen prijsindexatie. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing.

De eerste training in De Kuip

Schermafbeelding 2013-06-27 om 10.56.09Waar ik eerder vandaag al meldde dat de datum voor de traditionele Open Dag van Feyenoord bekend is, is ook de datum voor de eerste training van het nieuwe seizoen bekend. Een maand voor de Open Dag werkt de Feyenoord-selectie deze eerste training af. Deze is vastgesteld op woensdag 25 juni. Deze eerste training onder leiding van nieuwe trainer Fred Rutten wordt afgewerkt in De Kuip. Het tijdstip van de eerste training wordt later bekend gemaakt.

Feyenoorders: pak de agenda er maar bij: DE OPEN DAG-datum is bekend!

Schermafbeelding 2013-02-22 om 10.38.55De Open Dag voor het seizoen 2014-2015 vindt plaats op zondag 20 juli. Die dag wordt geheel volgens traditie de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen aan de supporters gepresenteerd. Naast de spelerspresentatie vinden er in en rond De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uit maken van een attractief binnen- en buitenprogramma voor jong en oud. De poorten van het stadion gaan die dag om 11.00 uur open voor publiek. Het definitieve programma van de Open Dag zal in een later stadium via deze website bekend worden gemaakt.

Ben jij er volgend seizoen ook weer bij!?

Schermafbeelding 2014-02-11 om 10.09.24Inmiddels hebben al ruim 20.000 Feijenoorders hun seizoenkaart verlengd en is zeker dat zij daarmee ook toegang krijgen tot de eerste Europese thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen. Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd? Doe dit dan uiterlijk aanstaande zondag. Dan loopt namelijk de voorrangsperiode af, waarin huidige seizoenkaarthouders recht hebben op gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), terwijl er geen prijsstijging wordt doorberekend.

Enorm afscheids-interview met Ronald Koeman

Schermafbeelding 2014-04-16 om 15.54.56We hebben nog twee wedstrijden voor de boeg, maar in de nieuwe VI blikt Ronald Koeman alvast terug op zijn driejarige trainerscarrière bij Feyenoord. Voetbal International pakt groots uit met een afscheidsinterview met de oefenmeester wiens gevoel zei dat het klaar was in De Kuip. Dat de coach in zijn periode in De Kuip geen prijs heeft weten te pakken vindt hij uiteraard jammer. Maar Koeman, zijn staf en de spelers hebben de club iets veel mooiers gegeven, stelt hij in het voetbalweekblad. ‘Hoewel we geen prijs pakten, wonnen we wel de trots van de mensen terug. Misschien is dat wel veel meer waard.’

(VIDEO) Mooie oproep voor Feyenoordsupporters:

Naar PSV – Feyenoord? LET OP!

Schermafbeelding 2013-10-04 om 12.16.45Morgen naar Eindhoven? Let op: Feyenoord-supporters die met de trein-combi richting Eindhoven reizen voor de uitwedstrijd tegen PSV, dienen er rekening mee te houden dat er in verband met de Marathon van Rotterdam in de ochtend diverse wegen rondom De Kuip zijn afgesloten. De lopers zullen tussen 10.40 uur en 11.30 uur de Stadionweg passeren, waardoor deze tot uiterlijk 12.30 uur afgesloten zal zijn.

PSV – Feyenoord nog steeds gewoon om half vijf

Schermafbeelding 2014-04-08 om 11.34.05De wedstrijden PSV – Feyenoord en  ajax – ADO Den Haag worden zondag op dezelfde tijd gespeeld. Beide duels beginnen om 16.30 uur. Dat heeft de KNVB laten weten. Het duel van ajax zou eigenlijk 4 uur eerder beginnen. De KNVB is van mening dat er nu sprake is van het meest sportieve en spannende scenario in de ontknoping van de eredivisie. Als Feyenoord punten zou laten liggen in Eindoven zouden de amsterdammers kampioen kunnen worden als het zelf thuis van ADO Den Haag wint. Ronald Koeman heeft in het AD al laten weten dat hij het eventuele feestje bij ajax gewoon nog minstens een week uit wil stellen door met Feyenoord te winnen in Eindhoven. Laten we het hopen!