Categorie: "supporters"

Ontwerp Feyenoord seizoenkaart 2015-2016 bekend

Schermafbeelding 2015-03-20 om 12.11.26Het ontwerp van de seizoenkaart voor het seizoen 2015-2016 is bekend. Legioen-leden konden tot en met afgelopen woensdag een stem uitbrengen op vier mogelijke ontwerpen. Daaruit kwam een duidelijke voorkeur naar voren: meer dan de helft van de stemmen ging naar het ontwerp waarop een fraaie zwart-wit foto van De Kuip te zien is.

Binnen week na brief al 5.000 seizoenkaarten verlengd

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Nog een paar maandjes, dan begint het nieuwe seizoen alweer… En het lijkt er op dat De Kuip ook volgend seizoen lekker vol gaat lopen. Al 5.000 trouwe supporters van Feyenoord hebben zich van hun eigen plek in De Kuip verzekerd voor het seizoen 2015-2016. Seizoenkaarthouders hebben op vrijdag 13 maart een mailing of brief gehad met daarin alle benodigde informatie voor het verlengen van hun seizoenkaart. Sinds dat moment stromen de verlengingen massaal binnen.

Feyenoorders vandaag gratis met de trein naar Dordrecht!

Jammer dat het vanuit Rotterdam zo’n kort ritje is, maar voor alle Feyenoordsupporters die uit het hele land naar Dordt komen voor FC Dordrecht – Feyenoord kan het een leuk voordeel opleveren: Moet je alleen wel het boekenweekgeschenk op zak hebben :-)

Gratis de trein in met Boekenweekgeschenk 
Met het Boekenweekgeschenk op zak kunnen reizigers zondag weer gratis met de trein op pad. Op de laatste dag van de Boekenweek hoef je voor de tweede klasse geen kaartje te kopen als je aan de conducteur het boekje ‘De zomer hou je ook niet tegen’ van de Vlaamse schrijver Dimitri Verhulst kunt laten zien. Nieuw dit jaar is dat treinreizigers met de vierkante barcode achterop het Boekenweekgeschenk de poortjes op stations kunnen openen. Gratis reizen kan niet alleen met de papieren versie, maar ook met het geschenk als e-book.

Grote Kameraadjes-prijsvraag

Schermafbeelding 2013-12-25 om 15.34.30Ook dit jaar is die er weer: de jaarlijkse Kameraadjesactie van TIFO Rotterdam, onderdeel van de Feyenoord Supportersvereniging. Ben jij een creatief Kameraadje en wil jij altijd al een keer op het voetbalveld van Feyenoord staan bij een wedstrijd? Lees dan verder! Na het succes van andere jaren, waarin  andere Kameraadjes hun eigen vlag konden schilderen en vorig jaar hun eigen Feyenoord-shirt konden ontwerpen, staat dit jaar de actie in het teken van het onderwerpen van aan sjaal en pet. Teken samen met je vader, moeder, broertje of zusje een geweldige Feyenoord-pet en Feyenoord-sjaal, en stuur deze  naar tifo.rotterdam@gmail.com. Doe dat samen met je Kameraadjesnummer (alleen Kameraadjes kunnen meedoen), je naam en je leeftijd. Ga naar www.tiforotterdam.com om een voorbeeld pet en voorbeeld sjaal te downloaden.

De Feyenoord-stadion-soap duurt voort

Schermafbeelding 2015-03-10 om 10.27.25Het houdt niet over en het schiet niet op… De onderhandelingen over de verbouwing van De Kuip zijn stukgelopen op een bedrag van zo’n vijftien miljoen euro. Dat zegt René van Ierschot, president-commissaris van Stadion Feijenoord. “Het is misgegaan omdat we geen exploiteerbaar stadion kunnen bouwen voor een betaalbaar bedrag. Het verschil was een miljoen of vijftien op een bedrag van tussen de 206 en 220 miljoen euro”, aldus Van Ierschot. Na de jarenlange voorbereidingen en gesprekken met verschillende bouwpartners, lijkt het een klein bedrag om de onderhandelingen met BAM te staken. Van Ierschot: “Dat zou je zeggen, maar het oogmerk van de bouwplannen is om het spelersbudget van Feyenoord te verhogen. Dan is een een verschil van vijftien miljoen aanzienlijk.”

Van Praag sluit UEFA-complottheorie over Feyenoord uit

Schermafbeelding 2014-11-07 om 13.52.44Feyenoord moet geen complottheorie suggereren vanuit de UEFA, zo geeft Michael van Praag zaterdag in De Telegraaf aan. De Europese voetbalbond heeft de club uit Rotterdam ter verantwoording geroepen voor het wangedrag van de supporters tijdens de wedstrijd tegen AS Roma in De Kuip. De supporters van Feyenoord brachten de club voorafgaand aan de uitwedstrijd in Rome ook al in diskrediet door de vele ongeregeldheden. Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, vermoedde een complottheorie. Onzin, zo oordeelt Van Praag. “Op verzoek van Gudde heb ik voor aanvang van dit seizoen navraag gedaan op de burelen van de UEFA”, vertelt de bestuurder van de UEFA. “Ze lieten me een staatje zien en het beladen verleden van Feyenoord in Europa neemt mee

De nasleep van Roma-uit: Feyenoord strooit met stadionverboden

Schermafbeelding 2014-07-12 om 09.51.13Op korte termijn hebben we er waarschijnlijk niets aan, al is het natuurlijk wel een signaal naar de UEFA dat Feyenoord echt wel maatregelen wil nemen tegen de kwaadwillende lieden die de naam van onze club in diskrediet brengen. Feyenoord heeft de eerste stadionverboden uitgedeeld naar aanleiding van de rellen in Rome. Zestien hooligans zijn de komende tijd niet meer welkom in De Kuip, zo meldt RTV Rijnmond. De relschoppers hebben een brief gekregen dat ze niet meer welkom zijn in het stadion. Justitie denkt dat er de komende week nog tientallen stadionverboden bij zullen komen. Het is niet bekend hoe lang de opgelegde verboden zijn. 

Feyenoord Vrouwen Foto in De Kuip

Schermafbeelding 2013-12-26 om 12.13.03Morgen, zaterdag 7 maart is het weer zover, de Feyenoord vrouwen foto wordt dan voor de tweede keer georganiseerd. Iedere Feyenoord vrouw is MEER dan welkom. Dus zorg dat je erbij bent en neem je Feyenoord vriendinnen mee!

Hieronder het voorlopige programma:

10.00 verzamelen bij de autopoort (links van het maasgebouw)
10.00 – 10.30 foto met alle FeyenoordVrouwen bij de Kuip
10.30 – 12.00 training op Varkenoord
12.00 – 12.30 foto en handtekeningen met de selectie en alle FeyenoordVrouwen
12.30 verkoop lootjes en loterij in de kantine op Varkenoord. Er is dan ook tijd om rustig iets te eten en drinken daar!