Categorie: "supporters"

Mooi gebaar voor Feyenoordsupporters: Legioen-leden krijgen unieke dvd

Schermafbeelding 2016-07-28 om 20.52.37Leden van Het Legioen ontvangen deze week samen met het nieuwe Feyenoord Magazine het seizoensgeschenk. Dit is de dvd ”Eén ding is zeker”, met daarop een terugblik op het seizoen 2015-2016, het jaar waarin Feyenoord de KNVB beker won. Naast beelden van alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen, zijn op de dvd ook verschillende bijzondere extra’s te zien. Zo bevat de dvd nooit eerder vertoonde beelden uit de kleedkamer van Feyenoord die werden opgenomen na de winst van de KNVB beker, met onder meer de overwinningsspeech van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. Een uitgebreid interview met Dirk Kuyt, die terugblikt op het bijzondere seizoen, maakt de dvd compleet, waardoor het een bijzonder bewaarexemplaar is voor iedere Feyenoord-supporter.

Eerste thuiswedstrijd Feyenoord bijna uitverkocht

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Waarschijnlijk zijn ze op het moment dat je dit leest al uitverkocht, maar vanmiddag waren er nog enkele tientallen kaarten te koop. En dus speelt Feyenoord z’n eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie op 14 augustus tegen FC Twente waarschijnlijk voor een volle bak. Net als de openingswedstrijd tegen Valencia lijkt De Kuip wederom uitverkocht te raken. Op dit moment zijn er nog enkele kaarten beschikbaar via de officiële website van de Rotterdammers. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kan ook dit seizoen weer rekenen op maximale steun van Het Legioen.

Feyenoord met duizenden supporters op weg naar ‘Europese uitwedstrijd’ tegen PSV (…in amsterdam)

Schermafbeelding 2015-02-17 om 21.59.44Een Europese uitwedstrijd in Nederland… Laten we wel wezen, die hebben we pas 1x meegemaakt, in het Europacupwinnende seizoen 2001-2002, toen we uit in Eindhoven met 1-1 gelijk speelden (terwijl we het eigenlijk verdienden dik te winnen!!!) Hoe dan ook: Feyenoord reist zondag met ruim 5500 fans af naar de amsterdam arena, waar de Rotterdammers met PSV strijden om de Johan Cruijff Schaal. Organisatorisch komt er nogal wat kijken bij de eerste supportersreis naar de fokking arena in jaren.  Bij de Klassieker in de Eredivisie zijn al jaren geen uitsupporters meer welkom. Omdat het zondag een treffen tussen PSV en Feyenoord is, gaat dat verbod echter niet op. Twee treinen en 75 bussen met Feyenoord-fans vertrekken zondagmiddag naar amsterdam.

Feyenoorders opgelet: kaarten voor JC Schaal PSV-Feyenoord

Schermafbeelding 2014-06-25 om 19.43.10Nog geen kaarten voor zondag?

Dat kan, de verkoop via Feyenoord is al een tijdje gestopt en als je geen seizoenkaart hebt… tsja, dan wordt/werd het sowieso lastig.

Maar voor iedereen die toch nog graag van de partij wil zijn komende zondag: via sites als Marktplaats.nl en dergelijke zijn nog steeds diverse kaarten te koop. Zonder clubkaartverplichting.

Nog een paar dagen tot de Johan Cruijff Schaal

Schermafbeelding 2013-10-30 om 11.24.34Voor minstens 6.500 Feyenoord-supporters is het aftellen begonnen: Die reizen zondag af naar de Arena voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Per bus en per trein zullen de uit-supporters voor het eerst in een lange periode weer eens een bezoekje kunnen brengen aan de Arena. En daarnaast verwacht ik dat er in het familievak ook nog zeker zo’n duizend Feyenoorders zitten. Hoeveel supporters er op een andere manier aan een kaartje zijn gekomen is mij nog niet helemaal duidelijk. Ik denk dat dat zondag pas zal blijken.

Zoektocht naar Feyenoorders die 91-jarige medesupporter willen helpen

Schermafbeelding 2015-02-17 om 21.59.44Laten we hopen dat het succes oplevert: de bloedfanatieke 91-jarige Feyenoorder: J.Ph. Breukhoven uit omgeving Etten-Leur is nog een fervent stadionganger en wil het liefst geen wedstrijd missen! Helaas is het voor de kinderen niet mogelijk om elke wedstrijd naar Rotterdam te reizen dus zijn ze nu op zoek naar mensen in de omgeving Etten-Leur die de helpende hand willen toesteken! Hieronder integraal de oproep:

Super Cup op tv: wedstrijd om Johan Cruijff Schaal live op FOX en SBS6

Geen kaartje? Geen nood:de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV van aanstaande zondag zal live te zien zijn bij SBS6 en FOX Sports.

Het commentaar bij het duel komt van Leo Oldenburger. Wytse van der Goot zal de uitzending op SBS presenteren. John Heitinga schuift bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. (dat zal vast niet zijn in verband met zijn enorme affiniteit met beide clubs…)

Problemen met site van de Feyenoord Supportersvereniging

Schermafbeelding 2016-07-26 om 19.25.02Het zal mensen die regelmatig op de site van de Feyenoord Supporters Vereniging komen misschien al zijn opgevallen: er waren wat problemen met de site. Voor alle bezoekers van deze website was het de laatste week een gemis. Van sommige bezoekers kreeg de FSV vragen over waar het laatste nieuws toch was: Dat ontbrak in grote mate. De laatste week en tenminste aankomende week zal de nieuwsvoorziening op deze website aan de minimale kant zijn. Vakanties en de nieuwe website zorgt ervoor dat slechts een (te) klein gedeelte van de webredactie opgeleid is om met de nieuwe systemen te werken.

Naar een Feyenoord-training? Let op!

Schermafbeelding 2013-07-08 om 10.11.53De eerste selectie van Feyenoord werkt deze week vier groepstrainingen af in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van aanstaande zondag. Twee van de trainingen zijn vrij toegankelijk voor publiek. De sessie van dinsdag (11:00 uur) en woensdag (10:30 uur) op Varkenoord zijn allebei openbaar (aanvangstijden onder voorbehoud). De training van vrijdag en de afsluitende training op zaterdag zijn besloten. De spelers hebben maandag (vandaag) en donderdag een rustdag. De wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal wordt aanstaande zondag om 18:00 uur gespeeld in de amsterdam arena.