Categorie: "supporters"

Kaarten voor Feyenoord – Go Ahead Eagles

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Nog geen kaartje voor zondag? Opgelet dan: er is is nog een beperkt aantal kaarten voor de op één na laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

Feyenoord – Go Ahead Eagles wordt aanstaande zondag om 12.30 uur gespeeld in De Kuip. Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/ticketshop.

Gio, Kuyt en Guidetti-berichten zorgen voor (nog) snellere seizoenkaartverkoop Feyenoord

Schermafbeelding 2013-08-02 om 09.15.22Lekker bezig hoor! Feyenoord heeft momenteel al 24.000 seizoenkaarten verkocht voor het volgende seizoen. Overmorgen eindigt de voorrangsperiode voor bestaande seizoenkaarthouders. Mede door Dirk Kuyt en Giovanni van Bronckhorst zijn al 3500 jaarkaarten méér verkocht dan het vorige seizoen, meldt Metro.

Vooral rond de dagen met het nieuws over de terugkeer van Kuyt en de aanstelling van Gio als hoofdcoach piekte de verkoop dagenlang met enkele tientallen procenten. Supporters die de afgelopen dagen belden met Feyenoord begonnen vaak steevast een gesprek over Kuyt en het nieuwe seizoen. En als Guidetti er nou ook nog eens bij komt…

Speciale Marathon Rotterdam actie in Feyenoord Fanshops

Schermafbeelding 2015-04-10 om 12.11.32In verband met de Marathon Rotterdam, die aankomende zondag 12 april op het programma staat, geldt vanaf vandaag (vrijdag) tot en met aanstaande maandag een bijzondere actie in de Feyenoord Fanshops. De clubwinkel heeft speciaal voor hardlopers een pakket samengesteld, bestaande uit een handdoek, bidon, zweetbandjes van Feyenoord en een Feyenoord Magazine. Dit pakket kost tijdens de actieperiode slechts 12 euro!

De actie van dit weekend is alleen geldig bij de Fanshop-vestigingen op het Centraal Station van Rotterdam en aan de Coolsingel in het centrum van de stad.

FEYENOORDSUPPORTERS LET OP!

Schermafbeelding 2015-03-20 om 12.11.26Seizoenkaart nog niet verlengd / aangevraagd? Let op: Vanaf vandaag (donderdag) hebben seizoenkaarthouders nog precies een week (tot en met donderdag 16 april) de tijd om hun seizoenkaart te verlengen met gegarandeerd plaatsbehoud. Wil jij ook volgend seizoen verzekerd zijn van je plek in De Kuip en heb je nog niet verlengd, doe dit dan zo snel mogelijk! Verleng je namelijk na 16 april dan heb je geen garantie meer op je eigen plaats in het nieuwe seizoen. Naast gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), profiteer je tijdens de voorrangsperiode ook van vroegboekkorting.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2015-2016:

Feyenoorders, pak de agenda er maar bij!!!

Schermafbeelding 2014-03-12 om 22.39.54Nou… de vakantie kan gepland worden. Het is zaak om op 19 juli in het land te zijn. De Open Dag voor het seizoen 2015-2016 vindt namelijk dit jaar plaats op zondag 19 juli. Die dag wordt de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen gepresenteerd. Geheel volgens traditie worden de nieuwe spelers per helikopter afgezet op de middenstip van De Kuip.

Naast de spelerspresentatie vinden er in en rond De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uit maken van een attractief binnen- en buitenprogramma voor jong en oud. Ook de Feyenoord Supportersvereniging is er traditiegetrouw te vinden. De toegang is uiteraard gratis.

TV-kijktip voor vanavond: Feyenoord in Rome, het andere verhaal (op FOX)

Schermafbeelding 2015-02-11 om 15.00.03Ik moet vanavond zelf voetballen, maar reken maar dat ik hem morgen ga terugkijken! Waar ik het over heb? de Feyenoord-documentaire die vanavond op tv is. Dat de uitwedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma in heel Europa de voorpagina’s haalde, had vooral te maken met gebeurtenissen buiten het veld. Die incidenten overschaduwden de trip, die voor het overgrote deel van de bijna 6.000 meegereisde supporters daadwerkelijk het volksfeest werd dat het vooraf beloofde te worden. Daarvan kreeg niemand echter beelden te zien. Woensdag zendt FOX Sports om 19.30 uur de documentaire ‘Feyenoord in Rome: het andere verhaal’ uit. In de 55 minuten durende tv-uitzending wordt – zonder voorbij te gaan aan de ongeregeldheden – een mooi beeld geschetst van de immense volksverhuizing, die in de week van de uitwedstrijd tegen AS Roma op gang kwam.

Ontwerp Feyenoord seizoenkaart 2015-2016 bekend

Schermafbeelding 2015-03-20 om 12.11.26Het ontwerp van de seizoenkaart voor het seizoen 2015-2016 is bekend. Legioen-leden konden tot en met afgelopen woensdag een stem uitbrengen op vier mogelijke ontwerpen. Daaruit kwam een duidelijke voorkeur naar voren: meer dan de helft van de stemmen ging naar het ontwerp waarop een fraaie zwart-wit foto van De Kuip te zien is.

Binnen week na brief al 5.000 seizoenkaarten verlengd

Schermafbeelding 2014-09-30 om 20.59.15Nog een paar maandjes, dan begint het nieuwe seizoen alweer… En het lijkt er op dat De Kuip ook volgend seizoen lekker vol gaat lopen. Al 5.000 trouwe supporters van Feyenoord hebben zich van hun eigen plek in De Kuip verzekerd voor het seizoen 2015-2016. Seizoenkaarthouders hebben op vrijdag 13 maart een mailing of brief gehad met daarin alle benodigde informatie voor het verlengen van hun seizoenkaart. Sinds dat moment stromen de verlengingen massaal binnen.

Feyenoorders vandaag gratis met de trein naar Dordrecht!

Jammer dat het vanuit Rotterdam zo’n kort ritje is, maar voor alle Feyenoordsupporters die uit het hele land naar Dordt komen voor FC Dordrecht – Feyenoord kan het een leuk voordeel opleveren: Moet je alleen wel het boekenweekgeschenk op zak hebben :-)

Gratis de trein in met Boekenweekgeschenk 
Met het Boekenweekgeschenk op zak kunnen reizigers zondag weer gratis met de trein op pad. Op de laatste dag van de Boekenweek hoef je voor de tweede klasse geen kaartje te kopen als je aan de conducteur het boekje ‘De zomer hou je ook niet tegen’ van de Vlaamse schrijver Dimitri Verhulst kunt laten zien. Nieuw dit jaar is dat treinreizigers met de vierkante barcode achterop het Boekenweekgeschenk de poortjes op stations kunnen openen. Gratis reizen kan niet alleen met de papieren versie, maar ook met het geschenk als e-book.