Geen Eljero Elia bij training Feyenoord: nasleep van ‘de vinger’?

Schermafbeelding 2016-08-11 om 13.38.17Zou hij achteraf toch nog zoveel last hebben van zijn vinger? Of zou er iets anders aan de hand zijn? Ook op de donderdagtraining ontbrak Eljero Elia. Karim El Ahmadi en Terence Kongolo meldden zich wél weer. Opvallend was tevens de aanwezigheid van Gustavo Hamer. Elia was woensdag ook niet van de partij op de training. RTV Rijnmond zag hem een dag later wederom niet verschijnen op het trainingsveld. De aanvaller moest zich zondag tegen FC Groningen laten vervangen, omdat zijn vinger uit de kom was geraakt. El Ahmadi en Kongolo trainden woensdag binnen, en voegden zich donderdag weer bij de groep.Dat Hamer erbij was, is opvallend. De middenvelder was een paar dagen op proef bij het Zweedse Helsingborgs. Dit lijkt op niets uit te lopen, omdat de transfermarkt in Zweden donderdag stop. Feyenoord speelt zondag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. FC Twente komt op bezoek in De Kuip. De Rotterdammers willen de uitstekende seizoensstart tegen Groningen een passend vervolg geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.