Flores definitief niet naar Feyenoord

Schermafbeelding 2015-04-02 om 11.07.37Ik hield na de komst van Steven Berghuis al niet echt veel rekening meer met zijn komst, maar het kan maar duidelijk zijn: Édison Flores komt definitief niet naar De Kuip. De aanvaller uit Peru werd nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord, maar hij gaat naar Denemarken, waar hij een contract heeft getekend bij Aalborg BK. De huidige nummer vier van de Super Ligaen maakt op de officiële website van de club melding van de komst van de 22-jarige Flores, die is overgenomen van Universitario. Bij die club zag Martin van Geel Flores onlangs nog live aan het werk, maar na dit bezoekje besloot de technisch directeur van Feyenoord om de Peruviaan niet te halen. Volgens Van Geel miste Flores nog de duelkracht en de intensiteit en had hij het moeilijk met het voetballen onder weerstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.