Categorie: "ziekenboeg"

Geen Eljero Elia bij training Feyenoord: nasleep van ‘de vinger’?

Schermafbeelding 2016-08-11 om 13.38.17Zou hij achteraf toch nog zoveel last hebben van zijn vinger? Of zou er iets anders aan de hand zijn? Ook op de donderdagtraining ontbrak Eljero Elia. Karim El Ahmadi en Terence Kongolo meldden zich wél weer. Opvallend was tevens de aanwezigheid van Gustavo Hamer. Elia was woensdag ook niet van de partij op de training. RTV Rijnmond zag hem een dag later wederom niet verschijnen op het trainingsveld. De aanvaller moest zich zondag tegen FC Groningen laten vervangen, omdat zijn vinger uit de kom was geraakt. El Ahmadi en Kongolo trainden woensdag binnen, en voegden zich donderdag weer bij de groep.

Geen basisplaats voor Berghuis, mogelijk wel speeltijd

Schermafbeelding 2015-09-09 om 10.13.06Feyenoord opent het seizoen zondag met een wedstrijd tegen FC Groningen en de Rotterdammers hebben het traditioneel lastig in het hoge noorden. Trainer Giovanni van Bronckhorst verklapt alvast dat Steven Berghuis niet in de basis begint, waardoor Jens Toornstra zijn plek voorlopig behoudt. “Berghuis is verder ten opzichte van Eljero Elia vorig jaar. Hij heeft de voorbereiding bij Watford meegemaakt. Het is alleen te vroeg om hem meteen te brengen”, tekent Voetbal International op uit de mond van de oefenmeester. Dat Feyenoord de strijd om de Johan Cruijff Schaal verloor van PSV baart de coach geen zorgen. “Als je voor het eerst in zes maanden verliest, heb je toch iets goed gedaan.”

Daar is ‘ie weer!!!

Schermafbeelding 2016-08-06 om 00.14.33Een kleine zeven maanden nadat hij ernstig geblesseerd raakte aan zijn knie heeft Warner Hahn de veldtraining hervat. De 24-jarige doelman plaatste donderdag een filmpje van die training op zijn Instagram-account, met als begeleidende tekst ‘First time on the pitch today. Feels good’.

Redt Toornstra Feyenoord – PSV?

Schermafbeelding 2014-07-12 om 09.51.13Is het nou Feyenoord – PSV, of toch PSV – Feyenoord? Ik weet het zo snel even niet, maar het is nog maar de vraag of Jens Toornstra van de partij is komende zondag…

Toornstra heeft namelijk vandaag alweer voortijdig de training bij Feyenoord verlaten. De aanvallende middenvelder begon met een lach op zijn gezicht aan de warming-up, maar ging daarna samen met de fysiotherapeut naar binnen.

Jones weer op het trainingsveld in aanloop naar zondag

Schermafbeelding 2014-03-07 om 09.55.24In voorbereiding op de Johan Cruijff Schaal van zondag heeft Feyenoord dinsdag Brad Jones weer mogen begroeten op de training. De Australiër ontbrak afgelopen zaterdag in het oefenduel met Valencia (2-1 winst) vanwege een spierblessure. Pär Hansson had in dat duel een basisplaats bij Feyenoord.

De afgelopen dagen werkte Jones individueel aan zijn herstel en dinsdag sloot hij zich aan bij de groepstraining. De doelman, die onlangs transfervrij overkwam nadat zijn contract bij NEC was afgelopen, is waarschijnlijk tijdig fit om zondag onder de lat te staan in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Voet geblesseerde Sven van Beek tien dagen in het gips

Schermafbeelding 2013-12-05 om 19.43.25Het is nog onduidelijk wanneer Feyenoord weer kan beschikken over verdediger Sven van Beek. Pas over tien dagen wordt bekeken wanneer de jeugdinternational eventueel kan aansluiten bij de groepstrainingen. Dat meldt RTV Rijnmond-journalist Dennis van Eersel zojuist op Twitter. De voet van Van Beek zit inmiddels in het gips en pas over anderhalve week komt er dus meer duidelijkheid. De 21-jarige voetballer is niet mee op het trainingskamp in Oostenrijk vanwege zijn blessure.

Stuur je steunbetuiging (/e-mail) naar Kenneth Vermeer

Schermafbeelding 2014-08-24 om 20.25.21Spelers en supporters hebben via social media Kenneth Vermeer een hart onder de riem gestoken, nadat maandag bekend werd dat de doelman een achillespeesblessure heeft opgelopen. Onder meer Warner Hahn, Marko Vejinovic, Jan-Arie van der Heijden, Terence Kongolo en Dirk Kuyt wensten Vermeer sterkte en een spoedig herstel toe.

Er ontstonden online weer direct vele discussies over de vermeende beperkte kwaliteiten van Vermeer, maar iedereen was het er vrijwel unaniem over eens: Dit gun je niemand. Feyenoord-supporters toonden dus massaal hun medeleven aan de doelman. Nadat Feyenoord via de officiële kanalen op Twitter, Facebook en Instagram een medische update had gegeven over Vermeer, kwamen er veel steunbetuigingen binnen als reactie en onder #sterktekenneth . Via Instagram kunnen supporters zelf een berichtje sturen aan Vermeer via zijn account: @Kennethvermeer

K#T… Vermeer lang uitgeschakeld

Schermafbeelding 2015-04-01 om 16.11.38Oef, die komt hard aan: Kenneth Vermeer is tot na de winterstop niet inzetbaar voor Feyenoord. De doelman raakte dinsdag geblesseerd tijdens de training op Varkenoord. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij zijn achillespees heeft gescheurd. Vermeer wordt vandaag nog geopereerd in het Erasmus MC in Rotterdam. Feyenoord gaat de transfermarkt op om een nieuwe keeper te halen. Vandaag raakte Kenneth Vermeer geblesseerd en komt daarom niet meer in actie tot nu de winterstop. ”We moeten snel reageren,” geeft Martin van Geel aan tegenover VI.

Schitterende opbrengst voor Feyenoord Foundation FunRun: ruim 45.000 euro

Schermafbeelding 2015-03-22 om 22.59.41De eerste editie van de Feyenoord Foundation FunRun heeft een prachtig bedrag opgebracht van 45.914,39 euro. Deze opbrengst wordt verdeeld over de twee goede doelen die aan dit hardloopevenement waren gekoppeld: het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Ms. Universe Yolanda Koelhof (ambassadrice van de Feyenoord Foundation) en kinderoncoloog dr. Auke Beishuizen van het Sophia Kinderziekenhuis namen gisteren de cheque in ontvangst. Het merendeel van het bedrag, ruim 43.000 euro, werd opgehaald via het online donatieplatform. Hier konden de deelnemers zich individueel of als groep laten sponsoren.