Gio ziet Nelom vooralsnog nog steeds als eerste keus

Schermafbeelding 2015-09-09 om 10.13.06Giovanni van Bronckhorst kon zondagmiddag niet anders dan zeer tevreden zijn over de wijze waarop Feyenoord aan de competitie was begonnen na de 0-5 overwinning FC Groningen. Lucas Woudenberg maakte bij afwezigheid van Miquel Nelom zijn basisdebuut en Van Bronckhorst vond dat hij het prima had ingevuld, ‘hij moest er staan en hij stond er’. Volgens Voetbal International gaf Van Bronckhorst toch aan dat Nelom voor hem vooralsnog de eerste keuze is. ‘Ik wil altijd spelen, maar de trainer maakt de keuze, daar moet je mee dealen”, aldus De Witte Keniaan hierover.

‘Ik ben altijd in mezelf blijven geloven, de kans kwam nu sneller dan gedacht’, aldus Woudenberg. ‘Over het algemeen mag ik tevreden zijn. persoonlijk, maar ook over het team. Soms willen we vanuit ons enthousiasme nog iets te snel, maar je kan niet de hele wedstrijd op 120 procent spelen. Je moet natuurlijk wel je momenten kiezen.’  Komende zondag speelt Feyenoord thuis tegen FC Twente. In de komende dagen moet duidelijk worden of Nelom daadwerkelijk speelklaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.