Feyenoord heeft nieuw hoofd jeugdopleiding: Richard Grootscholten

Schermafbeelding 2015-11-26 om 09.01.12Varkenoord heeft een nieuwe kapitein: Richard Grootscholten is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofd opleiding van Feyenoord. Eerder was hij werkzaam in deze functie bij Sparta . Hij volgt Damien Hertog bij de club op, die trainer wordt bij de A1 van de Rotterdammers. Grootscholten heeft een contract getekend voor twee jaar. ,,Met zijn kwalificaties en schat aan ervaring is Richard in onze ogen de juiste man voor deze functie”, zegt technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl.

Van Geel is niet als enige tevreden: ook Grootscholten zelf is uitermate te spreken over zijn komende werkzaamheden. ,,Vanaf het eerste gesprek was het gevoel van beide kanten goed. Ik zie in deze nieuwe rol een grote uitdaging, die bovendien bij mij past”, vertelt de komende man.

Eén reactie op “Feyenoord heeft nieuw hoofd jeugdopleiding: Richard Grootscholten

 1. Hendrik Soares Andrade

  Geachte heer/ mevrouw,

  Ik heb een broertje en zusje die erg veel talent hebben in voetbal. Het verbaast vele dat me jongste broertje nog niet bij een club staat inschreven, dus hierbij wil graag informeren voor hem, zijn naam is Nelly Baessa Fortes, geboren op 31 januari 2006 (10 jaar).

  Ik ben zelf fotograaf/ videoproducent. Ik heb ook beelden van hem opgenomen, tijdens een voetbalworkshop.

  Ik hoop u hierbij voldoende op de hoogte te hebben gebracht.

  Zie uw positieve reactie graag tegemoet,

  Met vriendelijke groet,

  Hendrik Soares Andrade
  contact: 0624973507

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.