Feyenoord met duizenden supporters op weg naar ‘Europese uitwedstrijd’ tegen PSV (…in amsterdam)

Schermafbeelding 2015-02-17 om 21.59.44Een Europese uitwedstrijd in Nederland… Laten we wel wezen, die hebben we pas 1x meegemaakt, in het Europacupwinnende seizoen 2001-2002, toen we uit in Eindhoven met 1-1 gelijk speelden (terwijl we het eigenlijk verdienden dik te winnen!!!) Hoe dan ook: Feyenoord reist zondag met ruim 5500 fans af naar de amsterdam arena, waar de Rotterdammers met PSV strijden om de Johan Cruijff Schaal. Organisatorisch komt er nogal wat kijken bij de eerste supportersreis naar de fokking arena in jaren.  Bij de Klassieker in de Eredivisie zijn al jaren geen uitsupporters meer welkom. Omdat het zondag een treffen tussen PSV en Feyenoord is, gaat dat verbod echter niet op. Twee treinen en 75 bussen met Feyenoord-fans vertrekken zondagmiddag naar amsterdam.

Ton Strooband, manager supporterszaken van Feyenoord, is blij dat er veel fans meereizen. “Het is altijd bijzonder om met zo’n grote groep supporters te reizen, maar het is tevens een flinke logistieke operatie die veel voorbereiding heeft gevergd”, zegt hij op de clubsite.nl. De manager supporterszaken benadrukt dat Feyenoord rond de wedstrijd zelf nog amper invloed heeft. De KNVB, Arena en Politie amsterdam nemen de regie over. “Natuurlijk is er sprake van overleg, maar de invloed van Feyenoord is na vertrek minimaal. Dat geldt ook voor de terugreis. Wat dat betreft lijkt het duel van zondag wel een Europese uitwedstrijd”, aldus Strooband.

Eén reactie op “Feyenoord met duizenden supporters op weg naar ‘Europese uitwedstrijd’ tegen PSV (…in amsterdam)

  1. P.Scheper

    Ik hoop dat het er rustig aan toegaat en de heethoofden niet WEER uitflippen als er iets hun niet bevalt!!Moge de beste winnen!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.