Categorie: "Advertorial"

Kiest John Guidetti voor Sporting Portugal (en een zak geld)?

Schermafbeelding 2015-05-01 om 11.02.22Ik denk dat we een eventuele terugkeer van John Guidetti bij Feyenoord deze zomer wel zo langzaamaan echt uit ons hoofd kunnen zetten: Feyenoord hoopte voor eind april duidelijkheid te krijgen van John Guidetti. Maar op de eerste dag van mei staat de beeltenis van de Zweedse spits levensgroot op de voorpagina van de Portugese sportkrant A Bola. De publiekslieveling van De Kuip zou wel eens de nieuwe spits van Sporting Portugal kunnen worden. ‘Sporting wil Guidetti’, staat er deze ochtend in koeienletters op de voorpagina van A Bola. In de begeleidende tekst wordt gemeld dat Guidetti 3,5 miljoen tekengeld vraagt (prémio de assinatura). Dat geld is Sporting bereid om te betalen, meldt de krant. Er zou bovendien al een salarisvoorstel zijn gedaan.

Feyenoorders, let op de bus…

Feyenoordsupporters die lid zijn van de Feyenoord Supportersvereniging hebben hem misschien al binnen, maar de kans is ook aanwezig dat ‘ie snel op de mat valt. De nieuwe
Hand in Hand, nr. 10 van dit seizoen is uit. Het is de laatste uitgave van het seizoen 2011-2012, vol met achtergrondverhalen en daarbij horende foto’s.

ADV: Voordelige zorgverzekering: ook voor voetballiefhebbers

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, niet in de laatste plaats voor voetballiefhebbers. Een ‘tikkie’ krijgen als je zelf een wedstrijdje speelt, struikelen als je je haast op tijd in in het stadion te zijn of een verrekking oplopen bij het iets te enthousiast juichen… Dan is het goed om te weten dat er ook voor voetballiefhebbers Blue is, zodat je je zorgverzekering op een no-nonsense manier prima in orde kan hebben. Blue van VGZ is goedkoop, makkelijk, online en dagelijks opzegbaar. Met Blue van VGZ ben je al vanaf €77,- verzekerd. Zonder gedoe. Sluit nu online in slechts drie stappen uw verzekering af.[meetpixel]

PSV-Feyenoord: vandaag zijn wij Feyenoorders beresterk

Ik weet het niet hoor… Vandaag was de eerste dag na de herfstvakantie dat mijn kinderen weer naar school gingen/gaan. En alhoewel ik zelf uit een echt Feyenoordnest kom, en er in Gouda, waar ik opgroeide, vele malen meer Feyenoorders dan supporters van andere clubs waren, woon ik nu op een plaats waar het grootste deel van de klasgenootjes van mijn zoontje en dochtertje voor een zekere andere club is, die hier dichterbij is gevestigd dan ons Feyenoord.

ADV: Bloggers over de ultieme digitale woning

De afgelopen week waren we op een bloggersborrel, georganiseerd door Cisco in het uiterst hippe Heineken the City in Amsterdam.

We kwamen echter niet alleen voor de gezelligheid en een paar biertjes (alhoewel hier geen tekort aan was). Het doel was met Nederlandse bloggers van gedachten te wisselen over technologie in ons dagelijks leven. Wie woont in een “digitaal paradijs”, waarin alles en iedereen is aangesloten op een draadloos netwerk? En wie bevindt zich dagelijks in een “digitale hel” met overal draden en snoeren en apparaten die niet goed werken? 

ADV: Film je eigen digitale paradijs

Film je eigen digitale paradijs
Zit je tot over de oren in netwerken? Eis je high definition thuis? Dan
is dit je kans om iedereen jaloers te maken met het digitale paradijs
dat je geschapen hebt en een aantal fantastische prijzen te winnen.

Of
is je huis misschien eerder een digitale hel – overal kabels, overal
waar je kijkt verouderde apparatuur? Nou, dan bent je niet de enige.
Het maakt niet uit tot welke categorie je behoort, Cisco wil graag van
je horen. De hoofdprijs is een Media Markt waardebon ter waarde van € 2.000 en een cheque ter waarde van € 50 die je in een Heinekenwinkel kunt
besteden. Twee verdere gelukkigen maken kans op een MediaMarkt bon ter
waarde van € 500 elk. Voor meer informatie over Digital Cribs kun je terecht op www.cisco.nl/consument.

 

ADV: Vertel ons hoe jouw digitale huishouden eruit ziet en win!

Vertel ons hoe jouw digitale huishouden eruit ziet en win! Zoals we al eerder vermeldden, worden de Nederlandse huiskamers steeds digitaler. Hoe staat het met jouw 'Digital Crib'? Misschien heb je wel geweldige ideeën over hoe video onderdeel van je dagelijkse leven kan uitmaken of vind je het allemaal maar onzin.

We zijn erg benieuwd naar je creatieve invulling/ongezouten mening. Daarom hebben we een enquête opgesteld, waarin jij, met al jouw wijsheid, een mooie bijdrage kunt leveren.

We werken hiervoor samen met de Visual Networking experts, Cisco www.cisco.nl/consument.

Ze hebben een aantal coole prijzen beschikbaar gesteld, die je kunt winnen door de enquête in te vullen. Je mag dus niet alleen je gerespecteerde mening ventileren met deze enquête, maar kunt ook nog eens een van de volgende prijzen winnen:

ADV: Je digitale huis – komt naar Nederland!

We hebben even in de toekomst mogen kijken en dat belooft wat. Die
toekomst is namelijk ingericht volgens Visual Networking. Visual wat?
Visual Networking! Dit betekent eigenlijk niets meer dan de rol die
video speelt in je dagelijkse leven. Met Visual Networking richt je je
leven zo in, dat je altijd en overal in contact bent met de voor jou
belangrijkste mensen, je favoriete programma nooit meer hoeft te missen
en altijd volledig op de hoogte bent van het laatste nieuws.