Bilal gaat de strijd aan: knokken voor een basisplaats!

Schermafbeelding 2014-01-22 om 11.37.05Er waren van de zomer wat geruchten dat hij Feyenoord zou verruilen voor een Turkse club, maar hij is vooralsnog gewoon gebleven. En Bilal Başaçıkoğlu zit vol strijdlust. De aanvaller is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord. De aanvaller maakte in juli 2014 de overstap van sc Heerenveen naar De Kuip, maar heeft nog geen vaste basisplaats weten te bemachtigen bij de Rotterdamse club. Dit seizoen moet het jaar worden van zijn definitieve doorbraak. ”Het jaar van de waarheid. Mijn doelstelling is een basisplaats nog altijd. Ik wil doorzetten wat ik de laatste paar wedstrijden heb laten zien: dat ik gewoon belangrijk kan zijn voor het team en dan hopen dat de trainer mij toch een keer de kans geeft. Dan moet ik laten zien dat ik het ook heel de wedstrijd kan.”

”Als het dit seizoen weer een heel seizoen op de bank gaat worden dan wordt het tijd om ergens anders te spelen. Het is aan mij om dat dit seizoen zelf af te dwingen. Ik kan wel naar andere mensen wijzen of andere dingen erbij gaan halen, maar uiteindelijk draait het om mezelf,” geeft Başaçıkoğlu aan in gesprek met Harry Vermeegen van VoetbalFlitsen.nl. Aan opgeven denkt de vleugelaanvaller niet: ”Ik wil het liefst door de voordeur vertrekken hier. Je bent toch een aankoop geweest en je wil de mensen van Feyenoord en de supporters wat teruggeven. Er is een aantal spelers geweest dat voor miljoenen vertrok en dat is natuurlijk voor elke speler aantrekkelijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.