CAS wijst beroep van Feyenoord af…

Shit… Het Internationale Hof voor Sportarbitrage (CAS) in Lausanne heeft het beroep van Feyenoord tegen de uitsluiting van Europees voetbal afgewezen. De UEFA Cupduels tegen de Spurs zijn daarmee definitief van de baan. ‘We zullen ons er bij de beslissing neer moeten leggen’, aldus Onno Jacobs namens de stadionclub, ‘maar het blijft wrang dat onze club en echte supporters de dupe worden van het wangedrag van mensen waar wij niets mee te maken willen hebben.’

Naar aanleiding van de rellen voor en tijdens de wedstrijd Nancy-Feyenoord, het beroep dat de aanklager tegen een eerder uitgesproken straf instelde en het besluit van de Beroepscommissie van de UEFA om Feyenoord voor het lopende seizoen uit te sluiten van Europees bekervoetbal, stelde Feyenoord een beroep in bij het CAS. ‘We hebben steeds benadrukt dat wij als club machteloos stonden in deze zaak, omdat de personen die zich misdragen hebben buiten ons om aan kaarten voor de wedstrijd zijn gekomen’, zegt Onno Jacobs. ‘Daarom voelt het alsof Feyenoord onrecht is aangedaan. Dit is een hele zware straf.’

Jacobs: ‘We kunnen nu niets meer doen dan ervoor te zorgen dat Feyenoord weer een goede naam krijgt in Europa. We hopen dat alle supporters van het belang daarvan doordrongen zijn en dat ze in de stadions hun verantwoordelijkheid zullen nemen. Deze club mag nóóit meer de dupe worden van het wangedrag van individuen.’

- Vanuit Feyenoord zal geen verder commentaar gegeven worden op de beslissing van het CAS -   bron: Feyenoord

13 reacties op “CAS wijst beroep van Feyenoord af…

  1. @

    Ach…

      /   Beantwoorden  / 
  2. bas

    Wanneer komen die foto’s van die “personen” op de site wie ons, de echte supporters en Feyenoord, dit hebben aangedaan?Ik hou het nog netjes want eigenlijk heb ik er wel andere namen voor.

      /   Beantwoorden  / 
  3. @

    Pfff… dat meen je toch niet al dat NSB gedoe… ik zou nouw wel eens willen dat alle supporters eens stoppen met op elkaar te ouwehoeren en te wijzen. Dit schiet niet op namelijk, en je krijgt er enkelt problemen van. Wat gedaan is is gedaan, er zijn belangrijkere dingen als het debiele supportersbeleid daar maak ik me druk om.

    Nancy is zooooo 2006 =)

      /   Beantwoorden  / 
  4. con49

    Goed gezegd @, ik wordt er zo langzamerhand ook ziek van . Heb ook flink gekankerd, maar dat mag ook wel, als je club genaaid wordt door een steletje van die schoften. Maar ik kijk er ook niet van op hoor. Wat er nu weer in Italie gebeurt is had niet mogen gebeuren. Niet voor uitspraak Feyenoord, helemaal niet. Komt slecht uit. Platini heeft Feyenoord als voorbeeld gesteld [alsof wij de enige schofterige hooligans hebben????!!!!!] CAS heeft dat aadvies gewoon klakkeloos overgenomen, zonder ergens naar te kijken. Treurig, maar bedankt nepfeyenoorders. Jullie hebben gewonnen. Maaar hopen dat ze jullie allemaal te pakken krijgen en alles terug laten betalen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. feyenoordinhethart

    wat is het probleem .we hebben sportief echt helemaal niks in huis . zo hoeven we in ieder geval niet bang te zijn voor een afgang.en bij elke wind die een feyenoorder gelaten had waren we voor een paar jaar aan het gas gegaan

      /   Beantwoorden  / 
  6. @

    Ik ben nooit bang voor een afgang, want dat is 1 van de redenen dat je Feyenoorder ben…. altijd de hoop in de verte. Bovendien had ik thuis tegen de (Fuck You)Spurs zeker 3 punten verwacht.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Sjobje

    Tiss zwaar kut hoeren tyfus maar wat doe je eraan? Tering platini en CAS corrupt maffioos teringzooitje! “Er is door het CAS een duidelijk signaal afgeven, ik ben héél blij met deze uitspraak.” Aldus Platini…
    HUTHOND!!

    Once a Feyenoordfan, always an Feyenoordfan!!
    WE LOVE YOU FEYENOORD!

      /   Beantwoorden  / 
  8. feyenoordinhethart

    ben ook zeker niet bang uitgevallen maar ik zie wel wat er op het veld rond loopt

      /   Beantwoorden  / 
  9. @

    Ach het is al jaren ui… en dan hoor ik ze op tv weer zeggen: “het zijn een stel klootzakken die het voor ons hebben verpest”…. (mbt MAFIA Cup uitschakeling)…. dan denk ik dus, zo denk ik er niet één keer over, maar gewoon elke zondag.

    Deze spelersgroep is gewoon één bonk uit de kluiten getrokken shit, en ik kan me ook geen selectie herrineren met een slechtere instelling. Maargoed, bang zijn voor een nederlaag ben ik nooit… dat is volgens mij ook niet goed voor m’n hart, als ik voor de wedstrijd(en) er al de pest in heb. Kortom: vandaag gaan we (weer (eens)) winnen van het schalke scheisz, dat twente heet.

      /   Beantwoorden  / 
  10. DennisDW

    Op unibet krijg je gvd € 4,10 per ingezette euro voor een overwinning van feyenoord vanmiddag…Dat zegt wel wat over de huidige situatie…

      /   Beantwoorden  / 
  11. @

    Ik denk dat het doelsaldo 46v 48t iets meer zegt :S….

    En de woorden in mijn vorige bericht kan ik net zogoed terug nemen, denk op dit moment niet dat wij dit seizoen nog 1 wedstrijd winnen (iniedersgeval niet de komende 2 maanden)… 5e plaats belangrijk? Met 6 t/m 8 ga je toch ook voor MAFFIA cup?

    spelers: bleh
    trainer: bleh
    instelling: bleh
    bestuur: blehbleh

    1 ding is zeker… volgend jaar een half volle kuip, worden we 100jaar met een flashback naar de jaren 80… nouw, heb er nu al zin an!

      /   Beantwoorden  / 
  12. con49

    Bij Feyenoord hebben we tenminste 1 ding positief. Alles is negatief. Dat is tenminste gelukt. Het 100-jarig bestaan van de club wordt op zo’n manier ook een lachertje. Heel Nederland ligt in een deuk [behalve wij]. Op zo’n manier 100 jaar worden. Dan maar euthanasie. Sorry maar dit is toch om te huilen. Maar daar staat tegenover als Twente dan zo geweldig goed was, waarom dan geen uitslag van een nulletje of 9,10. Waarom dan geen dubbele cijfers op het scorebord????? Dan hadden ze het ook goed af moeten maken, dat stelletje lamstralen, die straks met het schaamrood op de kaken het trainingveld weer opkomen. Maaar hopen dat er een hoop Feyenoordaanhang staat om ze uit te fluiten. Schandalig zooitje shit.

      /   Beantwoorden  / 
  13. @

    Amen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.