Ali B. naar Duitsland?

Het zat er aan te komen, en eigenlijk dacht ik dat het al eerder zou gebeuren: Ali Boussaboun mag weg bij Feyenoord. Volgens rtv rijnmond past de Marokkaan niet in de toekomstplannen van trainer Erwin Koeman. De 27-jarige aanvaller speelde dit seizoen elf competitiewedstrijden en scoorde daarin 2 keer. Boussaboun kwam medio 2005 over van NAC Breda. Hij wil graag naar het buitenland vertrekken,waarbij de Duitse Bundesliga zijn voorkeur heeft. Ik hoop dat hij een leuke club vindt. Ik vind/vond Ali B. namelijk bij vlagen een verademing om naar te kijken binnen het huidige Feyenoord.

Kwalitatief zeker niet de beste speler, maar wel altijd bereid om zichzelf drie slagen in de rondte te werken. Bovendien iemand die ook eens gewoon op doel schiet, en niet kijkt of er misschien ook een mogelijkheid is om de bal risicoloos terug te spelen. Het klinkt raar, maar Boussabon is in mijn ogen zo'n soort cultspeler, waarvan je er eigenlijk altijd een paar in je selectie moet hebben, alleen moet je er niet teveel van afhankelijk zijn, want dan gaat het je opbreken.

7 reacties op “Ali B. naar Duitsland?

  1. Con 49

    Ach ja, laat de goeie spelers maar op de bank zitten totdat ze het zat worden en naar het buitenland gaan en daar de sterren van de hemel spelen. Clever! We blijven zelf wel met de klootzakken en ouwe lullen zitten! En met de luie donders. Ali past niet in de toekomst die Koeman heeft met Feyenoord???? Wat voor toekomst, als hij zo doorgaat heeft Feyenoord geen toekomst meer!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. -bas

    Ali is natuurlijk niet de speler waarmee je kampioen wordt, maar van mij hoeft ie echt niet weg. Hij vecht elke wedstrijd als een beest (en God dank niet op de manier zoals Danny Buijs dat iedere week doet…) en kan echt wel voetballen.
    Ik weet wel een stuk of 4, 5 die van mij lekker mogen oprotten naar de Bundesliga, of 2e Bundesliga.. of 3e..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Evelyne Rammstein

    Ali B vind ik niet zo goed,maar ja whats new,wie is er wel goed dan?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rob

    Jammer maar terecht vondt het toch een mooi mannetje voor onze club

      /   Beantwoorden  / 
  5. DennisDW

    niet te geloven! Doen ze weer de verkeerde weg! nee die Kolka moet je lekker er in laten staan Koeman! Dat is een topper! 1 keer per wedstrijd geeft hij een aardige voorzet en gaat 1x zijn man voorbij. Voor de rest is hij volledig omzichtbaar en lijkt het alsof hij de bal liever niet dan wel krijgt.

      /   Beantwoorden  / 
  6. feyenoordinhethart

    @dennisDW ik vind je nog positief met die ene voorzet .en koeman is niet goed bij zijn hoofd .

      /   Beantwoorden  / 
  7. con49

    Ik vind ali nog steeds een van de betere [als hij erin staat] Hij wil tenminste. Kan je niet van alle spitsen zeggen die Feyenoord in de laatste jaren versleten heeft. Vooral de fout die ze gemaakt hebben door v. Hooijdonk terug t halen. Wat heb je aan die gozer? Als hij de bal aan ziet komen duikt hij in elkaar oftie bang is dat hij de bal een keer goed zal raken en zelfs een keer zal scoren!!. Of hij speelt de bal achteruit in plaats naar voren [zoals een aanvaller hoort te doen].Waarvoor tieft hij niet naar Germany???Tot vanavond in de Kuip fans.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.